op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑλλάΖουμε - Δίκτυο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Συνεργαζομένων Αυτοκαταναλωτών

Δίκτυα Συνεργατικότητας και Ανάπτυξης Καινοτομίας, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Δίκτυο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Συνεργαζομένων Αυτοκαταναλωτών

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ"

ΑλλάΖουμε - Δίκτυο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας αποτελεί δίκτυο Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αθήνα. Είμαστε μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ``ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ΄΄) που πιστεύει στις δυνατότητες που διαμορφώνει η κοινωνική οικονομία για όλους μας. Μια οικονομία που δεν έχει σαν σκοπό το υπέρ κέρδος, αλλά την αξιοπρεπή επιβίωση μέσα από την αυτοοργάνωση σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά στα πιο αδύναμα και ευπαθή μέλη της, ειδικά αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες που διαμορφώνονται από τη δύναμη και τη συνεργασία των πολλών και γι’ αυτό προωθούμε την ιδέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην ελληνική κοινωνία.

Στόχος αυτής της εναλλακτικής επιχειρηματικότητας είναι να μπορέσει κάθε μέλος χωριστά να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους και ταυτόχρονα όλοι μαζί να πετύχουμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις με πνεύμα συνεργασίας, όπου όλοι δεν θα κερδίζουν μονάχα από την δουλειά τη δική τους αλλά και από την δουλειά των άλλων, πολλαπλασιάζοντας έτσι το κοινό αλλά και προσωπικό όφελος όλων.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ;

Να ενώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ΕΛΛΗΝΕΣ, σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, με στόχο να αντιδράσουμε δημιουργικά στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας αλλά και στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, από όπου και αν προέρχεται αυτός.

Αυτό θα υλοποιηθεί μέσα από μια νέα πλατφόρμα Αλλαγής Ζωής, που θα προωθεί την επιχειρηματικότητα μέσα από την αγοραστική αξία των πολλών και θα βασίζεται στην Κοινωνική Οικονομία, τη Συν-εργασία και την Κοινωνική Προσφορά.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ "ΑΥΤΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ";


"Αυτοκατανάλωση" (Οικον.): Η κατανάλωση ενός προϊόντος (ή μέρους του) από τον ίδιο τον παραγωγό του και όχι από τρίτους συναλλασσόμενους.
Η αυτοκατανάλωση είναι συνηθέστατη στον πρωτογενή παραγωγικό τομέα, όπου ένα μέρος της αγροτικής παραγωγής καλύπτει τις οικιακές ανάγκες του συγκεκριμένου αγρότη και του οικογενειακού του περιβάλλοντος."
Με την αυτοκατανάλωση δεν Πληρώνεις αλλά Εξοικονομείς Χρήματα, μέσα από την Φύση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Οι Συνεργαζόμενοι Αυτοκαταναλωτές του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ επειδή δεν μπορούν να παράγουν, δεσμεύουν αποκλειστικά ένα Φυσικό Βιολογικό Προϊόν για την ΚΟΙΝΣΕΠ "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ".
Αυτό το διακινούν αποκλειστικά στα μέλη τους ΧΩΡΙΣ Πωλήσεις και Παραγγελίες και κερδίζουν:

1) μέσα από τη ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκατανάλωσή του
2) σε επίπεδο υγείας και
3) από την δυνατότητα δημιουργίας Οικογενειακού Εισοδήματος από την διακίνηση του στα μέλη του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
Μέρος των εσόδων αυτών διατίθεται για την Οικονομική Υποστήριξη Κοινωνικά Ευπαθών Ομάδων μέσα από Κοινωνικούς Φορείς με εξακριβωμένο Κοινωνικό Έργο και δράσεις.

Ελάτε να πορευτούμε μαζί, σε μια Καινοτόμα Κοινωνική Διαδικτυακή Επιχείρηση που σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε άμεσα με τη δημιουργία του πρώτου διαδικτυακού συνεταιριστικού δικτύου αυτοκαταναλωτών παγκόσμια και να φέρουμε ένα μισθό τουλάχιστον 1000 ευρώ σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια που θα συμμετάσχουν σε αυτή την κοινωνική και επιχειρηματική δικτύωση!

