op
×

10 Σοκαριστικά γεγονότα που η κοινωνία μας αποδέχεται ως φυσιολογικά

Διαβάστηκε
10 Σοκαριστικά γεγονότα που η κοινωνία μας αποδέχεται ως φυσιολογικά
Η λίστα που θα δείτε παρακάτω σχεδιάστηκε από το The Free World Charter

1. Δίνουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα στα χρήματα και στην οικονομία από άλλα βασικά, όπως ο αέρας, το νερό, η ποιότητα του φαγητού, η κοινωνία και το περιβάλλον.

2. Χρησιμοποιούμε ένα οικονομικό εμπορικό σύστημα που διευκολύνει τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.

3. Χωρίζουμε την γη μας σε κομμάτια και έπειτα πολεμούμε για την ιδιοκτησία τους.

4. Αποκαλούμε κάποιους ανθρώπους “στρατιώτες” και τους δίνουμε το ελεύθερο να σκοτώνουν άλλους ανθρώπους.

5. Βασανίζουμε και σκοτώνουμε εκατομμύρια ζώα σε καθημερινή βάση για φαγητό, ρουχισμό και πειράματα.

6. Στέλνουμε παιδιά στο σχολείο όπου θα περάσουν όλη την παιδική τους ηλικία μαθαίνοντας πράγματα και ικανότητες που δεν θα χρησιμοποιήσουν σχεδόν ποτέ.

7. Ασκούμε οικονομικές πιέσεις στους γονείς, εξαναγκάζοντάς τους να χάνουν τα ζωτικά στάδια της ανάπτυξης του παιδιού τους.

8. Έχουμε χιλιάδες θρησκείες που η κάθε μία πιστεύει ότι ο δικός της θεός ή δόγμα είναι η μοναδική εκδοχή της αλήθειας.

9. Η αγάπη και η συμπόνοια που προάγουν τη ζωή, θεωρούνται αδυναμίες, ενώ ο πόλεμος που καταστρέφει τη ζωή θεωρείται ανδρεία.

10. Οποιοσδήποτε εφεύρει κάτι χρήσιμο για την κοινωνία, έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει στην κοινωνία να το χρησιμοποιήσει ή να το τροποποιήσει.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα! Αρκεί να μην επιτρέψουμε ποτέ η απώλεια της ζωής και της αξιοπρέπειας να γίνονται απλοί αριθμοί και στατιστικές στη συνείδησή μας…


Λέξεις Κλειδία - Tags
The Free World Charter 10 Σοκαριστικά γεγονότα φυσιολογικά πείραμα
21
πόλεμος
95
παγκοσμιοποίηση
33
Σχετικά άρθρα

Χωρίς πολέμους, χρήματα και προβλήματα: η ζωή είναι ωραία σε αυτό το νησάκι στην άκρη του κόσμου

Πρόκειται για ένα από τα πιο απομονωμένα μέρη στον κόσμο. Το μικρό νησάκι Palmerston στον Ειρηνικό Ωκεανό ανεφοδιάζεται με προμήθειες δύο φορές τον χρόνο από το μοναδικό καράβι που το προσεγγίζει, καθώς το ταξίδι είναι μεγάλο και επικίνδυνο.

«Εμφύλιος» της Χρυσής Αυγής μέσα στον Κορυδαλλό

«Εμφύλιος» πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Από το κελί του στον Κορυδαλλό ο Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή να «εξαφανιστεί» από τον ιστότοπο της οργάνωσης ο Γιάννης Λαγός. 

Βικιπαίδεια: Ανεβάστε φωτογραφίες από τις διακοπές σας

Ένας από τους εύκολους τρόπους για να συνεισφέρει κανείς σε εγχειρήματα περιεχομένου όπως η Βικιπαίδεια είναι να συνεισφέρει με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος. Και τι είναι αυτό που σχεδόν όλοι κάνουν στις διακοπές τους; Βγάζουν φωτογραφίες!

ΤΑΙΝΙΑ: Zeitgeist Addendum - ΜΗΝ την δεις... αν θες να μείνεις στην άγνοια

Η αποτυχία του κόσμου μας να λύσει τα ζητήματα του πολέμου,της φτώχειας και της διαφθοράς είναι αποτέλεσμα της τεράστιας άγνοιας που μας διακατέχει όλους σχετικά με το τι πραγματικά καθοδηγεί την ανθρώπινη συμπεριφορά, ώστε να ξεκινήσουμε διορθώνοντάς το.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×