op
×

Στο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας η 3η συνάντηση για το ΚΑΛΟ εργαστήρι

Ελάτε να κουβεντιάσουμε, να κολυμπήσουμε και να φάμε. Φέρτε μαζί σας τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι κοινότητες που θέλουμε να οικοδομήσουμε υπάρχουν ήδη, αρκεί να συναντηθούν τα μέλη τους.
Περισσοτερα...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Εναλλακτικές Θερινές Διακοπές Ειρήνης 26/7-3/8

Με σχετική άδεια, κατασκηνώνουμε σε κάποια  όμορφη ορεινή τοποθεσία, όπου  συμβιώνουμε κάθε φορά ενωμένοι, χαρούμενοι, κοντά στη φύση, με τις πορείες μας, το τραγούδι,  τον χορό μας, τα παραδοσιακά  και  ψυχολογικά μας παιχνίδια, το τάβλι μας ,το πιγκ-πογκ ,τη τοξοβολία, τον καραγκιόζη μας , τις αυθόρμητες θεατρικές μας παραστάσεις  γύρω από τη φωτιά και πολλά άλλα…

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές μέσω του ΟΑΕΔ -Ξεκινούν οι αιτήσεις

Στις 12 το μεσημέρι ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή 130.000 εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.Το πρόγραμμα προβλέπει την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014 έως τις 31 Αυγούστου 2015, σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δωρεάν διακοπών για 130.000 ανέργους

Νέο πρόγραμμα ξεκινάει από την Δευτέρα 14 Ιουλίου με σκοπό την επιδότηση εργαζομένων – ανέργων και των οικογενειών αυτών για την πραγματοποίηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) σε τουριστικά καταλύματα. Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

«Σαφάρι» για την ελεύθερη κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνολικά, βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις για παράνομη εγκατάσταση σκηνών, τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Αντίσκηνα, τροχόσπιτα και κάθε μορφής ελεύθερο κάμπινγκ μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των αστυνομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής, ξεχύθηκαν σε εκτεταμένο «σαφάρι» για την αντιμετώπισή τους στην ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου Σιθωνίας!

Ηλιόσποροι: 10 βασικές αρχές για υπεύθυνη και συνειδητή ελεύθερη κατασκήνωση

Για να μπορούμε όλοι να μοιραζόμαστε την ομορφιά της φύσης και να μην δίνουμε δικαιώματα καταστολής της ελεύθερης κατασκήνωσης, προτείνουμε παρακάτω δέκα βασικές αρχές για συνειδητή και υπεύθυνη ελεύθερη κατασκήνωση.

Μηλιά Χανίων: Τι συμβαίνει εκεί που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ελλάδα

Μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, σε μια πλαγιά της επαρχίας Κισσάμου, κρυμμένος ανάμεσα στα βουνά, βρίσκεται ένας οικισμός βγαλμένος από άλλη εποχή. Στη Μηλιά δεν υπάρχει ηλεκτρικό και δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα.

Οι καθαρές και οι επικίνδυνες παραλίες της Αττικής!

Το CleanBeaches.gr μάς παρουσιάζει σε έναν διαδραστικό χάρτη, τις καθαρές, τις ακατάλληλες και τις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ παραλίες σε όλη την Αττική. Δείτε τις μετρήσεις για την παραλία που σάς ενδιαφέρει και τις πιθανές επιπτώσεις από μόλυνση στην υγεία σας.

Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους

«Επιταγές» για δωρεάν διακοπές ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, για τους οποίους θα καλύψει τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα για έως και πέντε διανυκτερεύσεις.

Δωρεάν διακοπές διαρκείας παντού!

Ο Rob Prince από την Αγγλία είναι ο γκουρού των ανέξοδων διακοπών διαρκείας, που όπως υποστηρίζει αποτελούν την μοναδική εναλλακτική λύση στη μισθωτή σκλαβιά. Ο Rob πήγαινε χρόνια στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία σαν τουρίστας, αλλά, επειδή δεν είχε λεφτά, ενίοτε δούλευε σε φάρμες και πληρωνόταν σε είδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×