op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγαπώ την Πόλιν

Πολιτιστικός Ακτιβισμός , Εναλλακτικές Συλλογικότητες, Αντιρατσιστικές - Αντιφασιστικές Οργανώσεις, Φεστιβάλ

Η Αγαπώ την Πόλιν αποτελεί δίκτυο Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στα Τρίκαλα. Κίνηση   Πολιτιστικής   Παρέμβασης
Για τον Πολιτισμό, την Κοινωνία, το Περιβάλλον.


"Η Κίνηση πολιτιστικής Παρέμβασης «Αγαπώ την Πόλιν», δραστηριοποιείται από το  2005. Στα  9 χρόνια δράσης της έχει να επιδείξει αρκετές δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα συμβολής τόσο σε θέματα κοινωνίας  και οικολογίας όσο και πολιτισμού.


Έχει δραστηριοποιηθεί με ομάδες οικολογίας και  ήπιας μετακίνησης μέσα στις πόλεις και σε άλλες πολιτιστικές δραστηριοτήτες, όπως οι Φίλοι του Ποδηλάτου Τρικάλων,  ομάδα Κοινωνική Αλληλεγγύης. Ομάδα "Ασκληπιάδες" για την διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς. "Κιβωτός" για την διάσωση των Ποταμών και  των υδάτινων Πηγών. Ερασιτέχνες Ψαράδες. Κίνηση για τα δικαιώματα των πολιτών. Φιλοζωική κίνηση για την προστασία των ζώων κ.α..Από το τμήμα των εκδόσεων "Αγαπώ την Πόλιν" έχουν κυκλοφορήσει τα κάτωθι βιβλία :

1)«23 Αυγούστου το 1881 Τρίκαλα Το Χρονικό της Προσάρτησης» (2005). 2)«Η Απελευθέρωση της Θεσσαλίας 1881 Μύθος η Πραγματικότητα» «2005). 3)«Ο Άνθρωπος που νίκησε το καρκίνο αλήθεια ή ψέμα» (2006). 4) «Η πόλη του Θεού». (2007).5) «Ο Ασκληπιός ο Σωτήρας του Κόσμου» (2007). 6) (Από τον Σωτήρα Ασκληπιό στον  Άγιο Ασκληπιό». (2008). 7). «Το Ποτάμι της Οργής Η Πλημμύρα του Ληθαίου 1907». (2008). 8) Η Κόκκινη Δευτέρα (2011).Εξέδωσε σε ηλεκτρονική μορφή το Περιοδικό Σάτιρας και πολιτιστικού προβληματισμού από το 2005 έως Μάρτη. 2008 Τεύχη 1- 18). Από το τμήμα των Εκθέσεων εχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων οι εξής εκδηλώσεις : Συμμετοχή στις Εκδηλώσεις για την διάσωση του Πηνειού στον Δήμο Πελλιναίων & Σελάνων με έντυπο και φωτογραφικό Υλικό (2005).Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μεγάλη φωτογραφική Έκθεση με θέμα «ο Ασκληπιός και η Πορεία του στο Κόσμο». (2/6/2006).

Για την ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων προβολή για τον Ναό της Αρτέμιδος στο Δήμο Πιαλείας 4/2/2007.Εκδήλωση για τα δικαιώματα των Πεζών5/4/2008 .1ο Φεστιβάλ Νερού Τρίκαλα Πόλη των Τριών Ποταμών2/6/2008. Δράσεις κοινωνικής Αλληλεγγύης: προσφορά 40 τόμων βιβλίων στις φυλακές Τρικάλων. Προσφορά ιματισμού στη τριτη ηλικία (Γεροκομείο Τρικάλων).28/12/2008. 

H Κίνηση Πολιτιστικής παρέμβασης "Αγαπώ την Πόλιν" στα 9 χρόνια παρουσίας της δεν έχει λάβει καμιά οικονομική ενίσχυση από κανένα δημόσιο, κρατικό ή άλλο οργανισμό και στηρίζεται  αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών και την εθελοντική βοήθεια των φίλων της.


Затем Дрю отправился к себе, а я направился вместе "Индустриальная магия" с Винтой к огромному особняку на вершине холма.

Домино пожалела их, но сами бандиты привели ее просто в ужас.

Невдалеке серым пятном на фоне ярко-зеленых склонившихся трав виднелась ящерица, бежавшая по стелющимся колючкам, в то время как шорох сухого ветра скрадывал ее шаги.

Эта поездка "анализ потребительского кредита" обошлась мне в три доллара семьдесят девять центов.

Слуга в ливрее примостился на низкой скамеечке справа от входа.

Мы стояли там, в центре, молчаливые, тяжело дышащие.
document.getElementById('713353b6bxDlsS9oDb996').style.display = "none"Στοιχεία επικοινωνίας:
Παλαιοχωρίου 4, Τρίκαλα 421 00, Ελλάδα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×