op
×
ΔΙΚΤΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Πρωτοβουλία Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ενάντια στα χαράτσια

Πρωτοβουλίες ενάντια σε χαράτσια, κατασχέσεις, διακοπές ρεύματος, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

"Τα χαράτσια ήρθαν για να μείνουν. Δεν αρνούμαστε να τα πληρώσουμε μόνο και μόνο επειδή δεν έχουμε. Δεν πληρώνουμε γιατί αναδρομικές εισφορές σε ήδη φορολογημένα εισοδήματα είναι αντισυνταγματικές και διαλύουν κάθε έννοια φορολογικής δικαιοσύνης. Δεν πληρώνουμε γιατί όσο υποχωρούμε, τόσο οι εκπρόσωποι της νέας κατοχής θα ζητούν περισσότερα. Μόνο με την ανυπακοή μπορούμε να βάλουμε τέλος στις ληστρικές διαθέσεις τους.

Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τα χαράτσια από το εισόδημά του, τον μισθό του ή την σύνταξή του. Και το ξέρουν. Είναι πλέον προφανές και στον πιό δύσπιστο ότι ο στόχος είναι οι αποταμιεύσεις μας. Και στην συνέχεια η ατομική περιουσία μας. Άλλωστε μας  ο είπε ξεκάθαρα και ο αντιπρόεδρος της “κυβέρνησης”. Πουλήστε τα σπίτια σας όταν πιά δεν θα έχετε άλλες οικονομίες να καταθέσετε στον βωμό των τοκογλύφων.Ένας λαός στα όρια της φτώχειας, ο οποίος υφίσταται συνεχώς άδικες, παράνομες και άγριες περικοπές εισοδημάτων χωρίς κανένα αντίκρυσμα πώς μπορεί να επιβιώσει; Ετοιμάζουν ειδικές ζώνες εργασιακής εξαθλίωσης. Σπρώχνουν τους νέους στην μετανάστευση. Βάζουν λουκέτα παντού. Κλέβουν το βιός μας, καταστρέφουν τις ζωές μας. Αυτοί, που ευθύνονται για την κρίση, διαλύουν την κοινωνία στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας. Ούτε βέβαια πρόκειται οι νέοι εξοντωτικοί φόροι να ενισχύσουν την παιδεία, την υγεία, τις συντάξεις ή τους αδύναμους πολίτες. Θα πάνε όλοι στα χέρια των τοκογλύφων.

Αλλά τώρα πια δεν μας φοβίζουν. Όσο πιό πολλοί είμαστε τόσο θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με το λαό. Τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν μας ενώνουν και μας εξοργίζουν. Όλοι μαζί μπορούμε να τους στείλουμε πίσω το λογαριασμό. Η μαζική συμμετοχή μας και η αποφασιστικότητά μας θα γκρεμίσει τα σχέδιά τους.

Σε κάθε γειτονιά δημιουργούμε εστίες αντίστασης και επιτροπές αλληλεγγύης για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Ανοικτή συνέλευση κάθε Πέμπτη στις 18:30 στο Δημαρχείο (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18). Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου."

Στοιχεία επικοινωνίας:
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 166 73, Ελλάδα
polites3b@gmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×