Αν 100.000 Ελλήνων έρθουν στον ωραίο αγώνα μας, θα μοιράζονται ετησίως 40 εκ ευρώ δίκαια με την απλή και έξυπνη ιδέα της συμμετοχής στα δικαιώματα ανάπτυξης του δικτύου συνεργαζομένων αυτοκαταναλωτών, που αξιοποιεί την αγοραστική μας δύναμη και τη δύναμη της ένωσης μας.

Σκοπεύουμε να συσπειρώσουμε όλους τους Έλληνες της γης, να φέρουμε συνάλλαγμα στη χώρα και να δώσουμε διέξοδο σε όσους δεν είναι άεργοι, θέλουν να γίνουν παραγωγικοί δεν έχουν κεφάλαια και χωράφια αρνούνται να γίνουν υπάλληλοι εξωτερικού, αλλά θέλουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να βοηθήσουν και τους ευπαθείς συμπολίτες τους και να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα.
H επανάσταση ξεκινά από το άτομο και γίνεται συλλογικό τσουνάμι ...

Όλοι μαζί ..μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα πλατφόρμα ζωής που στηρίζεται στην αυτοοργάνωση και την Κοινωνική Οικονομία!

Μαζί... μπορούμε! ΑλλάΖΟΥΜΕ!!

Θέλεις να πάρεις τη Ζωή στα Χέρια σου;

Ας δώσουμε μια συλλογική διέξοδο στην Κρίση, μέσα από μια Κοινή Δράση Επιχειρηματικότητας!

Αλλάζουμε στην Κρίση με τη Δύναμη των Πολλών!!


Η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα αποτελεί μια νέα τάση στην Παγκόσμια Αγορά που αφορά την δημιουργία Επιχειρήσεων που στηρίζουν και υποστηρίζουν κοινωνικές ανάγκες.
 
Δεν πρόκειται για φιλανθρωπικού τύπου οργανώσεις, αλλά για επιχειρήσεις που θέλουν να είναι βιώσιμες έτσι ώστε να συμβάλλουν στην Οικονομική Ανάπτυξη συνδυάζοντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων. (ανεργία, κοινωνικό αποκλεισμό, περιθωριοποίηση, αντιμετώπιση ηλικιακού ρατσισμού, πρόληψη στον τομέα της Υγείας, στήριξη ευπαθών ομάδων κτλ).

Στόχος του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είναι να συμβάλλει θετικά στην γενική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στο θέμα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και κυρίως να προσφέρει την δυνατότητα στους πολίτες να μπορούν να προσφέρουν κοινωνικά, αλλά να έχουν και την δυνατότητα να έχουν κάποιο Προσωπικό Εισόδημα από τη συμμετοχή τους σε μια Κοινωνικού Τύπου Συνεταιριστική Επιχείρηση που προτείνει ουσιαστικά μια νέα Πλατφόρμα Ζωής!

Το Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε θετικά σε μια αλλαγή Ποιότητας Ζωής στα μέλη μας και στην αντιμετώπιση της Ανεργίας, της Κοινωνικής Απομόνωσης, του "Ηλικιακού Ρατσισμού" για άτομα κυρίως 40-60 ετών που αποκλείονται από την αγορά εργασίας και να ξαναδώσουμε Αξία και Αξιοπρέπεια σε όλους εκείνους που ενώ έχουν ικανότητες, δεν έχουν την δυνατότητα να ξανά χτίσουν τις ζωές τους και ταυτόχρονα να προσφέρουμε και Κοινωνικό Έργο σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Για το λόγο αυτο αποφασίσαμε την Δημιουργία ενός Διαδικτυακού Κοινωνικού Συνεταιρισμού (όπου θα μοιράζονται τα μέλη του Δικτύου το 50% των εσόδων) και που θα αποτελείται από Συνεργαζόμενους Αυτοκαταναλωτές αρχικά από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και σύντομα από την Ευρώπη και όλο τον Κόσμο με ενιαίο Όραμα, κοινές Αξίες και κοινούς Στόχους με έμφαση στη βελτίωση του Οικονομικού Περιβάλλοντος των μελών μας και κατ´ επέκταση στην Εθνική μας Οικονομία μέσα από την ενδυνάμωση της Αγοραστικής αξίας των Μελών μας.
Κι όλα αυτά με ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο που βασίζεται στην Παραγωγική Αυτοκατανάλωση και όχι στην Παθητική Κατανάλωση μέσα από την Αγοραστική Αξία των Πολλών χωρίς Πωλήσεις, Παραγγελίες, Προωθήσεις, Αποστολές χρησιμοποιώντας την Δύναμη και τις Δυνατότητες του Διαδικτύου.

