op
×

Σχόλιο για την προπαγάνδα των fake news για τα κοιτάσματα στην Κρήτη

Κανένα δελτίο ειδήσεων, καμία «σοβαρή εφημερίδα» και κανένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν θεώρησε χρήσιμο να ελέγξει την εγκυρότητα της φημολογίας.
Περισσοτερα...

πετρέλαιο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πετρέλαιο θέρμανσης - Τι να προσέχουν οι καταναλωτές

Πληροφορίες σχετικά με όσα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές όταν προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης εξέδωσε η γενική γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

Tην επόμενη φορά που θα αναζητήσεις τη λύση της πλαστικής ρύπανσης στην ανακύκλωση, ξανασκέψου το!

Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της γης είναι εκτεθειμένη σε πλαστικά σωματίδια, καθώς και τα χημικά που συνδέονται με αυτά (και είναι πάρα πολλά).

Προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε 30 Σχολεία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, από τον Όμιλο ΕΛΠΕ και την ΕΚΟ

Μέσω της δράσης αυτής, τα τελευταία 10 χρόνια διανεμήθηκαν συνολικά περισσότερα από τρία εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου, σε σχολεία, φορείς και ιδρύματα των τοπικών κοινωνιών 

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αυτά είναι τα δικαιολογητικά για την αίτηση -Ποιοι είναι δικαιούχοι

Προ των πυλών βρίσκεται η απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι το ποσό που θα χορηγηθεί φέτος θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με πέρσι.

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση της ελεύθερης κυκλοφορίας πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων

Σύμφωνα με τις κινητοποιήσεις περιβαλλοντολογικών ομάδων πολύ σύντομα θα ζητήσουν την απαγόρευση και σε άλλες 26 γερμανικές πόλεις καθώς έχουν κατατεθεί μαζικές αγωγές. 

Οι μεγαλύτερες περιβαλλοντικές νίκες στην Ελλάδα κερδήθηκαν ειρηνικά και με ευφάνταστους τρόπους κινητοποίησης

Σε συνάντηση με περιβαλλοντικές οργανώσεις για τα πετρέλαια στην Ήπειρο, εκπρόσωποι της αρμόδιας αρχής προσπάθησαν να πείσουν ότι ετοιμάζονται βίαιες αντιδράσεις. 

Κινητοποιήσεις πολιτών για τις έρευνες πετρελαίου

Σε ποια χώρα της Ευρώπης πραγματοποιούνται επιφανειακές εξορύξεις, χρησιμοποιώντας τόνους εκρηκτικών σε καθημερινή βάση και έκλυση χιλιάδων τόνων σκόνης, που περιέχει μεταξύ άλλων αμίαντο και βαρέα μέταλλα;

Πετρέλαιο θέρμανσης από τον Όμιλο ΕΛΠΕ σε 174 Σχολεία και 27 Φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης  ενισχύει με πετρέλαιο θέρμανσης σχολεία, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.  

Ένωση Καταναλωτών Βόλου: Να μειωθεί τώρα ο φόρος και το ΦΠΑ στο πετρέλαιο θέρμανσης - Τι προτείνουμε

Το μέτρο της εξίσωσης των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, όχι μόνο δεν είχε τα προσδοκώμενα οικονομικά αποτελέσματα αλλά είχε τεράστιες κοινωνικές επιπτώσεις.

Πετρέλαιο θέρμανσης με την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση της BP

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, μέσω της θυγατρικής του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ,  διασφαλίζει και εφέτος για τον  Έλληνα καταναλωτή την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε από το πρωί.

Η Μεσόγειος εκπέμπει SOS!

Με τον Σαρωνικό να βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τον τουρισμό και την αλιεία της περιοχής να έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα, νέα διεθνής έκθεση του WWF έρχεται να μας υπενθυμίσει την μοναδική αξία της Μεσογείου.

Μακροχρόνιος ενεργειακός σχεδιασμός: Κάρβουνο και πετρέλαιο για πάντα

Η Greenpeace  έδωσε στη δημοσιότητα το μακροχρόνιο ενεργειακό σχεδιασμό και καταγγέλει τη κυβέρνηση γιατί αυτός βρίσκεται εκτός κάθε κλιματικής και ενεργειακής πραγματικότητας και εγκλωβίζει τη χώρα στα ορυκτά καύσιμα για πολλές δεκαετίες.
12 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×