op
×

Δωρεάν download του βιβλίου Πράσινο Επιχειρείν

Διαβάστηκε
Δωρεάν download του βιβλίου Πράσινο Επιχειρείν
Συγγραφέας: Γιάννης Ζήσης

Γλωσσική επιμέλεια: Ιωάννα Μουτσοπούλου
Γενική επιμέλεια εντύπου: solon.org.gr
Φορέας Υλοποίησης: ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο
Έτος Έκδοσης: 2003
Σελίδες: 506
ISBN: 960-7284-18-6
Δωρεάν διάθεση μόνο σε ηλεκτρονική μορφή
Σχεδιασμός: mare.gr


"Η προστασία του περιβάλλοντος στοχεύει πρωταρχικά στην υγεία και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, όπως και στην προστασία της φύσης στο μήκος ζωής όλων των γενεών. Η προσοχή είναι στραμμένη στο μέλλον με βάση την αρχή της αειφορίας - βιωσιμότητας, μέσα από τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στο παρόν ώστε ο σύγχρονος κόσμος να είναι βιώσιμος.


Η προστασία των θεμελιωδών αγαθών και της ποιότητάς τους έχει άμεση σχέση με τους σκοπούς και τις διαδικασίες της οικονομικής δραστηριότητας. Όλο και περισσότερο το παρόν και το μέλλον θα χαρακτηρίζονται ως βιώσιμα ανάλογα με τον βαθμό συγχώνευσης της περιβαλλοντικής προστασίας με την οικονομική δραστηριότητα. Η πιο θετική εκδοχή για αυτή την ποιότητα των οικονομικών δράσεων βρίσκεται στην ανάδειξη της ποιότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος ως:
α) Συγκριτικού πλεονεκτήματος για την οικονομική και την κοινωνική ανάπτυξη.
β) Παράγοντα άρσης των περιφερειακών και ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων.
Η πράσινη επιχειρηματικότητα μαζί με το θεσμικό πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την επίτευξη αυτών των στόχων. Υποστηρίζεται μεν από τις ευρωπαϊκές και εθνικές πολιτικές κινήτρων, μόχλευσης ευκαιριών και χρηματοδοτήσεων, αλλά αναδύεται μέσα από την αγορά, από τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνική ζήτηση " (Απόσπασμα από το βιβλίο, σελ. 20)


Κατεβάστε το βιβλίο εδώ

Λέξεις Κλειδία - Tags
download
57
Πράσινο Επιχειρείν βιβλιο
230
δωρεάν
1646
Σχετικά άρθρα

Οι άνεργοι διεκδικούν δωρεάν μετακινήσεις με την κάρτα ανεργίας

Η κίνηση ζητάει η κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ να είναι ισοδύναμη της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και απαιτεί να σβηστούν εδώ και τώρα όλα τα πρόστιμα.

Αθήνα: Δωρεάν πρόγραμμα εμβολιασμού σε βρέφη και παιδιά

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την εταιρεία P&G και την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη, συνεχίζει έως το τέλος του 2014 το πρόγραμμα εμβολιασμού βρεφών και παιδιών που ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίας Παρασκευής [έως 5/12]

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους, θα παρέχει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές και σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών

Εκπαιδευτικοί ιδρύουν "Αλληλέγγυο Σχολείο" με δωρεάν φοίτηση

Στο Αλληλέγγυο Σχολείο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα  να ασχοληθούν δωρεάν με τη μελέτη των μαθημάτων τους, τον αθλητισμό, τη δημιουργική έκφραση, το χορό, το θεατρικό παιχνίδ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×