op
×

Άρης στους Διδύμους - Ο επικοινωνιακός δαίμονας

Διαβάστηκε
Άρης στους Διδύμους -  Ο επικοινωνιακός δαίμονας

Άρης στους Διδύμους -  Ο επικοινωνιακός δαίμονας


Είμαι ο πιο αεικίνητος Άρης. Συνδυάζω δράση σε σώμα αλλά και μυαλό. Στις 31 Μαρτίου στις 8:13 το πρωί, εισέρχομαι στο χώρο των Διδύμων και σίγουρα θα καταφέρω να τρέξουν όλα τα πράγματα με πιο γρήγορους ρυθμούς μέχρι και τις 16 Μαΐου το ξημέρωμα, όπου και θα παραμείνω. 


Ως Άρης στους Διδύμους είμαι εύστροφος, περίεργος, μεγάλος καταφερτζής, λατρεύω την ενημέρωση και τη συλλογή πληροφοριών, αλλά και τη μετάδοση τους, μια και γεννήθηκα για να δρω επικοινωνιακά. Έκαστος στο είδος του! Άσχετα αν πολλές φορές άδικα με θεωρούν πολυλογά, ή επιφανειακό. 


Μου αρέσουν οι συζητήσεις, και είμαι κάλλιστος στην επικοινωνία την οποία παίζω στα δάχτυλα. Είμαι εγκάρδιος, κάνω πολύ εύκολα γνωριμίες, και έχω αναρίθμητους  φίλους χωρίς όμως να δένομαι ιδιαίτερα. Με ενδιαφέρει  να ανταλλάσουμε απόψεις. Εξίσου καλός είμαι και στις διαφωνίες. Αν ανάψουν τα αίματα δεν κρατώ χαρακτήρα, και πάντα λέω «νερό κι αλάτι» ότι κι αν έχει ειπωθεί. 


Με τον ίδιο τρόπο λειτουργώ και ερωτικά. Εγκεφαλική η ταύτιση με τον/την σύντροφο, με κουράζει η γκρίνια, βαριέμαι τη μονοτονία. Είμαι σπιρτόζος στην κρεβατοκάμαρα αλλά και στο φλερτ.
Η ζωή είναι ένα υπέροχο επικοινωνιακό Λούνα Παρκ για μένα και δύσκολα παίρνω τα πράγματα βαριά, ενώ πάντα κοιτώ να βρω για λύσεις. 


Στην παραμονή μου στο ζώδιο των Διδύμων, θα απογειώσω τη δράση των Διδύμων Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου από τις 22 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου.

Με τη δυσαρμονική συνάντηση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα δημιουργηθεί απροσδιόριστο τοπίο από σκέψεις ασάφειας και λόγια που θα ειπωθούν, οπότε σας συμβουλεύω να λειτουργήσετε είτε ερωτικά, είτε σε άλλους τομείς, μόνο αν υπάρχουν ρεαλιστικές βάσεις.


Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες τέλη 2ου, αρχές 3ου δεκαημέρου, από τις 28 Απρ μέχρι τις 4 Μαΐου με την ευνοϊκή όψη με το φίλο μου τον Ερμή από τον Κριό, θα είστε γεμάτοι ζωντάνια, αισιοδοξία, κίνηση και δράση. Μπορείτε εύκολα να περάσετε συμφέροντα ζητήματα και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας λύσουν τα χέρια, αρκεί να εκφέρετε δυναμικά τα επιχειρήματα σας.


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες τέλη 2ου, αρχές 3ου δεκαημέρου από τις 3 μέχρι τις 11 Μαΐου, προσέχετε τις ανυποχώρητες τάσεις σας επειδή ανάβουν τα αίματα λόγω παρόρμησης, σε συνδυασμό με βιασύνη,. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας γιατί με τη δυσαρμονική όψη με το Δία από τον Τοξότη, ίσως ειπωθούν λόγια, ή γίνουν πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.

 

Τέλος, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου υπέροχες στιγμές σας περιμένουν να μοιραστείτε με το ταίρι σας. Με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τον Κριό. Διασκεδάστε, συζητήστε, ερωτευτείτε και φλερτάρετε. 

Από τις 8 Μαΐου και μετά, μέχρι και τις 16 που αποχωρεί ο Άρης από την περιοχή μου, απολαύστε την επικοινωνία σε όλους τους τομείς.
Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr


Σχετικά άρθρα

Τα άστρα μίλησαν: Η πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για τον Ανδρέα Ρουμελιώτη στη Γκίζα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Την εκλογή του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και εμπνευστή του enallaktikos.gr, Ανδρέα Ρουμελιώτη, προέβλεψε ο Κώστας Λεφάκης στη ραδιοφωνική εκπομπή της Γκίζας
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×