op
×

Ερμής στους Διδύμους – Ο Δαίμων της περιέργειας & της μετάδοσης

Διαβάστηκε
Ερμής στους Διδύμους – Ο Δαίμων της περιέργειας & της μετάδοσης

Ερμής στους Διδύμους – Ο Δαίμων της περιέργειας & της μετάδοσης


Είμαι ο Ερμής της λογικής κατανόησης, της μετάδοσης των πληροφοριών, και της διανοητικής επαφής και από τις 21 Μαΐου στις 1:52 το μεσημέρι θα βρίσκομαι στους Διδύμους, χώρο που κυβερνώ. Ειδικεύομαι στον γραπτό και προφορικό λόγο, σε όλα τα μέσα τηλεπικοινωνίας, στις εκδόσεις, στο εμπόριο και στις μετακινήσεις. 


Είμαι Δαίμων της περιέργειας και της μετάδοσης και θέλω να μαθαίνω συνεχώς καινούρια πράγματα και να τα επικοινωνώ. Η πληροφορία με εξιτάρει, ενώ το μυαλό μου καταπιάνεται ταυτόχρονα με πολλά διαφορετικά πράγματα.

 

Η μάθηση είναι για μένα συνώνυμη της γνώσης, είμαι ένας τέλειος αναμεταδότης και μπορώ να γίνω και ένας εξαίρετος ομιλητής ανάλογα τα κέφια μου. Κινούμαι εξίσου καλά σε όλους του χώρους και στην προσωπική μου ζωή, όπου μπορώ και υπηρετώ πιστά την αμφίδρομη επικοινωνία. Δύσκολα κρατάω μυστικά γιατί γεννήθηκα για να εκφράζομαι, κάνοντας γνωστές τις πληροφορίες.

 

Με χαρακτηρίζουν επιδερμικό γιατί ότι μαθαίνω το μεταδίδω αυτούσιο. Δουλειά μου είναι να το κάνω γνωστό, όχι να ψάχνω την ορθότητα και το βάθος του.

Χωρίς εμένα από αυτή τη θέση των Διδύμων, τίποτα δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί, να κατανοηθεί, να ειπωθεί ή να γραφτεί. Εκτός από το να ενημερώνομαι συνεχώς, λατρεύω να μιλάω ακατάπαυστα για τα πράγματα που γνωρίζω, ξεχνώντας συχνά να βάζω τελεία ακόμα κι όταν χρειάζεται. Τώρα όμως δεν είναι μια από αυτές τις στιγμές γι’ αυτό σταματώ εδώ.
Με την είσοδο μου στους Διδύμους συναντώ τον Ήλιο μέχρι τις 23/5, προσφέροντας τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα ιδιαίτερα σε Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών. Κλείστε τα ραντεβού σας, κάντε επαφές, και ενημερωθείτε για ζητήματα που σας ενδιαφέρουν ώστε να τα τακτοποιήσετε τώρα που ευνοούνται.

    

Από τις 29/5 μέχρι τις 31/5, η δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα γνωστοποιήσει ειδικά σε Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου κάποια νέα που η γνησιότητα τους θα είναι αμφίβολη, οπότε προσέξτε να μη βγάλετε  βιαστικά συμπεράσματα που θα μπορούσαν να σας ζημιώσουν. Διασταυρώστε τις πληροφορίες και προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ότι σκεφτείτε, ακούσετε, αλλά και για ότι τεθείτε να υπογράψετε.


Από τις 29/5 μέχρι τις 2/6 με τη δυσαρμονία με τον Δία από τον Τοξότη, διογκώνει τη χαλαρότητα με την οποία βλέπετε τα πράγματα ειδικότερα οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Προσέξτε την επικοινωνία σας γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να σας προδώσει. Φροντίστε να μην ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα, τουναντίον, βγείτε και διασκεδάστε με την καρδιά σας.
Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr


Σχετικά άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×