op
×

Έξι εκπληκτικά βιβλία αυτογνωσίας που θα σας μεταμορφώσουν

Διαβάστηκε
Έξι εκπληκτικά βιβλία αυτογνωσίας που θα σας μεταμορφώσουν


Έξι εκπληκτικά βιβλία αυτογνωσίας που θα σας μεταμορφώσουν | Γράφει η Τάνια Ρούμκου

ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Η δύναμη του υποσυνείδητου» του Dr Joseph Murphy. 

Ένα βιβλίο-σταθμός στην αυτογνωσία, ένα διαχρονικό βιβλίο, που καθοδηγεί μέσα από απλές και χρήσιμες τεχνικές, στη δημιουργία μίας χαρούμενης και ισορροπημένης ζωής, με τη βοήθεια του υποσυνείδητού μας. 

O Dr Joseph Murphy, υπήρξε ομιλητής παγκόσμιας εμβέλειας και ενέπνευσε τους αναγνώστες και ακροατές του, μέσα από αληθινές ιστορίες, με την δυνατή πίστη του και το προσωπικό του παράδειγμα. 

Ένα βιβλίο, που σίγουρα πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας. 


pastedGraphic.png


ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ: 

«Μεταμορφώστε τη ζωή σας» της Louise Hay. 

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης, τη δημιουργία αρμονικών σχέσεων, τη βελτίωση της υγείας και την ανάπτυξη ευημερίας στη ζωή μας, μέσα από τις μεθόδους του οραματισμού και των θετικών δηλώσεων.                                                                                                            

Η Louise Hay, υπήρξε πρωτοπόρος στον οραματισμό και στις θετικές δηλώσεις, μέσα από τις οποίες βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να αναπτυχθούν πνευματικά.                                               

Ένα βιβλίο απλά γραμμένο και κατάλληλο, για να αρχίσει κάποιος το πνευματικό του ταξίδι.

pastedGraphic_1.png


TΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Για μία νέα Ζωή» του Echart Tolle. 

Ένα υπέροχο βιβλίο, που εξηγεί με πολύ σαφήνεια και καθαρότητα πώς λειτουργεί και μας εξαπατά το ελάττωμα του εγωισμού, μέσα από την ταύτιση μαζί του, με διαφορετικές μορφές.                                

Ο συγγραφέας με την καθαρή του διάνοια, μας δίνει χρήσιμες πρακτικές για την παρατήρηση, την αποστασιοποίηση και την απομυθοποίηση του εγώ μας. Ένα σημαντικό βιβλίο, για όποιον θέλει να δουλέψει αποτελεσματικά με αυτόν τον εσωτερικό του «δαίμονα».

pastedGraphic_2.png


ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Η Μαγεία» της Rhonda Byrne. Ίσως το καλύτερο, ή ένα από τα καλύτερα βιβλία για τη δύναμη της Ευγνωμοσύνης. 

Η συγγραφέας, μας δίνει εξαιρετικές ασκήσεις  για να αναπτύξουμε αυτή τη σπουδαία αρετή. Ευγνωμοσύνη για την υγεία μας, για τις σχέσεις μας, για την εργασία μας, την ύλη, τα οικονομικά μας και πολλά άλλα καθημερινά ευχαριστώ, που ενδυναμώνουν την πίστη και την εκτίμηση στον εαυτό μας, στη ζωή και στους ανθρώπους.                                                              

Η συγγραφέας, με αυτό το βιβλίο της, πραγματικά μας απογειώνει.

pastedGraphic_3.png


ΠΕΜΠΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας» του Anthony Robbins. 

Ο εμπνευσμένος αυτός συγγραφέας και ομιλητής,  που έχει  παρακινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μας δίνει ένα εξαιρετικό βιβλίο με αποτελεσματικές τεχνικές, για να ξεπεράσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας, να υλοποιήσουμε τους στόχους μας  και να δημιουργήσουμε μία ζωή χαράς και επιτυχίας. 

Στο βιβλίο αυτό, μας εξηγεί επιστημονικά με απλά δοσμένο τρόπο, πώς μπορούν να αλλάξουν αυτές οι πυρηνικές πεποιθήσεις στον εγκέφαλό μας, να αντικατασταθούν με νέες και μας καθοδηγεί μεθοδικά, βήμα-βήμα σε αυτή τη θετική αλλαγή. 


 pastedGraphic_4.png


ΕΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Η Επιτυχία βήμα-βήμα» του Jack Canfield, σε δύο τόμους. 

O Jack Canfield, ένας από τους συνδημιουργούς του μυστικού, μας χαρίζει στην κυριολεξία ένα βιβλίο-θησαυρό, που δεν πρέπει να χάσετε, αν θέλετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Ο συγγραφέας, μας δίνει 67 «Χρυσές» βασικές αρχές Επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης, για να επιτύχουμε τους στόχους μας, μέσα από τη δική μας αυτογνωσία και εσωτερική αλλαγή. 

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, νιώθουμε την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή μας να τονώνονται, ανακαλύπτουμε τις βασικές ηθικές αρχές  μέσα από τις οποίες αξίζει κάποιος αληθινά να ζει, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνονται ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα και η πίστη στην υλοποίηση των στόχων μας.


 pastedGraphic_5.png     


www.spiritualitycorfu.com                          
Σχετικά άρθρα

Το κάλεσμα του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς!

Η χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και το κάλεσμα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι να θέσουμε τους στόχους μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες και τις προτεραιότητές μας!                                                                                                      

Δεκάδες χιλιάδες βιβλία είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν - Πώς θα τα κατεβάσετε νόμιμα

Από τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου 2019, δεκάδες χιλιάδες βιβλία (καθώς και ταινίες, τραγούδια και ταινίες κινουμένων σχεδίων) μπήκαν στην κατηγορία "κοινό κτήμα"
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×