op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα»

Οικολογικές - Περιβαλλοντικές Οργανώσεις - Αειφορία, Φιλοζωϊκές Οργανώσεις

Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αρ.Δ/ξης 17/2013.Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα» αποτελεί δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αιδηψό. Oι σκοποί του Σωματείου είναι οι εξής : - Φροντίδα για τη τήρηση των νομοθετικών διατάξεων του Ελληνικού Κράτους σε ό,τι αφορά τη προστασία και τα δικαιώματα των ζώων.

 - Η προστασία, η περίθαλψη και η αποκατάσταση της υγείας των εγκαταλειμένων , απολεσθέντων κακοποιημένων αδέσποτων ή δεσποζόμενων ζώων οικόσιτων ή ζώων συντροφιάς , ήμερων ή άγριων.

- Η υιοθεσία εγκαταλειμένων , απολεσθέντων , κακοποιημένων αδέσποτων ή δεσποζόμενων ζώων οικόσιτων ή ζώων συντροφιάς.

 - Η διάδοση της φιλοζωίας και η ανάπτυξη φιλόζωων συναισθημάτων.

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ. Αρ.Λογ. Τραπεζα Πειραιως 6007010160339

facebook
ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΗΡΑ» ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ «Let’s do it Greece» ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΣΟ «ΕΡΩΣ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑΜε κέφι και καλή διάθεση το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» συμμετείχε στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s do it Greece, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 6 Απριλίου στο ράντσο «Έρως» στην Παραλία της Αγίας Άννας (Βόρεια Εύβοια)...


Από νωρίς το πρωί της Κυριακής εθελοντές της «ΗΡΑΣ» εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα σύνεργα (γάντια, γαλότσες, φτυάρια, τσουγκράνες) μαζί με τη δραστήρια προστάτιδα εγκαταλελειμμένων αλόγων και ιδιοκτήτρια του ράντσου Νάνσυ Κουρέλλου ρίχτηκαν στη μάχη κατά των σκουπιδιών. Πολύτιμοι συμπαραστάτες στη δράση καθαριότητας οι Κων/νος Δημαράς και Κώστας Μιτιλογλύτης (αθλητές του Χόκεϋ σε χόρτο σε ομάδα της περιοχής).

Η ομάδα δράσης κινήθηκε εντός και εκτός της φάρμας, σε αγροτικούς δρόμους και δεν άφησε σημείο που να μην καθαρίσει.

Με χαμόγελο οι εθελοντές απόλαυσαν τις ομορφιές της φάρμας, χάρηκαν τα υπέροχα άλογα της Νάνσυς, τους σκύλους της (πρώην αδεσποτάκια), τις πάπιες και τις κότες.

Ήταν μια όμορφη, ηλιόλουστη Κυριακή, μέσα στη φύση που θα μένει σε όλους αξέχαστη. Ολοκληρώνοντας την επιχείρηση καθαρισμού η ομάδα φώναξε δυνατά ΗΡΑ did it, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

                             
Φέτος για τρίτη φορά άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας συντονίστηκαν και καθάρισαν σε μια μόνο μέρα την Ελλάδα. Το Let’s do it world είναι μια από τις μεγαλύτερες εθελοντικές καμπάνιες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης παγκοσμίως όπου συμμετέχουν 108 χώρες και 8.000.000 εθελοντές.

Κάθε χρόνο, μεγάλος αριθμός πολιτών από κάθε γωνιά του πλανήτη στέλνουν το δικό τους μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Στη χώρα μας η καμπάνια φιλοξενήθηκε για τρίτη χρονιά μετά από πρωτοβουλία του περιβαλλοντικού συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση» και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

facebook

Στοιχεία επικοινωνίας:
Ιστιαία Αιδηψός 342 00, Ελλάδα
6976930308 Filozoikosomateiohra@gmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×