op
×

Φιλοξενία και Συνύπαρξη απέναντι στη βία

Ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε δομή της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων επισκέφθηκαν χθες Σάββατο το πανηγύρι
Περισσοτερα...

ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Έκκληση για βοήθεια για τον 17χρονο ασυνόδευτο πρόσφυγα Ναμπίλ μετά από ακρωτηριασμό

Η ΑΡΣΙΣ απευθύνει έκκληση για βοήθεια προς όποιον μπορεί να συνδράμει οικονομικά, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 12.000 ευρώ που χρειάζεται για την αγορά τεχνητών μελών.

ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων: Προκήρυξη 23 θέσεων εργασίας

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο arsishpeiros@gmail.com Βιογραφικό Σημείωμα και Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με την ένδειξη «ΘΕΣΗ» απασχόλησης, έως τις 26/2/2018.

Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού - Δράση ενημέρωσης της ΑΡΣΙΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων γιορτάζει 25 χρόνια δραστηριοποίησης στην προστασία των παιδιών, υλοποιώντας από το μακρινό 1992 δράσεις και υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Δύο νέα Κοινωνικά Διαμερίσματα της ΑΡΣΙΣ υποδέχονται νεαρούς πρόσφυγες

Σήμερα η ΑΡΣΙΣ δημιουργεί και θέτει σε λειτουργία 2 ακόμα δομές ημιαυτόνομης διαβίωσης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με το τρόπο αυτό αυξάνει τη δυναμικότητα του δικτύου των Κοινωνικών διαμερισμάτων σε 23 θέσεις. 

Η ΑΡΣΙΣ καλεί τους καλλιτέχνες σε μία Έκθεση Αλληλεγγύης

Μεγάλη Έκθεση Τέχνης διοργανώνει η ΑΡΣΙΣ, με τίτλο «ART & HOPE», όπου καλλιτέχνες εικαστικοί από όλη τη χώρα θα δωρίσουν τα έργα τους και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για την άμεση υλική υποστήριξη των φιλοξενούμενων οικογενειών της οργάνωσης.

Ανοιχτά Σπίτια: Φιλοξένησε για μία ημέρα μία οικογένεια προσφύγων

Στόχος του προγράμματος είναι η διευκόλυνση της προσέγγισης των προσφύγων στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης, η υποστήριξη της ενεργούς συμμετοχής τους σε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης εν όψει χειμώνα

Όπως κάθε χρόνο κατά τους χειμερινούς μήνες, οι ανάγκες σε είδη είναι αυξημένες και επιτακτικότερες. Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων καλεί την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης να ενισχύσει τις προσπάθειες συγκέντρωσης ειδών.

Open Course: Δωρεάν προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Η «δωρεάν προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις» απευθύνεται στους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούν να ανταποκριθούν στο «αναγκαστικό» οικονομικό κόστος που συνεπάγεται η παρακολούθηση μαθημάτων προπαρασκευής σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Σεμινάρια εκπαίδευσης εκπαιδευτικών στα ανθρώπινα δικαιώματα

Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΑΡΣΙΣ θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα  ένα σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για το Compass και ένα για το Compasito, επίσημα εγχειρίδια του Συμβουλίου της Ευρώπης για την εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Έκκληση για είδη οικιακού εξοπλισμού που δεν χρειάζεστε πια

Η συλλογή ειδών αφορά οικιακό εξοπλισμό σε καλή κατάσταση όπως ηλεκτρικές συσκευές, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και τηλεοράσεις, έπιπλα, ντουλάπες, κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζαρίες, στρώματα, λευκά είδη και είδη κουζίνας.

ΑΡΣΙΣ: Μη συντηρείτε την παιδική εργασία – Μη δίνετε χρήματα στα παιδιά στο δρόμο»

Mε σύνθημα «Μη συντηρείτε την παιδική εργασία – Μη δίνετε χρήματα στα παιδιά στο δρόμο» στελέχη και εθελοντές της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ξεκίνησαν το Δεκέμβρη του 2014 μια καμπάνια ενημέρωσης καταστημάτων εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×