op
×

Γερμανία : Ναζί επιτέθηκαν στο Δημαρχείο του Ντόρτμουντ

Διαβάστηκε
Γερμανία : Ναζί επιτέθηκαν στο Δημαρχείο του Ντόρτμουντ


Την Κυριακή 25/5 το βράδυ , πάνω από 30 ναζί επιτέθηκαν στο Δημαρχείο στο Ντόρτμουντ , αφού το Εθνικό Σοσιαλιστικό κόμμα « Die Rechte» κέρδισε μια θέση στις τοπικές εκλογές. Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν,  συμπεριλαμβανομένου του υποψηφίου του Κόμματος των Πειρατών.


Οι ναζί φώναζαν «Η Γερμανία για τους Γερμανούς ! Έξω οι ξένοι !». Επιτέθηκαν στο πλήθος με σπρέι πιπεριού και γυάλινα μπουκάλια , ενώ αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν . Όπως ήταν αναμενόμενο , η αστυνομία εμφανίστηκε πολύ αργά και συνόδευσε τους ναζί στο σπίτι τους. Ούτε ένας από τους ναζί δεν συνελήφθη.Οι ναζί χρησιμοποίησαν την παρακάτω  φωτογραφία για να ανακοινώσουν την επίθεσή τους από τη σελίδα τους στο FB , την Κυριακή το βράδυ .


Το κείμενο αναφέρει «Με ένα χτύπημα στο δημαρχείο της πόλης». Ο  Borchardt είναι αυτός που κέρδισε μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο και ήταν παρών κατά τη διάρκεια της επίθεσης .

Οι αντιφασίστες της περιοχής, έχουν αναγνωρίσει όλους σχεδόν τους ναζί που επιτέθηκαν  στο δημαρχείο . Ένας από αυτούς είναι Sven Khali που δολοφόνησε έναν αντιφασίστα ακτιβιστή τον   Thomas ” Schmuddel ” Schulz το 2005 . Πολλοί άλλοι είναι επίσης μέλη μιας νεοναζιστικής οργάνωση,ς η οποία είχε απαγορευτεί πριν από 2 χρόνια , αφού η αστυνομία είχε βρει εκρηκτικά και αυτόματα όπλα κατά τη διάρκεια μιας σειράς επιδρομών σε ολόκληρη την πολιτεία της Nordrhein Westphalia. Το εθνικό – σοσιαλιστικό Κόμμα ” Die Rechte ” ιδρύθηκε μετά την απαγόρευση αυτών των ομάδων και αποτελεί την συνέχισή τους.


Την Τετάρτη θα υπάρξει αντιφασιστική διαδήλωση στο Ντόρτμουντ. Ζωντανή ενημέρωση από την διαδήλωση θα παρέχεται από τους λογαριασμούς @enough14  και  @newsrevo στο twitter . Οι αντιφασίστες έχουν επίσης ανακοινώσει, ότι θα εμποδίσουν τους ναζί υποψηφίους, μπουν στο  δημαρχείο, όταν συνεδριάσει πρώτο νέο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές .

Η αντιφασιστική διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 18:00  τοπική ώρα, την Τετάρτη 28 Μαΐου Αφετηρία θα είναι  Δημαρχείο στο Ντόρτμουντ και η διαδήλωση θα κινηθεί προς το σπίτι του εκλεγμένου ναζί Siegfried Borchardt ( Ψευδώνυμο ” SS Sigi ” )

(πηγή :http://revolution-news.com/nazis-attack-city-hall-dortmund-germany/)

(μετάφραση, επιμέλεια Sylvia)

Αναδημοσίευση από : omniatv.com via http://mpalothia.com
Σχετικά άρθρα

Έρευνα: η φτώχεια στις πόλεις της Γερμανίας

Όπως σημειώνει η Deutsche Welle, η συζήτηση περί φτώχειας στη Γερμανία οδηγεί συχνά σε έναν εικονικό διαχωρισμό μεταξύ της πλούσιας δυτικής Γερμανίας και της φτωχής ανατολικής. Το πρόβλημα όμως βρίσκεται μεταξύ πόλης και υπαίθρου.

Έστελναν παράνομα τα απόβλητα υδραργύρου της Γερμανίας στην Ελλάδα!

Κύκλωμα παράνομης μεταφοράς αποβλήτων υδραργύρου από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και από τη χώρα μας προς τρίτες χώρες εντόπισαν οι ελεγκτές του Υπουργείο Περιβάλλοντος ύστερα από ενημέρωση από τις αρχές της Γερμανίας

Το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου βρίσκεται το κρυφό Καταστατικό της Χρυσής Αυγής, με το οποίο αποδεικνύεται η στρατιωτική (και μυστική δομή) της στρατιωτικής της πτέρυγας, η αυστηρή ιεραρχική δομή της και η απόλυτη εξουσία των ανωτέρων προς τους κατωτέρους

Επιτρέπεται η χρήση κάνναβης για θεραπεία και στην Γερμανία! Εδώ;

Γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε να επιτρέψει σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες νόσους να καλλιεργούν κάνναβη στο σπίτι τους για θεραπευτικούς λόγους. Η άρση της απαγόρευσης της καλλιέργειας του φυτού έγινε έπειτα από προσφυγές που κατατέθηκαν από πέντε ασθενείς οι οποίοι νοσούν σοβαρά. Κανένας από τους πέντε δεν έχει τα μέσα για να αγοράσει την ουσία, το οποίο δεν καλύπτεται από τους οργανισμούς υγειονομικής ασφάλισης.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×