op
×

Διήμερο για την Υγεία στα Καμίνια (8-9/12)

Περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας να καταθέσετε τις εμπειρίες σας και να συμβάλετε στις συζητήσεις, όπως επίσης και στην συλλογή φαρμάκων και τροφίμων.
Περισσοτερα...

ΥΓΕΙΑ

Προς το Υπουργείο Υγείας: Πρέπει να θρηνήσουμε ένα νεκρό παιδί για να παρέμβετε;

 Ένας μικρός ασθενής μας, 2.5 ετών δεν μπορεί να κάνει την επέμβαση που πρέπει γιατί το νοσοκομείο ζητά 300 ευρώ από τους ανασφάλιστους γονείς του, οι οποίοι δεν έχουν να τα δώσουν.

Όχι στο Κλείσιμο Των Ψυχιατρείων

Το κλείσιμο των ψυχιατρείων (Δαφνί, Δρομοκαίτειο) που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση δεν είναι αποσυλοποίηση των πασχόντων αλλά το αποτέλεσμα μιας ανάλγητης πολιτικής που θα οδηγήσει τους πασχόντες σε αδιέξοδα, στο δρόμο

Αθήνα: Δωρεάν πρόγραμμα εμβολιασμού σε βρέφη και παιδιά

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την εταιρεία P&G και την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη, συνεχίζει έως το τέλος του 2014 το πρόγραμμα εμβολιασμού βρεφών και παιδιών που ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Ψήφισμα αλληλεγγύης από 26 Κοινωνικά Ιατρεία - Φαρμακεία στους Σύριους πρόσφυγες-απεργούς πείνας

Τα 26 Κοινωνικά Ιατρεία – Φαρμακεία Αλληλεγγύης που συμμετέχουμε στην 3η Πανελλαδική μας Συνάντηση στο Γ.Ν.ΕΛΠΙΣ, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των Σύριων προσφύγων απεργών πείνας στην πλατεία Συντάγματος

Το επικίνδυνο μπαχαρικό των Χριστουγέννων

Τρεις με τέσσερις κουταλιές του μπαχαρικού είναι αρκετές για να προκαλέσουν παράνοια και ένα αίσθημα ότι «είμαστε παγιδευμένοι σε λάσπη», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού ΤΙΜΕ.

Τεστ δείχνει καρκίνους του αίματος μια πενταετία πριν τα συμπτώματα

Ένα τεστ αίματος μπορεί να δείξει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνων του αίματος πέντε χρόνια πριν την εμφάνιση οποιουδήποτε συμπτώματος, αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Αξίζει τόσος ανθρώπινος πόνος;

H μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ακούει τον όρο Τρόικα και δανειστές, και νομίζει ότι είναι κάτι το απρόσωπο, ότι απλώς μας επιβάλουν μέτρα, λαμβάνουν κάποια χρήματα και μας αφήνουν στην ησυχία μας. Η αλήθεια είναι πολύ πέρα από αυτή την απλοϊκή εικόνα.

Πότε ξεκινά το πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμών σε ανασφάλιστους και άπορους

Τα εμβόλια που περιλαμβάνονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού (ΕΠΕ) θα παρέχονται δωρεάν, εκτός από αυτό του ροταϊού για το οποίο προβλέπεται συμμετοχή 25% (η τιμή του κυμαίνεται από 37 έως 65 ευρώ).

«Επισκεπτήριο ζωής»: τρεις ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου δίνουν δωρεάν παράστασεις για ασθενείς στους θαλάμους των νοσοκομείων!

Αλυσίδα αλληλεγγύης - «Επισκεπτήριο ζωής» : τρεις ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου δίνουν δωρεάν παράστασεις για ασθενείς  στους θαλάμους των νοσοκομείων!

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξέταση PAPTEST για όλες τις γυναίκες (1-5/12)

Ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει εβδομάδα δωρεάν εξέτασης PAPTEST (Τεστ Παπανικολάου) από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11:00 έως στις 17:00 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στο 1ο, 2α και στο 4ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου Αθηναίων.

3 συνήθειες που σας κρατούν αγχωμένους και δυστυχισμένους

Για χρόνια είχα υιοθετήσει τον ίδιο τρόπο σκέψης. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσω το αυξανόμενο στρες μετά από τη διάγνωση γενικευμένου άγχους και διαταραχής πανικού βρήκα παρηγοριά στο κάπνισμα, το ποτό και τα χάπια.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×