op
×

Δείτε πως θα αλλάξουν οι αυλές σε 4 σχολεία της Θεσσαλονίκης

Μεταμορφώνονται κυριολεκτικά τέσσερα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός που προβλέπει ανάπλαση με βιοκλιματικά κριτήρια θα δώσει στα προαύλια των σχολείων νέα πνοή.
Περισσοτερα...

σχολεία

"Δεκατιανό στα Σχολεία" για 11.000 μαθητές σε 64 Δημοτικά

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σύμπραξης και ομαδικής προσπάθειας αποτελεί το πρόγραμμα «Δεκατιανό στα Σχολεία» το οποίο οργανώθηκε, συντονίζεται και υλοποιείται από την εταιρία Γρηγόρης Μικρογεύματα, σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες σίτισης.

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά η Ενισχυτική Διδασκαλία για 61.380 μαθητές

Στις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των τμημάτων μαθημάτων της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Γυμνάσια μετά την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης προς τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς για υποβολή αιτήσεων, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Ξεκίνησε το επισιτιστικό πρόγραμμα στα σχολεία - Περισσότερα από 450.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας

Περισσότερα από 450.000 Ελληνόπουλα εκτιμάται ότι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ σχεδόν οι μισοί μαθητές που φοιτούν σε σχολεία, ιδιαίτερα των ευπαθών περιοχών, αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια

Η πρώτη κομητεία των ΗΠΑ, όπου τα σχολεία θα προσφέρουν 100% βιολογικά προϊόντα στους μαθητές τους

Όλα τα σχολεία της κομητείας Sausalito Marin στην Καλιφόρνια πρόκειται να προσφέρουν στους μαθητές τους γεύματα από 100% βιολογικά προϊόντα, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ανώτατες τιμές πώλησης προϊόντων σε λιμάνια, αεροδρόμια και πλοία - Ποινές

Τις ανώτατες τιμές πώλησης συγκεκριμένων προϊόντων που διατίθενται σε κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα που δραστηριοποιούνται σε λιμάνια, αεροδρόμια, πλοία και γήπεδα καθορίζει απόφαση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.

Βιβλία στα Σχολεία!

Δηλώστε την υποστήριξή σας στη δράση συγκέντρωσης βιβλίων για τα σχολεία, στο πλαίσιο τής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης (7-10 Μαΐου 2015, Περ. 15, Σταντ 3). Βοηθήστε να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα βιβλία σε σχολεία που τα έχουν ανάγκη.

Ο υπέροχος λόγος που αυτά τα πλαστικά μπουκάλια είναι τόσο πολύτιμα (εικόνες - βίντεο)

Όσο περιέργο κι αν φαίνεται, αυτά τα πλαστικά μπουκάλια είναι πολύτιμα. Η οργάνωση Hug It Forward, που στόχο έχει να διευκολύνει την πρόσβαση στην εκπαίδευση, βοηθάει στην ευαισθητοποίηση και την ενδυνάμωση των φτωχών κοινοτήτων για να οικοδομήσουν σχολεία από πλαστικά μπουκάλια. 

Υιοθέτησαν ένα πρωτάκι και η ζωή στο σχολείο έγινε πιο όμορφη!

Μια μαμά μοιράζεται την εμπειρία του παιδιού της στο σχολείο, όπου εκτάκια "υιοθετούν" πρωτάκια. Να πώς μπορεί να γίνει ομορφότερη η ζωή στο σχολείο και να αποφευχθούν τα κρούσματα εκφοβισμού.

Οι δάσκαλοι καλούνται να διδάξουν σε παιδιά που πεινάνε σε σχολεία της Αθήνας - Σοβαρά περιστατικά υποσιτισμού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν σημειωθεί σοβαρές καθυστερήσεις στον διεθνή διαγωνισμό προμήθειας τροφίμων -ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ-, με αποτέλεσμα το το Δημοτικό Βρεφοκομείο να αδυνατεί να προετοιμάσει καθημερινά 10.500 μερίδες φαγητού που διανέμονται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα σχολεία και στα συσσίτια του δήμου.

Κύμα καταλήψεων στα σχολεία της Πάτρας για τον Ρωμανό #‎NRomanos‬

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, στην Πάτρα, βρίσκονται από σήμερα σε κατάληψη 8 Γενικά Λύκεια, 2 Επαγγελματικά Λύκεια και 3 Γυμνάσια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ΓΕΛ 2ο, 4ο, 5ο, 9ο, 10ο, 13ο, Παραλίας και Δεμενίκων. Τα Επαγγελματικά Λύκεια που βρίσκονται σε κατάληψη είναι το 1ο ΕΠΑΛ Πατρών και το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαϊας. Τέλος, σε κατάληψη βρίσκονται τα Γυμνάσια, 14ο Πατρών, 1ο Παραλίας και Γυμνάσιο Δεμενίκων.

Το σχολείο: πλοίο των σκλάβων για τη γη της δουλείας

Ακούσατε ποτέ στα σχολείο τίποτα για τον έρωτα, την τέχνη, τη μουσική, την αναρχία και τον κομμουνισμό. Σας έδωσε ποτέ κανένας εκεί μέσα την δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σαν κάτι τ’ όμορφο και πολύτιμο.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×