op
×

Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού – Συμβιώνω, δεν εξουσιάζω

Διαβάστηκε
Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού – Συμβιώνω, δεν εξουσιάζω

Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού – Συμβιώνω, δεν εξουσιάζω

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 21/3, λίγες μόλις ώρες μετά την Εαρινή Ισημερία, στις 3:43 πμ, στον άξονα Κριού – Ζυγού και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα του Ζυγού, με Ωροσκόπο στην 26η μοίρα του Αιγόκερω.

Αυτή η Πανσέληνος έρχεται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν εσένα και τους άλλους και πώς διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου μαζί τους.

Τις σχέσεις που ξεκινάς με χαμηλή αυτοεκτίμηση, κενά και απωθημένα , μισός, ζητώντας από τον εκάστοτε ομοιοπαθή σύντροφό σου να έρθει να σε συμπληρώσει και να καλύψει τα κενά σου, να σε κάνει ολόκληρο και ευτυχισμένο. Γραπώνεσαι από πάνω του και μέσα από την ανασφάλεια, τον εγωισμό και την επιβολή μπορεί να χαλάσεις σημαντικές σχέσεις (Ήλιος-Χείρωνας στον Κριό).

Δημιουργείς έναν κόσμο φανταστικό με υπερβολικές προσδοκίες που δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και εσύ δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες του άλλου για συμβίωση και συνύπαρξη (Ερμής-Ποσειδώνας-Διας).

Σε κυριεύει ο φόβος της απώλειας και λειτουργείς σπασμωδικά προσπαθώντας να επιβληθείς στο οικείο περιβάλλον σου, δίχως να μπορείς να διαχειριστείς την ένταση των  συναισθημάτων σου (Άρης-Αφροδίτη).Αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να ελέγξεις και να χειραγωγήσεις δεν είναι άλλος από τον ίδιο σου τον εαυτό (Ωροσκόπος-Πλούτωνας-Κρόνος). Να καταλάβεις πως η εικόνα του εαυτού που καλλιεργούσες μέχρι τώρα έχει φθαρεί και δεν σε εξυπηρετεί πια και πως χρειάζεται να μετασχηματιστείς και να αναβαθμιστείς. 

Να βρεις και να εκφράσεις την ατομικότητά σου και στη συνέχεια να μπεις με δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση μέσα στις σχέσεις. Να δώσεις  ό,τι καλύτερο έχεις και μπορείς, να μοιραστείς, να συνυπάρξεις και να νιώσεις ασφαλής πρώτα με τον εαυτό σου και μετά μέσα στη σχέση σου και στο μοίρασμα. Να εκτιμήσεις τη σχέση σου και ό,τι ο σύντροφος έχει να σου δώσει. Να ευχαριστηθείς και να απολαύσεις μαζί του. Να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις (Ήλιος στον Κριό-Σελήνη στον Ζυγό). 

Οι σχέσεις σου να είναι ισότιμες και ελεύθερες, να έχουν φιλικότητα και  ο καθένας να εκφράζει την ατομικότητά του, μέσα από τη γέφυρα της διαφορετικότητας. Να ζεις τις σχέσεις σου μέρα με τη μέρα και να τις τροφοδοτείς συνεχώς δίχως να βουλιάζεις στη ρουτίνα και τη συνήθεια (Αφροδίτη-Ουρανός, αμοιβαία υποδοχή).

Όλα τα παραπάνω όσο ωραία κι αν ακούγονται, πρέπει να είναι κοινός στόχος, θέλουν και από τους δύο δουλειά και χρόνο, αυτοπειθαρχία, σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή, πίστη,  κατανόηση, θέληση, δύναμη και αδιάκοπη προσπάθεια (Άρης-Κρόνος-Πλούτωνας).

Να θυμάσαι : Στις σχέσεις συμβιώνουμε, δεν εξουσιάζουμε. Συμπορευόμαστε, δεν εξαρτόμαστε.

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει ειδικότερα τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του Ζυγού, Κριού, Καρκίνου και Αιγόκερου, και στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, Παρθένων, Τοξοτών και Διδύμων.  Επηρεάζει ευνοϊκά, όσους γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες των Διδύμων, Υδροχόου, Λέοντα, Τοξότη, Κριού και Ζυγού.


Φωτεινή Σαπουντζάκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.grΣχετικά άρθρα

Τα άστρα μίλησαν: Η πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για τον Ανδρέα Ρουμελιώτη στη Γκίζα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Την εκλογή του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και εμπνευστή του enallaktikos.gr, Ανδρέα Ρουμελιώτη, προέβλεψε ο Κώστας Λεφάκης στη ραδιοφωνική εκπομπή της Γκίζας
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×