op
×

8η Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Σπόρων

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν σπόρους και φυτά (11:00-12:00), να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με το Πελίτι και την καλλιέργεια με σεβασμό στη φύση (12:00-13:30) και να απολαύσουν δωρεάν φαγητό, πολλή μουσική και χορό! 
Περισσοτερα...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το συνεργατικό παντοπωλείο Βίος Coop γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας και σας κερνάει!

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε προϊόντα τοπικών συνεταιρισμών και παραγωγών, καθώς και να γνωρίσετε συνάδελφα εγχειρήματα που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη. 

Έρχεται το Φεστιβάλ των Κοινών, μία εκδήλωση εμπνευσμένη από τα νέα συνεργατικά εγχειρήματα της χώρας μας

Το Φεστιβάλ των Κοινών (CommonsFest), μια πρωτοβουλία για την προώθηση της ελεύθερης γνώσης και της ομότιμης συνεργασίας για τη δημιουργία και τη διαχείριση των κοινών, επιστρέφει στην γενέτειρα του 

Το Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας συνεχίζει τη λειτουργία του για 5η χρονιά

Το Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας συνεχίζει τη λειτουργία του για 5η χρονιά. Το Σάββατο 10/3 με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 2η για τη χρονιά συνέλευση του

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες χωρίς μεσάζοντες για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Πατάτες κ.ά

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, Γίδινο τυρί, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Πατάτες, Λεμόνια, Αλεύρι, Θυμαρίσιο Μέλι κ.ά

Απαγόρευσαν την λειτουργία της αγοράς χωρίς μεσάζοντες "Η Τιμή του Καταναλωτή"

To δίκτυο "Αλληλεγγύη Πειραιά" καταγγέλλει τον Δήμο Πειραιά για την απαγόρευση λειτουργίας της αγοράς χωρίς μεσάζοντες "Τιμή του Καταναλωτή" την Κυριακή 11/3/2018 στην πλατεία Αλληλεγγύης, 34ου Συντάγματος πεζικού.

Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Πρόσκληση στη 14η Ανοιχτή Συνέλευση του Κάστρου Αλληλεγγύης

Όσοι πιστεύουν ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί και να δυναμώσει στον τόπο μας, ας τη στηρίξουν έμπρακτα με την ενεργό συμμετοχή τους και ας ενημερώσουν όσους άλλους νομίζουν ότι ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζουν την κίνηση.

Γνωριμία με τη κοινότητα Fair Coop και το ψηφιακό της νόμισμα | Ελεύθερη είσοδος

Κοινωνική, Αλληλέγγυα και Συνεργατική Οικονομία - Όραμά της κοινότητας η δημιουργία, από τα κάτω, ενός καινοτόμου παγκόσμιου μετακαπιταλιστικού οικονομικού συστήματος, για τη ζωή στα Κοινά.

«Ψωμί σε αναμονή»: Μια απλή ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την Ελλάδα

Η οργάνωση προσφέρει στην κοινωνία μια δράση η οποία ξεκινά από την ίδια και καταλήγει στην ίδια, χωρίς να μεσολαβούν ενδιάμεσοι κοινωνικοί φορείς, χωρίς να υπάρχει ανάγκη πιστοποίησης της «φτώχειας»

Επανάσταση σε αναμονή

Η παράσταση «Eπανάσταση σε Αναμονή» είναι συνέχεια της δράσης «Καφέ σε Αναμονή» . Η ομάδα ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και συνεχίζει  ως σήμερα να ενισχύει τη θετική πλευρά της ζωής, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Πως το food waste μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων όσων βρίσκονται στο όριο της φτώχειας

Έξι νέα παιδιά σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια ιντερνετική πλατφόρμα, η οποία θα χαρτογραφεί όλα τα μαγαζιά, τα εστιατόρια, τους φούρνους και τις αγορές που στο τέλος της ημέρας τους θα θέτουν στην διάθεση των καταναλωτών όσα προϊόντα θα πετούσαν. 

Συμβουλευτική για νέες συνεταιριστικές επιχειρήσεις: Οι 7 συνεταιριστικές αρχές

Οι συνεταιριστικές αρχές έχουν σφυρηλατηθεί στο καμίνι των πάνω από 150 ετών πρακτικής εμπειρίας, για το ποιο είναι το περιεχόμενο των θεμελιωδών αρχών, που απαιτούνται για την επιτυχή λειτουργία μιας βιώσιμης συνεταιριστικής επιχείρησης. 
12345...21 »
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×