op
×

Αυτές είναι οι νέες χρεώσεις στα ATM για διατραπεζικές συναλλαγές

Σε ισχύ είναι από την 1η Ιουλίου οι αλλαγές στις χρεώσεις ανάληψης από τα ATM και αφορούν τις διατραπεζικές συναλλαγές.
Περισσοτερα...

τράπεζες

Πώς οι τράπεζες θα μειώσουν κατά 50 δισ. τα κόκκινα δάνεια σε τρία χρόνια

Το μήνυμα ότι οι τράπεζες είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν με επιτυχία την προσπάθεια της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων έδωσαν επιτελικά στελέχη τραπεζών, μιλώντας στο συνέδριο ακινήτων της Prodexpo.

Καταγγελίες: Οι Τράπεζες αρνούνται να χορηγήσουν αντίγραφο της προς υπογραφή σύμβασης στους δανειολήπτες

Οι Τράπεζες αρνούνται να χορηγήσουν αντίγραφο της προς υπογραφή σύμβασης στους δανειολήπτες παραβιάζοντας το δικαίωμα στη πληροφόρηση και την αρχή της καλής πίστης.

«... Ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία» η απάντηση στον Θεοδωράκη για τις μπογιές

Με τη φράση «Σε Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία» αναρχικοί-ές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο νόμος Κατσέλη και… το έγκλημα των τραπεζιτών. Του Νώντα Χαλδούπη

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Ο νόμος Κατσέλη «φόρτωσε» τα δικαστήρια με χιλιάδες υποθέσεις και έδωσε καταφύγιο σε στρατηγικούς κακοπληρωτές. Γιατί;  Αυτό επέλεξαν οι Έλληνες τραπεζίτες για να αποτύχει ο νόμος και να μην γίνει εξωδικαστική ρύθμιση. 

ΔΟΛ: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των τραπεζών

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας  η αίτηση των τεσσάρων τραπεζών κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) ζητώντας να τεθεί η επιχείρηση σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, με βάση τον «νόμο Δένδια».

Oι τράπεζες προκάλεσαν την κρίση | του Eric Toussaint

Το υποτιθέμενο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας σχεδιάστηκε για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των ιδιωτών τραπεζιτών καθώς και των χωρών που κυριαρχούν στην ευρωζώνη.  H μελέτη του Eric Toussaint καταδεικνύει ότι η ελληνική κρίση που ξέσπασε το 2010 προήλθε από τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα. Δεν είναι αποτέλεσμα υπέρμετρων δημόσιων δαπανών. 

ΔΟΛ: Οι τράπεζες καταγγέλουν την δανειακή σύμβαση και ζητούν καθαίρεση Ψυχάρη

Αρνητική εξέλιξη για τον ΔΟΛ. Οι πιστώτριες τράπεζες προχωρούν στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης με τον ΔΟΛ με την απαίτηση έκπτωσης του Σταύρου Ψυχάρη από το ΔΣ ως βασικού μετόχου.

Ο ΔΟΛ στις τράπεζες - αποχωρεί η οικογένεια Ψυχάρη

Την αποχώρηση της οικογένειας Ψυχάρη από τον ΔΟΛ στις 31 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε στους εργαζομένους ο διευθυντής του "Βήματος" Αντώνης Καρακούσης, με τον ΔΟΛ να μπαίνει να μπαίνει εν λειτουργία σε εκκαθάριση.

Ποιοι δανειολήπτες δικαιούνται αποζημίωση 5.870 ευρώ για παράνομη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων από τις τράπεζες σε εισπρακτικές

Χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν, με δικαστικές αποφάσεις, σε δύο Τράπεζες, οι οποίες παράνομα μεταβίβασαν προσωπικά δεδομένα δανειοληπτών με "κόκκινα δάνεια" σε εισπρακτικές

Παράνομη παρακράτηση «εξόδων δανείου» και «ποινή προεξόφλησης» - Δείτε αν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων από τις τράπεζες

Ακόμη δύο θετικές αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Αθηνών ήρθαν να προστεθούν στις εκατοντάδες που έχουν εκδοθεί έπειτα από ομαδικές αγωγές που κατέθεσε η ΕΚΠΟΙΖΩ κατά τραπεζών
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×