op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγανακτισμένοι Πειραιώτες

Άμεση Δημοκρατία - Λαϊκές Συνελεύσεις

"ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ/ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΕΣ 

Συναντιόμαστε κάθε Δευτέρα και συζητάμε ήρεμα στη Πλατεία Κοραή στις 20:00! 

Λίγοι; Λίγοι… Άλλοι φροντίζουν να εξοργίσουν τους Πολλούς που έρχονται ΜΑΖΙ μας όλο και περισσότεροι... 


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ: 

-την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ" που βιώνουμε 
-το σάπιο σύστημα και την ατιμωρησία που γεννά 
-την πολυνομία που δημιουργεί την ανομία 
-τους πολιτικούς και τα κόμματα κάθε χρώματος/παρατάξεως 
-την ποιότητα Ζωής που ανεχόμαστε στην περιοχή του Πειραιά 
-το ξεπούλημα του λιμανιού-μόνο τα ψάρια δεν έχουν πουλήσει Ξέρουμε… πηγαίνετε Σύνταγμα όπως εμείς και καλά κάνετε! Είμαστε διαρκώς συντονισμένοι με το Σύνταγμα. Όμως, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ να δείξουμε ότι Όλοι μας σήμερα αντιμετωπίζουμε τα Ίδια προβλήματα σε ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ της υποθηκευμένης πλέον Χώρας μας. 

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ στον οποίο γεννηθήκαμε ή ζούμε, και που ΠΑΝΤΑ πρωτοστατούσε σε αντίστοιχους αγώνες, μένει συγκριτικά αδρανής. ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – Μας θεωρούν πιστά πιόνια κομματο-πελατειακών συναλλαγών... 

Φοβισμένους και ΝΕΚΡΟΥΣ σε συγκεντρώσεις διεκδίκησης των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ μας. Το νερό αναπτύσσει κρίσιμη μάζα μόλις πριν τους 100 βαθμούς Κ... αλλά ΟΤΑΝ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ – μαζί με το Σύνταγμα και την υπόλοιπη Ελλάδα - αρχίσει να ΒΡΑΖΕΙ από δίκαια αγανάκτηση… 

Έλεος στους Απέναντι… Απ’ τους Πέρσες στη Σαλαμίνα ως τους Τωρινούς ‘Εφιάλτες’. Αρκεί η Συμμετοχή μας! 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ! 
Αποτελούμε μια ιδιαίτερη γειτονιά που ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΕΙ! ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ! 

Φτιάξε 10 αντίτυπα και διάδωσε την ίδια έκκληση σε δικούς σου. 
Ιστολόγιο: http://aganaktismenoipirea.blogspot.com 
Σελίδα facebook: https://www.facebook.com/peiraiotes#!/peiraiotes 

ΟΨΗ 2. Πειραιώτισσα, Πειραιώτη, Κάθε Δευτέρα στις 20:00 η σκακιέρα μιλάει, ακούγεται και δρά! 

Αγανακτισμένοι, συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι, αποδεχόμενοι το ψήφισμα του Συντάγματος, είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που ερχόμαστε εδώ για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας. 

Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Συμμετέχουμε σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Κάλεσμα δηλώνοντας ότι: Διαμαρτυρόμαστε ΜΟΝΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-ΚΑΜΙΑ ΒΙΑ Δεν κουβαλάμε καμία κομματική ή συνδικαλιστική ταμπέλα ούτε τις επιτρέπουμε Χωρίς Ηγεσία ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι ΠΙΟ ΙΣΟΣ από άλλους Συμπεριφερόμαστε κόσμια με σεβασμό στις διαφορετικές ιδεολογίες και απόψεις Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και ανέργων της ζώνης του Περάματος και σε κάθε πόλη. 

Ναι, είμαστε ακόμη αόρατοι και στους θαμώνες των καφετεριών κυριολεκτικά δίπλα μας που τους καλούμε να λειτουργήσουν προ-δραστικά. 
Να μας Δουν αντί να μας κοιτάνε. 
Να μας Ακούσουν αν δεν μας βλέπουν. 
Να μας Πουν αντί να λένε. 
Δεν αφήσαμε τις έντονες προσωπικές μας έγνοιες να μαζευτούμε εδώ για πλάκα. Είμαστε ΕΔΩ για να μοιραστούμε τις ίδιες ανησυχίες και τις δικές σου προτάσεις για Λύσεις, αποδεχόμενοι τη θέληση της πλειοψηφίας. Ας προειδοποιηθούν αυτοί που αυτό-θεωρούνται (μέχρι πότε;) βολεμένοι, ότι οι τραγικές εξελίξεις και για τους ίδιους θα τους αναγκάσουν να κάνουν ένα βήμα δίπλα μας. 

Στη σκακιέρα… όπου τα πιόνια γίναν ‘Βασίλισσες’ που μεταβάλλουν την ήτα σε Νίκη ανατρέποντας και τους κανόνες του παιχνιδιού - όπως η Άμεση Δημοκρατία - που ευνοούν πλέον ΕΜΑΣ. 

Σας περιμένουμε! 

ΟΧΙ για να σας καταδικάσουμε γιατί ΑΡΓΗΣΑΤΕ, αλλά για να σας αγκαλιάσουμε αναζητώντας ΜΑΖΙ αποτελεσματική διέξοδο - αλληλοστηριζόμενοι με όλες τις πλατείες και το Σύνταγμα. .......... "

Οι Αγανακτισμένοι Πειραιώτες είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αττική με συναντήσεις κάθε Δευτέρα στη Πλατεία Κοραή στις 20:00!


Στοιχεία επικοινωνίας:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Πειραιάς 185 45, Ελλάδα
e-mail: syneleysipeiraia@gmail.com Facebook Page/Σελίδα: https://www.facebook.com/peiraiotes#!/peiraiotes
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×