op
×
Προβολή της ταινίας “Snowden” του Oliver Stone, στο Αεικίνητο, με ελεύθερη είσοδο
Προβολή της ταινίας “Snowden” του Oliver Stone, στο Αεικίνητο, με ελεύθερη είσοδο
24/11/18 18:30
Αεικίνητο Στέγη Τεχνών, Επιστημών και Αλληλεγγύης
Αττικής » Κεντρικού Τομέα Αθηνών » Αθηναίων
άλλα: Ο Edward Snowden έγινε παγκοσμίως γνωστός για τις αποκαλύψεις που έκανε το 2013 σχετικά με τα προγράμματα της παγκόσμιας παρακολούθησης των προσωπικών δεδομένων

Προβολή της ταινίας “Snowden” του Oliver Stone, στο Αεικίνητο, με ελεύθερη είσοδο

Ο Edward Snowden έγινε παγκοσμίως γνωστός για τις αποκαλύψεις που έκανε το 2013 σχετικά με τα προγράμματα της παγκόσμιας παρακολούθησης των προσωπικών δεδομένων πρακτικά όλου του κόσμου (τηλέφωνα, emails, sms, αρχεία, παρακολούθηση μέσα από την κάμερα του υπολογιστή, σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ.) που πραγματοποιεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ σε συνεργασία με την Google, το Facebook, τη Microsoft, την Apple, το Skype, το Yahoo, το Dropbox κτλ.


Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες ακόμη και σήμερα πλασάρονται ως “δωρεάν” - ωστόσο όταν τις χρησιμοποιούμε, ουσιαστικά πληρώνουμε με τις πληροφορίες μας.


Η ταινία του Oliver Stone καταγράφει τη ζωή του Snowden και τα βήματα που τον οδήγησαν στην απόφασή του. 


Μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα


Στο Αεικίνητο, Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 18.30. Με ελεύθερη είσοδο.


Θα ακολουθήσει 10λεπτη ενημέρωση σχετικά με κάποιες πρόσφατες εξελίξεις για τον ρόλο της Google και του Facebook, καθώς και συζήτηση.


~*~

Αεικίνητο

Πότλη 12, 10445, Κάτω Πατήσια

Τηλ.: 210 8311804
Αεικίνητο Στέγη Τεχνών, Επιστημών και Αλληλεγγύης web:
Ποτλή 12, Αθήνα 104 45, Ελλάδα
Αττικής, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Αθηναίων
Τηλ.: 2108311804, aeikinito@yahoo.com

"Είμαστε μια συλλογικότητα καλλιτεχνών, επιστημόνων και ενεργών πολιτών. Οραματιστές και ονειροπόλοι, εξερευνούμε τα πεδία δράσης μας και πειραματιζόμαστε. Συνδιαμορφώνουμε έναν πυρήνα εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συναντήσεων στα Κάτω Πατήσια. Με την παρουσία μας στην περιοχή επιχειρούμε συνεργατικά να μοιραστούμε την αεικίνητη διάθεσή μας για μάθηση, ποιότητα, ενότητα, χαρά και προσφορά, μέσα από καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και αλληλέγγυες δράσεις.

Επιθυμούμε να φέρουμε τους ανθρώπους της γειτονιάς πιο κοντά. Να ανιχνεύσουμε τις σημερινές ανάγκες και να βρούμε κοινούς τρόπους κάλυψής τους.

Το ταξίδι της ζωής είναι μαγικό και όσο δύσκολο κι αν μοιάζει μερικές φορές, κρύβει πάντα θησαυρούς, ταπεινά μυστικά ευτυχίας, μια άλλη επιλογή! Σας προσκαλούμε να ανακαλύψουμε παρέα αυτούς τους θησαυρούς, αυτά τα μυστικά, αυτές τις άλλες επιλογές."

Το Αεικίνητο Στέγη Τεχνών, Επιστημών και Αλληλεγγύης είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αττική.


Σχετικά άρθρα

Διεθνής κινηματογραφική παραγωγή στα Τρίκαλα αναζητά κομπάρσους

Είστε ηθοποιός; Θέλετε να γίνετε ηθοποιός; Θέλετε απλώς να πάρετε μέρος σε μια διεθνή ταινία; Θέλετε να δείτε το όνομά σας στους τίτλους μιας ταινίας; Η ευκαιρία είναι εδώ!

Ο Γ. Λάνθιμος στην επίσημη πρεμιέρα της «Ευνοούμενης» στην Αθήνα

Ο Γιώργος Λάνθιμος, σε μία δύσκολη στιγμή για τον ίδιο, λίγες ώρες μετά την κηδεία του πατέρα του, παραβρέθηκε και χαιρέτησε την επίσημη ελληνική πρεμιέρα της ταινίας του.

Συνέντευξη του γάλλου αγρότη Cédric Herrou, που βοηθά τους μετανάστες στα σύνορα ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία

Η ταινία-ντοκιμαντέρ «Libre» – «Ελεύθερος» στα ελληνικά- ιχνηλατεί τον αγώνα που κάνει ο Cédric Herrou για να βοηθήσει τους μετανάστες που περνάνε μέσα απ’ τη κοιλάδα του. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×