op
×

Λίστα με εταιρείες που κάνουν πειράματα σε ζώα

Η οργάνωση 269 Life Greece παρουασιάζει μία λίστα εταιρειών, οι οποίες κάνουν πειράματα σε ζώα. Δείτε τι αναφέρει η οργάνωση και την λίστα με τις συγκεκριμένες εταιρείες
Περισσοτερα...

ΖΩΑ

Πόσες ζωές πρέπει να χαθούν για ένα μονάχα παλτό; [ΒΙΝΤΕΟ]

Να  δείξουν τον πόνο που υπάρχει πίσω από ένα γούνινο παλτό και να προωθήσουν τις ενδυματολογικές  εναλλακτικές που δεν απαιτούν την θυσία ενός ζώου, προσπάθησαν διαδηλωτές με αυτό τον τρόπο, στην Βαρκελώνη.

Τα ζώα βιώνουν συναισθήματα ακριβώς όπως και οι άνθρωποι

Η Νέα Ζηλανδία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη νομική κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ζώων, αναγνωρίζοντας επισήμως πως όλα τα ζώα έχουν αισθήσεις και βιώνουν συναισθήματα ακριβώς όπως και οι άνθρωποι.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει την πώληση καλλυντικών που δοκιμάστηκαν σε ζώα

Σύμφωνα με γνωμάτευση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, απαγορεύεται η κυκλοφορία καλλυντικών που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, ακόμα και αν οι δοκιμές έγιναν σε τρίτες χώρες που η νομοθεσία το επιτρέπει, όπως η Κίνα ή η Ιαπωνία. 

Στοίχημα ότι δεν φαντάζεστε τι δείχνει αυτή η φωτογραφία

Μόνο ένα ελεεινό είδος εκτρέφει ζώα για να ζουν ως σκλάβοι, ορίζει το αν και πόσο θα ζουν με γνώμονα το χρηματικό κέρδος, και δολοφονεί, βασανίζει, βιάζει, απαγάγει, για να μπορεί να κλέψει τα μέρη του σώματός τους και τις εκκρίσεις του.

Προς Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Γιατί προτιμάτε τα αδέσποτα στο δρόμο;

Περισσότερα από 15 φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις καταγγέλουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι μπλοκάρει τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων με την πρόφαση ενος ανεφάρμοστου νόμου.

BINTEO: Η Διεθνής Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων και η Φάρμα των Ζώων του Όργουελ ΕΔΩ!

Η Φάρμα των Ζώων. Η ανατριχιαστική ιστορία του Τζωρτζ  ΌργουελΈχοντας ξεφορτωθεί τον άνθρωπο που ήταν αφεντικό τους, τα ζώα της φάρμας ελπίζουν να ζήσουν ελεύθερη ζωή, γεμάτη αφθονία. Όμως, μια έξυπνη κι αδίστακτη ελίτ ζώων καταλαμβάνει την εξουσία και τα άλλα ζώα αντιλαμβάνονται απελπισμένα ότι έχουν παγιδευτεί στους παλιούς τρόπους ζωής.

Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σε όλη την χώρα

4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα των ζώων! Των διάσημων απειλούμενων που συμβολίζουν το μεγαλείο της φύσης και δίνουν ζωή στα παραμύθια των παιδιών, μας δείχνουν τι σημαίνει αγάπη και φροντίδα δίχως όρους. Τα ζώα καθρεφτίζουν την ψυχή μας.

Γιατί δεν πρέπει να ταΐζουμε τις θαλάσσιες χελώνες

Ορισμένοι τουρίστες για να προσελκύσουν τις χελώνες στην επιφάνεια της θαλασσας και να τις φωτογραφίσουν, τους ρίχνουν φρούτα και λαχανικά. Τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η πρακτική, εξηγεί ο Σύλλογος ΑΡΧΕΛΩΝ.

Golden Retriever γράφει κανονικότατα το βραβείο και ορμάει σε ό,τι το ευχαριστεί! (Απολαυστικό Βίντεο)

Τα άλλα σκυλιά τρέχουν υπάκουα στον ιδιοκτήτη τους, διεκδικώντας το βραβείο και το Golden Retriever το γράφει κανονικά προκειμένου να κάνει ό,τι το ευχαριστεί πραγματικά!.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×