op
×

Πως θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Ίντερνετ

Διαβάστηκε
Πως θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Ίντερνετ

Πως θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Ίντερνετ


Σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου; Με λογισμικό όπως το WordPress, είναι δυνατό να οικοδομήσουμε ένα eshop σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, ενώ ο ιστοχώρος σας λειτουργεί και είναι αρκετά εύκολος στη χρήση, η μετατροπή του σε μια μακροπρόθεσμη, επιτυχημένη επιχείρηση είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε σημαντικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το αρχικό σας κατάστημα σε μια ευημερούσα επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.


Επιλέξτε προϊόντα που γνωρίζετε ότι θα πουλήσουν


Αυτό μοιάζει με προφανή συμβουλή, αλλά στόχος της είναι να κάνει διάκριση ανάμεσα σε αυτό που νομίζετε ότι θα πουλήσει και αυτό που γνωρίζετε να πουλήσει. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, θα πρέπει να εστιάσετε σε προϊόντα που έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό και να τα πουλήσετε ενώ παραμένουν δημοφιλή.


Ένας τρόπος για τον εντοπισμό των προϊόντων που είναι τάση είναι να δούμε πόσο καλά δουλεύουν στα κοινωνικά μέσα. Εάν έχουν απήχηση στα social media, τότε είναι ένα σαφές μήνυμα ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτά. Επίσης, ελέγξτε τις κριτικές σχετικά με τους ιστότοπους άλλων εμπόρων λιανικής πώλησης. Εάν υπάρχουν πολλές πρόσφατες, θετικές κριτικές, αυτό είναι ένας ακόμη δείκτης ότι ένα προϊόν είναι πολύ δημοφιλές προς το παρόν. Τέλος, αναζητήστε τα προϊόντα στο Google Trends, αυτό θα σας δείξει πόσοι άνθρωποι τις έχουν αναζητήσει με την πάροδο του χρόνου και θα δώσουν μια πρόβλεψη για το εγγύς μέλλον. Θυμηθείτε ότι ορισμένα προϊόντα έχουν πολύ μεγαλύτερους κύκλους ζωής από άλλα.


Τελικά, η εύρεση των σωστών προϊόντων έρχεται μετά από μια συστηματική έρευνα αγοράς. Κατανοήστε τι πωλείται τώρα για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.


Ενισχύστε τον ιστότοπό σας με τον σωστό πάροχο φιλοξενίας


Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημασία της καλής φιλοξενίας ιστοσελίδων όταν πρόκειται για μια επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Η καλή φιλοξενία ιστοσελίδων μπορεί να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα διαθέσιμος, ότι φορτώνει γρήγορα για τους πελάτες σας και ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή. Σας προστατεύει από την πειρατεία και το κακόβουλο λογισμικό, παρέχει αντίγραφα ασφαλείας για γρήγορη αποκατάσταση καταστροφών και σας προσφέρει την υπολογιστική ικανότητα να αντιμετωπίσετε τις αιχμές της κίνησης κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων.


Η επιχείρησή σας βασίζεται στην αποτελεσματικότητα της φιλοξενίας σας. Χωρίς μεγάλη φιλοξενία, δεν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι ο ιστότοπός σας θα εκτελείται με τον τρόπο που το χρειάζεστε.


Χρησιμοποιήστε τις καθιερωμένες τεχνικές ηλεκτρονικού εμπορίου και προσαρμόστε τις δικές σας ανάγκες


Υπάρχει μια καθιερωμένη φόρμουλα για online πωλήσεις που έχει βελτιωθεί και ενημερωθεί από πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις με την πάροδο των ετών. Οι εταιρείες το χρησιμοποιούν επειδή έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Αντί να βουτήξετε με δεμένα μάτια, πάρτε το χρόνο να ανακαλύψετε τη φόρμουλα και να μάθετε πώς μπορείτε να τη διαμορφώσετε για τη δική σας επιχείρηση. Θα πρέπει να εξετάσετε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μεταβλητών, όπως τα προϊόντα που πουλάτε και πού τα εξάγετε, τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζετε, τον τρόπο βελτιστοποίησης της σελίδας προορισμού και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε την αξία της διάρκειας ζωής των πελατών σας.


Μέσω πειραματισμών και αναλύσεων, θα βρείτε τελικά ποιες τεχνικές σας φέρνουν τις καλύτερες ανταμοιβές.


Δημιουργήστε ένα site που εμπνέει εμπιστοσύνη


Με τόσους πολυσύχναστους ιστότοπους, πρέπει να φτιάξετε ένα κατάστημα που οι επισκέπτες σας θα βρουν αξιόπιστες - αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις νεοσύστατες μάρκες που οι άνθρωποι ανακαλύπτουν για πρώτη φορά. Ένα πράγμα που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι ένα πιστοποιητικό που θα εγγυάται ότι τα στοιχεία πληρωμής των πελατών σας κρυπτογραφούνται και θα σας κερδίζουν το πολύτιμο ασφαλές εικονίδιο “πράσινο λουκέτο” στη γραμμή διευθύνσεων Google. Επιπλέον, προσφέροντας εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων, δωρεάν παράδοση και άμεση συνομιλία είναι άλλοι τρόποι εμπνεύσεως εμπιστοσύνης.


Ο σχεδιασμός ενός ιστοτόπου είναι επίσης σημαντικός. Θέλετε ένα θέμα που ταιριάζει τόσο με τη μάρκα σας όσο και με τα προϊόντα που πουλάτε. Οι πελάτες έχουν προσδοκίες για το τι μοιάζουν με αξιόπιστες τοποθεσίες, γι 'αυτό αξίζει τον κόπο να ελέγξετε τι κάνουν οι επιτυχημένοι ανταγωνιστές σας πριν σχεδιάσετε το δικό σας site.


Βεβαιωθείτε ότι έχετε πολύ καλή υποστήριξη πελατών


Για να αυξήσετε τις πωλήσεις, να βελτιώσετε την σχέση σας με τον πελάτη και να κερδίσετε εξαιρετικές κριτικές στο διαδίκτυο, είναι απολύτως απαραίτητο να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών. Και για τα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου οι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ιδανικά, αυτό πρέπει να προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο.


Ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να κάνετε αυτό είναι μέσω live chat. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες με τις αποφάσεις αγοράς προϊόντων και να βοηθήσει σε θέματα που προκύπτουν όταν το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Είναι καλό για τη φήμη της μάρκας και εμπνέει την επιστροφή, που σημαίνει αυξημένη αξία της ζωής του πελάτη.

Σχετικά άρθρα

Ψηφιακή δημοκρατία και πολιτικό μάρκετινγκ

Ολοένα και περισσότερο βλέπουμε πρακτικές εκμετάλλευσης και μεταβολής του σκοπού της συλλογής δεδομένων να εφαρμόζονται στους πιο αποστερημένους πληθυσμούς. Σε μια πρώτη ματιά, το πρόγραμμα μοιάζει φιλανθρωπικό, αλλά το αντάλλαγμα είναι τα ψηφιακά δεδομένα της κοινότητας.

Ποιο είναι το ανθρώπινο διαδικτυακό αποτύπωμα ανά τον κόσμο μέσα σε ένα μόλις λεπτό

Η κυριαρχία του Internet στην καθημερινότητά μας είναι αδιαμφισβήτητη ωστόσο ποιο είναι το ανθρώπινο διαδικτυακό αποτύπωμα ανά τον κόσμο μέσα σε ένα μόλις λεπτό.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×