op
×

Εφιάλτης! Η Monsanto θα αποφασίζει αν θα καλλιεργούμε γενετικά τροποποιημένα ή όχι...

Ένας νέος νόμος που συζητείται στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσε να δώσει σε εταιρείες βιοτεχνολογίας ,όπως η Monsanto και η Syngenta , νομιμοποίηση να αποφασίζουν για το αν θα απαγορεύεται ή όχι η καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων (ΓΤ ) στην Ευρώπη, σύμφωνα με την οργάνωση Friends of the Earth Europe.
Περισσοτερα...

ΥΓΕΙΑ

Γιατροί του Κόσμου: Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου στην περιοχή της Κύθνου

Το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά αλλά και σε ευπαθή πληθυσμό με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Αμβούργο:συναυλία υπέρ του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Συναυλία στήριξης του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού διοργάνωσε τη Δευτέρα το Γενικό Προξενείο Αμβούργου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά κινητού εξοπλισμού για υπερηχοκαρδιογραφήματα.

100 ανασφάλιστους πολίτες εξυπηρετεί μηνιαίως το Κοινωνικό Φαρμακείο Π. Μέλα

Το Κοινωνικό Φαρμακείο στεγάζεται στο χώρο του Κοινωνικού Πολυιατρείου στην οδό Αγ. Μαρίνας 4, Πολίχνη. Σκοπός του είναι η εξασφάλιση της φαρμακευτικής περίθαλψης σε κατοίκους του Δήμου που αδυνατούν να καλύψουν τις πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης. Το Κοινωνικό Φαρμακείο με σημερινά δεδομένα εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση τουλάχιστον εκατό (100) συμπολίτες μας και διευρύνεται συνεχώς.

Θα χειρουργηθεί ο 54χρονος καρδιοπαθής που έδιωξαν απο τον Ευαγγελισμό

Όπως κατήγγειλε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, ο 54χρονος ο οποίος πάσχει από καρδιοπάθεια, εισήχθη στον Ευαγγελισμό για τοποθέτηση απινιδωτή, παρά το γεγονός ότι δεν είχε εκδοθεί ακόμα το βιβλιάριο απορίας του. Οι γιατροί αποφάσισαν να τοποθετήσουν τον απινιδωτή, αλλά ένας διοικητικός υπάλληλος διέκοψε τη διαδικασία γιατί ο ασθενής δεν είχε προσκομίσει το βιβλιάριο απορίας.

Επαναλειτουργεί από 2 Ιουνίου το Κοινωνικό Οδοντιατρείο Θεσσαλονίκης

Σε λειτουργία θα τεθεί ξανά από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 το Κοινωνικό Οδοντιατρείο «Δέσποινα Παπαδημητρίου» του δήμου Θεσσαλονίκης, που θα λειτουργεί καθημερινά, 11.00 - 13.00, στην περιοχή Βαρδάρη, οδός Παπαρηγοπούλου 7, μετά τη μετεγκατάστασή του. Το Κοινωνικό Οδοντιατρείο υλοποιείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Αθήνα:"Πίνοντας" στην Πορεία για την αποποινικοποίηση ( ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ραπακούσης. Σάββατο απόγευμα μαζεύομαστε στην πλατεία Κοτζιά. Ένα σκονισμένο αγροτικό, με πολύχρωμα πανό κρεμασμένα όπως-όπως δεξιά και αριστερά, στα μισανοιγμένα-παράθυρα, βρίσκεται αραγμένο στη μέση της πλατείας. Στην καρότσα τρεις τύποι με μπαντάνες, χοροπηδούν παίζοντας ξεσηκωτικές μουσικές, δίνοντας έτσι το σήμα για να ξεκινήσει η διαδήλωση.

Κορυδαλλός: Δωρεάν πρόγραμμα Εκτίμησης Καρδιαγγειακού Κινδύνου

Δωρεάν Πρόγραμμα Εκτίμησης Καρδιαγγειακού Κινδύνου, για άτομα ηλικίας από 40 ετών και άνω, που δεν έχουν διαγνωσμένο καρδιαγγειακό πρόβλημα ή σακχαρώδη διαβήτη , οργανώνει το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, του Δήμου Κορυδαλλού.

Δωρεάν σπιρομετρήσεις

Δωρεάν σπιρομετρήσεις,  θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Χερσονήσου, από το γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με ειδικούς πνευμονολόγους.

Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών απέτυχε: Ώρα για αναθεώρηση Τέλος εποχής

Στην έκθεση του London School of Economics αναφέρονται πολιτικές ενάντια στα ναρκωτικά που έχουν αποτύχει. Μεταξύ άλλων σημειώνεται πως «ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών» στην Κολομβία ενδέχεται να ευθύνεται για την αύξηση μέχρι και 46% των δολοφονιών στο Μεξικό καθώς η διακίνηση μετατοπίστηκε προς τα βόρια. Επιπλέον εκτιμάται πως παγκοσμίως περίπου το 40% των φυλακισμένων παγκοσμίως (περίπου 9 εκατ.) είναι κατηγορούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε ΕΔΩ την απαγορευμένη αφίσα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής!

Απαγόρευσαν  σποτάκι και αφίσα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής! Με μια πρωτοφανή υπουργική απόφαση, απαγορεύεται η μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών.

Ηράκλειο Αττικής: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες από 40 ετών

Ο Δήμος Ηρακλείου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ, στα πλαίσια του Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Ηρακλείου, συνεχίζουν το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που υλοποιούν συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχει ο κουρκουμάς!

Είναι μια βόμβα υγείας, ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες που αντικαθιστά την κορτιζόνη! Γι αυτό απο πολλούς βοτανολόγους συστήνεται στα άτομα που πάσχουν απο ρευματοειδή αρθρίτιδα πριν καταφύγουν στην κορτιζόνη, να αποφύγουν τους πόνους με κουρκουμά.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×