op
×

Ο τεχνολόγος τροφίμων που έμαθε στους Ολλανδούς το ελληνικό πρωϊνό

Στη χώρα της τουλίπας βρέθηκε από τύχη, έχοντας σπουδάσει Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων στο Γεωπονικό της Θεσσαλονίκης. Και κατάφερε να πείσει τους Ολλανδούς να αφήσουν τις κροκέτες για τις μπουγάτσες και να αγαπήσουν τον καφέ στη χόβολη και το γλυκό του κουταλιού
Περισσοτερα...

ΤΡΟΦΙΜΑ

Η αρχαιότερη ελιά

Το Αρχαίο Ελαιόδεντρο Βουβών ξεπερνάει σε ηλικία τα 3.000 χρόνια, έχει περίμετρο κορμού 12,5 μέτρα, διάμετρο 4,6 μέτρα και...
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×