op
×

Έκκληση για παιδικά-βρεφικά γάλατα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Έκκληση για παιδικά-βρεφικά γάλατα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Περισσοτερα...

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Πόσο καλή χρονιά διαφαίνεται για την δημόσια υγεία…

Οι ευχές όλων μας για την νέα χρονιά είναι υγεία για όλο τον κόσμο. Και οι ευχές αυτές είναι περισσότερο από ποτέ ουσιαστικές, αφού καθόλο το μήνα Δεκέμβριο και τις πρώτες μέρες του νέου έτους ένα κύμα ασφαλισμένων (!) πολιτών κατέφθαναν από τα δημόσια νοσοκομεία 

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Απαιτούμε απαντήσεις αντί εξαγγελιών από την νέα κυβέρνηση

Με ανακοίνωση του το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού απευθύνεται στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ζητά απαντήσεις σε οκτώ ερωτήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Αξιοπρέπεια στο Ευρωκοινοβούλιο: Τα φώτα των διεθνών ΜΜΕ στα δίκτυα αλληλεγγύης που αρνήθηκαν το βραβείο της ντροπής

Δεκάδες ΜΜΕ από όλο τον κόσμο, μέχρι και η ιαπωνική τηλεόραση, αλλά και πολλά γερμανικά μέσα, παρακολούθησαν σήμερα το πρωί τη συνέντευξη Τύπου

Επίσημη άρνηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς το Μ. Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και η απάντηση

Την Πέμπτη το πρωί θα δοθεί συνέντευξη τύπου εντός του Ευρωκοινοβουλίου, μαζί με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπου θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που προσπάθησε η κα. Guillaume να αποκρύψει από τους Ευρωπαίους πολίτες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φιμώνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επειδή δεν δέχεται το βραβείο

"Η βράβευση είναι από μόνη της πολύ παράδοξη αφού η δομή μας δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από τα μνημόνια"

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

55χρονη ανασφάλιστη ασθενής που πάσχει από Αμυoατροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS – νόσος του Κινητικού Νευρώνα), έχει άμεση ανάγκη και εφ όρου ζωής από συσκευή αναπνευστικής υποστήριξης τύπου BIPAP ST. 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φοβάται να ακουστεί η αλήθεια. Γράφει ο γιατρός Γιώργος Βήχας

Χθες μας κοινοποίησαν ένα email από το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, σε μας και στην κουζίνα ''Ο άλλος άνθρωπος'' στον Κώστα Πολυχρονόπουλο, στο οποίο μας έγραφαν πως εάν επιμένουμε στην άρνηση του βραβείου δεν θα μας καλύψουν τα έξοδα για να πάμε στις Βρυξέλλες. 

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Η βαρβαρότητα και τα ψέμματα συνεχίζονται

Ποιά θετική αλλαγή μπορεί να περιμένει ο Ελληνικός λαός για την δημόσια υγεία μετά από αυτές τις εκλογές;  Η πορεία που θα ακολουθήσουμε διαγράφεται από το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση και το οποίο θα υλοποιήσει η νέα, όποια και να είναι αυτή.

Έκκληση: Αναπηρικό καροτσάκι για άστεγο ασθενή

Ενημερωθήκαμε από την κοινωνική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ελπίς» ότι 62χρονος νοσηλευόμενος κατάκοιτος ασθενής, ο οποίος είναι άστεγος και ακρωτηριασμένος, έχει άμεση ανάγκη από χειροκίνητο αναπηρικό καροτσάκι, διότι το προηγούμενο του το έκλεψαν.

Και η λιτότητα στην υγεία συνεχίζεται... Παραδείγματα από το ανάλγητο ΕΣΥ

Πλούσια, δυστυχώς, συνεχίζουν και σήμερα να είναι τα παραδείγματα του ανάλγητου τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι πολίτες, από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Επιστολή - έκκληση Βέλγων πανεπιστημιακών γιατρών στον Πρωθυπουργό τους: Κάντε κάτι τώρα, η παιδική φτώχεια είναι 40,5% στην Ελλάδα!

Σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας, ώστε οι ευρωπαϊκές συμφωνίες βοήθειας για την Ελλάδα να θεμελιώνουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Η απάντηση στην εξαθλίωση μπορεί να είναι μόνο αρνητική

Από τον Δεκέμβριο του 2011 που δημιουργήθηκε το ιατρείο μας είμαστε, και θα συνεχίσουμε να είμαστε, στην πρώτη γραμμή του πολέμου ενάντια στα μνημόνια και την λιτότητα, ανεξάρτητα από το ποια κυβέρνηση είναι επάνω.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×