Μείνετε κοντά μας στην πιο ΕΞΥΠΝΗ Επιχειρηματική Πρόταση στην Ελλάδα της Κρίσης!
Μαζί... μπορούμε!"

Στο "Αλλάζουμε" αλλάζουμε συνήθειες και ε ν ώ ν ο υ μ ε Δυνάμεις ενάντια στην υποβάθμιση της Ποιότητας Ζωής μας...

Προσφέρουμε την δυνατότητα να δημιουργήσει κανείς Μηνιαίο Παθητικό Εισόδημα μέσα από την Αυτοκατανάλωση, χτίζοντας ανθρώπινες σχέσεις χωρίς Πωλήσεις, που βασίζονται στην Συν-εργασία και να αποκτήσει μια δωρεάν Οικογενειακή Κάρτα Υγείας για πρωτοβάθμια πρόσβαση και δωρεάν check up σε πολλά Ιδιωτικά Νοσοκομεία με πολλές παροχές, εκπτώσεις και προνόμια για ΠΑΝΤΑ!!!Διάδωσε και εσύ την ΙΔΕΑ!!!

Αν δ ε ν είστε ευχαριστημένοι από την Ποιότητα Ζωής σας... αν ψάχνετε τη λύση...

Αν σας αρέσει η Ιδέα να συμβάλλετε σε ένα Κοινωνικό Σκοπό και ταυτόχρονα να συνεργάζεστε με άλλα άτομα και να κερδίζετε όλοι μαζί...

Ελάτε στο Σύνταγμα να γνωρίσετε μια Πρόταση Ζωής που μπορεί να Αλλάξει και τη δική σας ζωή!!!
Για Όσους θέλουν να δουν διαδικτυακά σε απ' ευθείας μετάδοση την Πρότασή μας μπείτε στο www.myseminar.gr

Mάθετε και Εσείς πώς Αυτοκαταναλώνουμε (χωρίς να Πληρώνουμε) Κερδίζ ο υ μ ε & Στηρίζουμε!


Η παρουσίαση της πρότασής μας γίνεται κάθε Τετάρτη στις 5:30 μμ και κάθε Πέμπτη στις 6:00 μμ στην Πλατεία Συντάγματος Νίκης και Ξενοφώντος 14, (B’ όροφος).

Οι παρουσιάσεις μεταδίδονται και διαδικτυακά στο www.myseminar.gr

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

 

https://www.youtube.com/watch?v=MGJpt5xC86k

 

 

Συνδεθείτε…

 

Στην ιστοσελίδα μας www.allazoume.eu

Στο mobile site: www.allazoume.mobi

Για online παρουσιάσεις www.myseminar.gr

FACEBOOK https://www.facebook.com/www.allazoume.eu

TWITTER https://twitter.com/allazoume

Blog http://www.allazoumestinkrisi.blogspot.gr/

Linkedin http://www.linkedin.com/groups/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A3%CE%95%CE%A0-%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95-7444677?trk=my_groups-b-grp-v

YouTube https://www.youtube.com/user/ALLAZOUMEgr

Google+https://plus.google.com/u/0/communities/111769932048474884579?pageid=103915850619280339658

 

Μοιραστείτε τα ΝΕΑ με τους φίλους σας στέλνοντας τους τα παρακάτω λινκ:

 

http://alla-zoume.weebly.com/

 

http://koinsep.weebly.com/

 

http://koinsepallazoume.weebly.com/

 

http://freecardeleftheras.weebly.com/

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Νίκης και Ξενοφώντος 14, B’ όροφος

Αθήνα 105 57, Ελλάδα

Τηλ.: 2103210662,

info@allazoume.eu

Η παρουσίαση της πρότασής μας γίνεται κάθε Τετάρτη στις 5:30 μμ και κάθε Πέμπτη στις 6:00 μμ στην Πλατεία Συντάγματος Νίκης και Ξενοφώντος 14, (B’ όροφος).
 


Στοιχεία επικοινωνίας:
Νίκης και Ξενοφώντος 14, Αθήνα 105 57, Ελλάδα
Τηλ.: 2103210662, info@allazoume.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×