op
×

Free and Real πρακτικό εργαστήριο: Αυτάρκεια στο σπίτι

Β.Εύβοια: Ο Free and Real στα πλαίσια της δημιουργίας του σχολείου αυτάρκειας και βιωσιμότητας του εγχειρήματος Τελαίθριον διοργανώνει πρακτικό εργαστήριο με θέμα: Αυτάρκεια στο σπίτι, μεταποιήσεις, παρασκευή ψωμιού/τυριού και ιαματικά λουτρά. Το εργαστήριο θα έχει διάρκεια 3 ημέρες και θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 16 Μαΐου 2014 ενώ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 18 Μαΐου 2014.
Περισσοτερα...

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Δωρεάν μαθήματα φιλοσοφίας για ενήλικες στο ΕΚΠΑ

Δωρεάν μαθήματα φιλοσοφίας για ενήλικες στο ΕΚΠΑΔωρεάν μαθήματα και εργαστήρια φιλοσοφίας για τον ενήλικο πληθυσμό προσφέρονται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο… από τις 26 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2014! Σκοπός της κίνησης δεν είναι άλλος από την καλλιέργεια των δεξιοτήτων των πολιτών για την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη

Free and Real: Εργαστήριο μανιταριών στους καταρράχτες του Δρυμώνα

Οι Free and Real στα πλαίσια της δημιουργίας του σχολείου αυτάρκειας και βιωσιμότητας του εγχειρήματος Τελαίθριον διοργανώνουν στους καταρράχτες του Δρυμώνα πρακτικό εργαστήριο με θέμα: Πρακτικό Εργαστήριο Καλλιέργειας Μανιταριών και Συλλογής Μανιταριών από το Δάσος. Το εργαστήριο θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Μαΐου.

“Επιταχύνοντας” την Επιστήμη στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Την εντυπωσιακή διαδραστική έκθεση που δημιούργησε το CERN, προκειμένου να φέρει το κοινό όλου του κόσμου πιο κοντά… στην καρδιά του μεγάλου πειράματος, φιλοξενεί το Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64. Π. Φάληρο, είσοδος από οδό Πεντέλης 11), από τις 12 Απριλίου έως και τις 31 Μαΐου 2014!

Δωρεάν e- learning μαθήματα αγγλικών

Το www.specialenglish.gr παρέχει e – learning μαθήματα ειδικής υποστήριξης στην αγγλική γλώσσα, με δυνατότητα έναρξης μαθημάτων ολόκληρο το έτος, διότι δεν ακολουθεί την τυπική ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά περιλαμβάνει πρωτότυπες εξειδικευμένες ψυχοπαιδαγωγικές ασκήσεις & τεχνικές.

Το πρώτο ελληνικό δωρεάν online μάθημα για επιχειρηματικότητα

Φέτος την άνοιξη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό μάθημα "Beyond Silicon Valley: Entrepreneurship in Transitioning Economies" που απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές και νέους επιχειρηματίες απ΄όλο τον κόσμο.

Δωρεάν on line μαθήματα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα Coursera

Η Coursera είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους χρήστες δωρεάν on line μαθήματα και πρόσβαση σε μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης.

Πιστοποίηση του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας

11/4 Ηράκλειο Κρήτης: Εγκρίθηκε η Πιστοποίηση για τους δυο κύκλους του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας (ΣΕΠ) για δυο έτη, αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς...

Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Αιτήσεις έως 30/4

Διοργανώνεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο  πέμπτος (5ος) κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων βραχείας διάρκειας για ενήλικες πολίτες με αντικείμενο τη φιλοσοφία, το ρόλο της στην καθημερινή ζωή και το αξιακό σύστημα της κοινωνίας.

Εύκολα tips φύτευσης - καλλιέργειας 20 αγαπημένων λαχανικών

Το φύτεμα των λαχανικών από σπόρους είναι μια εύκολη δουλειά αρκεί να ακολουθήσουμε σωστά κάποιους γενικούς κανόνες.Το χώμα φύτευσης πρέπει να είναι ελαφρύ, καλά δουλεμένο απαλλαγμένο από άλλους σπόρους αν δεν χρησιμοποιήσουμε έτοιμο φυτόχωμα που είναι η εύκολη λύση.

Εργαστήρια αυτονομίας από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης

Μαθαίνουμε να κατασκευάζουμε κάδο κομποστοποίησης, να επισκευάζουμε το ποδηλατό μας, να φτιάχνουμε μια μικρή ανεμογεννήτρια, να μεταποιούμε τα παλιά μας ρούχα, να παρασκευάζουμε ψωμί και γιαούρτι...
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×