op
×

Ο Σφακιανός διευθυντής της Google που δεν ξεχνά τον τόπο του και θέλει να βοηθήσει τους νέους της Κρήτης

Διαβάστηκε
Ο Σφακιανός διευθυντής της Google που δεν ξεχνά τον τόπο του και θέλει να βοηθήσει τους νέους της Κρήτης

Το όνομά του θεωρείται συνώνυμο της παγκόσμιας επικυριαρχίας της Google και, ω του θαύματος, είναι Έλληνας. Είναι ο Στιβ Βρανάκης που όχι μόνο δεν ξεχνάει τον τόπο του (αν και εκείνος γεννήθηκε στον Καναδά), αλλά έρχεται συχνά για διακοπές, αλλά και για επιχειρηματικά σχέδια.

Όπως σημειώνει το Cratelive, τo Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν συνάντηση των εκπροσώπων των ακαδημαϊκών/ ερευνητικών ιδρυμάτων της Κρήτη με τον κρητικής καταγωγής διευθυντή της Google Steve Vranakis την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, στο Ηράκλειο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Στέλιος Ορφανουδάκης" στο κεντρικό κτίριο του ΙΤΕ στις 9 ως τις 13.00

Στόχος της συνάντησης είναι η προώθηση της ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης και των επιχειρήσεων και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και υποβολή προτάσεων σε θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης.

Στη συνέχεια της συνάντησης θα ακολουθήσει παρουσίαση του κ. Steve Vranakis και ανοικτή συζήτηση με το κοινό της Κρήτης και ιδιαίτερα τους νέους και όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν θέματα σχετικά με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΙΤΕ από 13.00 ως 1500 την ίδια μέρα.

Ποιος είναι ο Στιβ Βρανάκης

Ο Στιβ Βρανάκης, είναι 41 χρόνων και γεννήθηκε στον Καναδά. Κατάγεται από τα Χανιά και είναι διευθυντής του «Creative Lab της Google». Ανάμεσα σε άλλα έχει αναλάβει το «Chrome Web Lab», το «World Wonders Project», το «Google+ "A life lived and shared"», το «Jamal Edwards» του «Chrome» και το κανάλι «YouTube Space Lab Channel».
 Ο Στιβ Κρανάκης έχει αναλάβει μαζί με άλλους 8 Έλληνες να χτίσει από το μηδέν την «εταιρική ταυτότητα» της Ελλάδας.


πηγές: iefimerida.gr - cretalive.gr

Σχετικά άρθρα

Οι 16χρονες που βρήκαν λύση για το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας

Ξεκίνησαν παίζοντας με τον κήπο τους και άνοιξαν το δρόμο για την επίλυση της παγκόσμιας πείνας. Ο λόγος για τρία 16χρονα κορίτσια που κέρδισαν το Βραβείο Επιστήμης της Google.

Ο Νιγηριανός που θα μας μιλήσει για το θαύμα να νιώθεις Έλληνας

Σε αυτούς τους περίεργους καιρούς, που αμφισβητούνται όσα γνωρίζαμε, που το ηθικό της Ελληνικής κοινωνίας είναι σχεδόν στο ναδίρ, που η περηφάνια του Ελληνικού λαού έχει τσαλαπατηθεί … έρχεται ένας φιλέλληνας, που νιώθει Έλληνας, ο Νιγηριανός Σαμ Τσέκουας που ζει στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ

Ελούντα, Κρήτη: Βρετανός αλυσοδέθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα βαρελόσκυλα

Ένα πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο βρετανός κάτοικος Ελούντας Jon Walton για να διαμαρτυρηθεί για τα περιστατικά κακοποίησης των ζωών και ειδικότερα για τα σκυλιά τα οποία, κάποιοι ασυνείδητοι, αφήνουν δίπλα σε βαρέλια, δεμένα με ένα μικρό σχοινί, με ελαχίστη τροφή και νερό, κάτω από τον κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού ή τα κρύα του χειμώνα.

Άσπρος Ποταμός Κρήτης: αναστήλωσαν τον αρχαιότερο συνοικισμό χωρίς ρεύμα και οι τουρίστες κάνουν ουρά

Αναστήλωσαν τον ερειπωμένο οικισμό μετατρέποντας τον σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Πετρόχτιστα κρεβάτια, βράχοι που ξεπροβάλλουν από παντού μέσα στα σπιτάκια, οροφές με δοκάρια, καλάμια και χώμα για μόνωση, συνθέτουν το σκηνικό που μοιάζει πραγματικά βγαλμένο από άλλη εποχή.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×