op
×
4ο Forum εργασίας στην Αθήνα
Ο.Α.Ε.Δ.
10/05/14 10:00
Ελληνικός Κόσμος - Κέντρο Πολιτισμού
άλλα:
Δευτέρα 10 Μαΐου | ο ΟΑΕΔ διοργανώνει 5 ομιλίες που θα βοηθήσουν τη διαδικασία εύρεσης εργασίας και 18 εργαστήρια όπου σε πραγματικό χρόνο θα αυξήσουν τις ικανότητες προώθησης του βιογραφικού!

4ο Forum εργασίας στην Αθήνα

Διαβάστηκε
4ο Forum Εργασίας
Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα
Με στόχο να έρθουν οι άνεργοι σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

5 Ομιλίες που θα βοηθήσουν τη διαδικασία εύρεσης εργασίας και 18 εργαστήρια όπου σε πραγματικό χρόνο θα αυξήσουν τις ικανότητες προώθησης του βιογραφικού!

Έμφαση στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, στην ατομική συμβουλευτική, στην στήριξη και προώθηση όλων των υποψήφιών για την ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας!

Κατά τη διάρκεια του Forum, οι συμμετέχοντες, πέραν των ενημερωτικών ομιλιών, θα έχουν την ευκαιρία εξατομικευμένης υποστήριξης για τον σωστό τρόπο αναζήτησης εργασίας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος αλλά και την απαραίτητη καθοδήγηση για την γενικότερη ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ. Τόσο Έλληνες αλλά και ξένοι σύμβουλοι, θα βρίσκονται την διάθεση όλων για παροχή πληροφοριών που αφορούν στην αγορά εργασίας ανά την Ευρώπη.

Το Forum Εργασίας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις, δίνοντας τους την δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με ένα κοινό ανθρώπινου δυναμικού πολλαπλών δυνατοτήτων και διαφόρων ειδικοτήτων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο άμεσα όλες τις υφιστάμενες ανάγκες κάθε εταιρείας.

Οι Στόχοι του Forum

1. Ο σκοπός της συμμετοχής των ανέργων και των επιχειρήσεων στην εκδήλωση είναι η εξοικείωση του ανέργου με τον υποψήφιο εργοδότη. Ως εκ τούτου, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα αναλάβουν τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με ανέργους, τη συλλογή βιογραφικών τους και την πιθανή παροχή συμβουλών ως προς τον τρόπο αναζήτησης εργασίας.

2. Καινοτόμες δράσεις με στόχο να έρθουν σε επαφή οι άνεργοι ή οι εργαζόμενοι που αναζητούν άλλη δουλειά, με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

3. Εξέταση του βιογραφικού από ειδικούς συμβούλους.

4. Καθοδήγηση των υποψηφίων εργαζομένων για ενίσχυση του προφίλ τους.

5. Παρουσία των συνεργατών του ΟΑΕΔ από την Ευρωπαϊκή Πύλη Αναζήτησης Εργασίας EURES.

6. 3 Εργαστήρια με 18 θέματα και 5 Ομιλίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας.


τηλ. 2109843274Ελληνικός Κόσμος - Κέντρο Πολιτισμού
Ελληνικός Κόσμος - Κέντρο Πολιτισμού web:
Πειραιώς 254, Ταύρος
Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα
Σχετικά άρθρα

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές μέσω του ΟΑΕΔ -Ξεκινούν οι αιτήσεις

Στις 12 το μεσημέρι ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή 130.000 εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.Το πρόγραμμα προβλέπει την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014 έως τις 31 Αυγούστου 2015, σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δωρεάν διακοπών για 130.000 ανέργους

Νέο πρόγραμμα ξεκινάει από την Δευτέρα 14 Ιουλίου με σκοπό την επιδότηση εργαζομένων – ανέργων και των οικογενειών αυτών για την πραγματοποίηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) σε τουριστικά καταλύματα. Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

Μείωση 50% μισθού υπαλλήλου καθαριότητας επειδή κατήγγειλε αδιαφανείς διαδικασίες!

Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς (ΔΔ-Ε) μέσω της Υπηρεσίας «Διαφάνεια Τώρα!» για την καταγγελία περιστατικών διαφθοράς από πολίτες, παρεμβαίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση ζητώντας να δρομολογηθεί η νόμιμη διαδικασία για άμεση επανεξέταση και αποκατάσταση των βασικών δικαιωμάτων της εργαζομένης.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×