op
×

Η Σαγηνευτική Αφροδίτη στον Σκορπιό και πώς μας επηρεάζει

Διαβάστηκε
Η Σαγηνευτική Αφροδίτη στον Σκορπιό και πώς μας επηρεάζει

Η Σαγηνευτική Αφροδίτη στον Σκορπιό και πώς μας επηρεάζει


Στις 8 Οκτωβρίου 8.05 το βραδάκι, η Αφροδίτη πλανήτης των συντροφικών σχέσεων, της αρμονίας και της ομορφιάς, εισέρχεται στο χώρο αδυναμίας της το Σκορπιό, με τους έρωτες της ζωής μας να πυρακτώνονται μέχρι τη 1 Νοεμβρίου.


Βιώνουμε έντονα πάθη καθώς αισθανόμαστε μία πρωτόγνωρη έλξη για το ταίρι μας, η οποία μας ωθεί προς μια ολοκληρωτική ένωση μαζί του που επειδή ούτε την κατανοούμε, αλλά ούτε και μπορούμε να την ελέγξουμε, μας προκαλεί φόβο. Κι όσο μεγαλύτερο φόβο νιώθουμε, τόσο πιο έντονα την αισθανόμαστε. 


Μας ζητά να ενωθούμε «ψυχή τε και σώματι» με το έτερο ήμισυ μη δεχόμενοι τις ημίμετρες σχέσεις. Όλα, γίνονται έντονα. Τα βλέμματα, τα φιλιά, το σεξ, τα αγγίγματα, η ανάγκη για επικοινωνία. 


Οι νέοι έρωτες αυτό το διάστημα έχουν βαρύτητα και ένα μεγάλο δέσιμο, σίγουρα με κάποια μορφή εμμονής, την οποία και θα πρέπει να διαχειριστούμε.


Όσοι από εμάς λειτουργούμε με τετράγωνη λογική στα συναισθηματικά και έχουμε κρατήματα στον έρωτα, σίγουρα θα τα βρούμε σκούρα με αυτήν την διέλευση. Κι αυτό γιατί είτε ενδέχεται να κολλήσουμε σε κάποια σχέση και να τρελαθούμε από τις εσωτερικές μας συγκρούσεις, είτε επειδή θα μας ερωτευτούν τρελά και θα μπλέξουμε.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μας καίει, μας πυρακτώνει, μας κάνει να χάνουμε κάθε έλεγχο. Έτσι ενδέχεται να γίνουμε καχύποπτοι, υπερβολικά ζηλιάρηδες, κρυψίνους, αλλά και να εκτελούμε χρέη ντεντέκτιβ, παρακολουθώντας και τσεκάροντας τον/την αγαπημένη μας συνεχώς, με έντονες μάλιστα και τάσεις χειραγώγησης εκατέρωθεν.


Οι σχέσεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το σίγουρο είναι πως δεν αφορούν τους λιγόψυχους. Αν δεν τις σηκώνει λοιπόν η ιδιοσυγκρασία μας, καλύτερα να μην τις ξεκινήσουμε καν. 


Από 11 έως 14/10 έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό από απέναντι και οι ξαφνικοί χωρισμοί  αλλά και τα νέα ερωτοχτυπήμανα σκάνε σαν πυροτεχνήματα. 

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στη καρδιά του 1ου δεκαήμερου αν δεν ζωηρέψετε τη σχέση σας, ενδέχεται να την κλαίτε χρόνους…

Οι αδέσμευτοι από το πουθενά, ίσως βρεθείτε ζευγαρωμένοι με πολύ έρωτα, πολύ σεξ, πολύ καλοπέραση, αλλά «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι»!

 

Από 19 έως 23/10 με την εύνοια με το Κρόνο από τον Αιγόκερο οι σχέσεις σοβαρεύουν, δημιουργώντας προοπτικές ακόμα και για επισημοποίηση.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι στη καρδιά του 2ου δεκαημέρου, βρείτε κουμπάρο, ετοιμάστε κουφέτα, αγοράστε γαμπριάτικο και νυφικό γιατί παντρεύεστε οσονούπω. 

Όσοι έχετε ξεκινήσει πρόσφατα να βγαίνετε, ενδέχεται να αλλάξετε level, προς την κατεύθυνση μιας πιο σοβαρής σχέσης.


Από τις 20 έως 24/10 με την εύνοια με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, συνδυάζονται ο ιδεώδης έρωτας με το πάθος.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι στη καρδιά του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να ζήσετε στιγμές έρωτα, φαντασίας και ονείρου, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

Από 23 έως 27/10 με την εύνοια με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, το πάθος και η μεταμόρφωση σας μέσα από μια σχέση  αισθάνεστε πως σας ολοκληρώνει.

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι στο τέλος του 2ου, αρχές του 3ου δεκαημέρου οι εξομολογήσεις, τα χάδια, οι ερωτικές στιγμές, αλλάζουν όλο σας το είναι κάνοντας σας να αισθάνεστε πως βρήκατε τον ιδανικό έρωτα. 

Οι δεσμευμένοι έχετε τα φόντα να ζήσετε παθιασμένες ώρες με τον από χρόνια σύζυγο σας. Κάντε την κίνηση προσέγγισης πρώτοι και δεν θα το μετανιώσετε. 


Από 29/10 έως 1/11 συναντά τον Ερμή και οι σχέσεις πάθους συνοδεύονται από επικοινωνία σε ένα βαθύ επίπεδο, ακόμα κι αν αυτό αφορά επαφή μόνο με τα μάτια, που γίνεται όμως αφορμή για να σταλούν τα πιο κατάλληλα μηνύματα. 

Ιδιαίτερα Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών συζητάτε με το σύντροφο σας και εξομολογήστε τα ανομολόγητα. Ψιθυρίσματα ερωτικά, σκέψεις και εκφράσεις πάθους είναι το σήμα κατατεθέν των ημερών. Ζήστε τις ώρες που μοιράζεστε με όλο σας το είναι!


Οι σχέσεις κατά την επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό έχουν τη δυνατότητα να μας ταξιδέψουν στα ουράνια, αλλά και να μας πετάξουν στην κόλαση. Το σίγουρο είναι πως θα μας μείνουν αλησμόνητες. 
Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.kosmogramma.gr

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/


Σχετικά άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×