op
×

Όταν μια ψυχή για κάποιους είναι απλά ένα εργαλείο…

Διαβάστηκε
Όταν μια ψυχή για κάποιους είναι απλά ένα εργαλείο…

Η μόνιμη αλυσόδεση ζώων είναι ποινικό αδίκημα! Είναι καιρός να μπει ένα τέλος!Τα στοιχειά και το αποδεικτικό υλικό της κακοποίησης, αντί πρώτα να ανέβει στο διαδίκτυο και να χαθεί πολύτιμος χρόνος μόνο με κοινοποιήσεις, που δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, το καταθέτουμε άμεσα στην αστυνομία ασκώντας μήνυση, έχοντας τουλάχιστον έναν μάρτυρα, ώστε ο ασυνείδητος κηδεμόνας να υποστεί αυτά που ορίζει ο νόμος με αυτόφωρη διαδικασία και να του αφαιρεθεί ο σκύλος το συντομότερο δυνατό με εντολή εισαγγελέα. 

Βοηθήστε να τα σώσουμε!!!


Τα «βαρελόσκυλα» στα Ελληνικά ΜΜΕ

Τα «βαρελόσκυλα», για όσους δεν γνωρίζουν, είναι εκείνα τα σκυλιά που συναντάμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας δεμένα με μια κοντή αλυσίδα σε ένα βαρέλι, σε μια λαμαρίνα, σε ένα άθλιο σκυλόσπιτο, σε ένα φράχτη, έρμαια στην πείνα, στην δίψα, στις καιρικές συνθήκες. Η μόνιμη αλυσόδεση ζώων είναι ποινικό αδίκημα και είναι στο χέρι όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον βασανισμό.

Με χαρά και ανακούφιση (θα θέλαμε να πούμε περηφάνια -αλλά δεν υπάρχει τίποτα να μας κάνει περήφανους μπροστά σε αυτά τα χάλια) ετοιμάσαμε το πρώτο μας σποτάκι με σκοπό να ενημερώσουμε το κοινό και να το προτρέψουμε να αντιδράσει. Είναι καιρός να μπει ένα τέλος ,και είναι στο χέρι μας. Αν οι εικόνες του βίντεο, οι εικόνες της πραγματικότητας, σας ενοχλούν, κάντε κάτι για να αλλάξετε αυτή τη κατάσταση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ VIDEO! Χρησιμοποιήστε το, μοιραστείτε το, δείξτε το σε φίλους και γνωστούς σας!

Κλείνοντας, και για να προλάβουμε τους γνωστούς “καλοθελητές”, το σποτάκι αυτό δημιουργήθηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ από εθελοντές και φίλους της ΚΙΒΩΤΟΥ, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική επιβάρυνση για εμάς, χωρίς καμία επιδότηση, ενώ η οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ είναι δωρεάν.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ζησόπουλο και την εταιρία του HONEYBEE (http://www.honeybee.gr/) για το υπέροχο βίντεο και το μοντάζ, καθώς και στον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη ήχου. Τέλος, πολλά, πολλά ευχαριστώ στην Αγγελική Παναγιωτοπούλου για τα κείμενα, την εκφώνηση και την επιμέλεια του project.

Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Σχετικά άρθρα

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου - Kατηγορείται ότι δηλητηρίασε με φόλα δύο αδέσποτα σκυλιά στην Αριδαία

Δύο αδέσποτα σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από λίγες ημέρες, με τη χρήση δηλητηριασμένης τροφής, σε πολυσύχναστο σημείο της Αριδαίας στην Πέλλα. 

Στρατόπεδα συγκέντρωσης και θανάτου - Ένα τόσο καλά οργανωμένο νόμιμο ολοκαύτωμα

Η μεταφορά των κρατουμένων γίνεται υπό άθλιες συνθήκες, κάτω από φρικτή δεινοπάθεια σε σημείο που κάποιοι χάνουν τη ζωή τους, αλλά παρόλα αυτά ο τρόπος μεταφοράς τους θεωρείται νόμιμος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×