op
×

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το δωρεάν Διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο

Συγκεκριμένα, το on-line φροντιστήριο θα προσφέρει δωρεάν με διδασκαλία σε βίντεο τα παρακάτω:
Περισσοτερα...

ΔΩΡΕΑΝ

Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν εξετάσεις μαστού

Με στόχο την πρόληψη και τη προαγωγή της υγείας των γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού, την ενημέρωσή τους για τη σημασία του επανελέγχου και την εκπαίδευσή τους στην αυτοεξέταση, το Υπουργείο Υγείας ξεκίνησε Πρόγραμμα Δωρεάν Εξέτασης Μαστού σε δομές υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Ιωάννινα: Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος από 11-14 Νοεμβρίου

Από 11 – 14 Νοεμβρίου 2014 σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την υποστήριξη της εταιρείας καλλυντικών AVON  θα γίνονται δωρεάν μαστογραφικοί έλεγχοι στην Κινητή Μονάδα Μαστογράφου

Δωρεάν ενεργειακή επίσκεψη κατ'οίκον με ένα κλικ!

Χειμωνιάζει και είναι ώρα να λάβουμε προληπτικά μέτρα ώστε να κρατήσουμε έξω από την κατοικία μας το κρύο και την υγρασία. Η αποστολή της εβδομάδας έχει τη λύση φέρνοντας τον «ειδικό» και τις λύσεις εξοικονόμησης θερμότητας στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας για μετανάστες και ομογενείς στο Δήμο Παύλου Μελά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και συγκεκριμένα τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων για μετανάστες και ομογενείς κατοίκους του Δήμου, που οργανώνονται από το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά.

Δωρεάν: 188 έργα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε ψηφιακή μορφή

Στην ιστοσελίδα   papadiamantis.org, την οποία έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και συντηρεί ο Νεκτάριος Γ. Μαμαλούγκος, μπορείτε να βρείτε σε ψηφιακή μορφή και να διαβάσετε δωρεάν 188 έργα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Δωρεάν κάδοι οικιακής κομποστοποίησης από τον Δήμο Δράμας

Ο Δήμος Δράμας στα πλαίσια της πιλοτικής δράσης της οικιακής κομποστοποίησης πρόκειται να διανέμει σε πολίτες κάδους οικιακής κομποστοποίησης κατάλληλους για τοποθέτηση σε χώμα (όχι σε τσιμέντο ή μπαλκόνι).

Μάθε 48 ξένες γλώσσες online και δωρεάν! [λίστα]

Η πλατφόρμα openculture συγκέντρωσε και μας προσφέρει μια μεγάλη λίστα online δωρεάν μαθημάτων ξένων γλωσσών. Μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τα μαθήματα της γλώσσας που σας ενδιαφέρει πατώντας στους σχετικούς συνδέσμους.

Kωνσταντίνος Καβάφης Άπαντα. Κατεβάστε εδώ δωρεάν όλα τα ποιήματά του

Το σώμα των Καβαφικών ποιημάτων περιλαμβάνει: Τα 154 ποιήματα που αναγνώρισε ο ίδιος (τα λεγόμενα Αναγνωρισμένα), τα 37 Αποκηρυγμένα ποιήματά του, τα Ανέκδοτα, δηλαδή 75 ποιήματα που βρέθηκαν τελειωμένα στα χαρτιά του, καθώς και τα 30 Ατελή

Συνέλευση αλληλεγγύης για τις διώξεις των πολιτικών προσφύγων & την Κ. Νιχαγιέτ

Τρίτη 04/03, 21:00, Ηράκλειο: Συνέλευση αλληλεγγύης για τις διώξεις  πολιτικών προσφύγων & την έκδοση της Κοζάν Νιχαγιέτ στο τουρκικό κράτος η οποία βρίσκεται κρατούμενη απο τις 10/2 στην Φυλακή Νεάπολης Λασιθίου.

5ο Ποδηλατικό Καρναβάλι Θεσσαλονίκης με 0 ευρώ!

Αυτήν τη χρόνια "εξουσιαζόμαστε", λενε, και μπαίνουμε στα κελιά μας. Είμαστε άνεργοι, απλήρωτοι, μικρο-επαγγελματίες, μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, άστεγοι, ελεύθεροι κατασκηνωτές, πεζοί και ποδηλάτες, οροθετικοί, καλλιτέχνες, διαδηλωτές, ζώα για σφαγή...
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×