op
×

Ελληνόπουλα υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τα προσφυγόπουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα από τα σχολεία, μαθητές υποδέχθηκαν τα προσφυγόπουλα με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Χειροκροτούσαν και φώναζαν: "Καλώς ήρθατε". 
Περισσοτερα...

Σχολείο

Υπάλληλος σε ΜΚΟ για πρόσφυγες η γυναίκα που έβαλε το λουκέτο στο σχολείο για να μην πάνε τα προσφυγόπουλα

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να μιλά για το λουκέτο στο σχολείο, ώστε να μην κάνουν μάθημα τα προσφυγόπουλα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, Μαρία Κουρδουσά.

Βίντεο - ντροπή: Γονείς βάζουν λουκέτο σε σχολείο της Λέσβου για να μην πάνε τα προσφυγόπουλα

Οι γονείς των Δημοτικών Σχολείων της Μυτιλήνης – 8ο, 9ο, 11ο και 15ο – αποφάσισαν να κλειδώσουν και τα δικά τους παιδιά έξω από το σχολείο, όταν πληροφορήθηκαν ότι από τη Δευτέρα θα πηγαίνουν μαζί τους στο σχολείο και 15 παιδιά προσφύγων.

Η ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων στη Φιλιππιάδα που αποστομώνει ρατσιστές και ξενοφοβικούς

Με μία λιτή ανακοίνωση 5 μόλις γραμμών η οποία όμως τα λέει όλα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Φιλιππιάδας διαχωρίζει τη θέση του από τα φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού

Μετά το Ωραιόκαστρο, οι γονείς του 2ου Δημοτικού Φιλιππιάδας λένε ότι δεν θέλουν "παράτυπους μετανάστες" στο σχολείο....

Οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, ακολουθώντας το ξενοφοβικό παράδειγμα του Ωραιοκάστρου, με υπόμνημά τους δηλώνουν αντίθετοι στην παραχώρηση χώρων για τη διδασκαλία προσφυγόπουλων.

Το σχολείο που δεν στέλνει τους μαθητές στο γραφείο του διευθυντή για τιμωρία αλλά στην αίθουσα διαλογισμού!

Στο δημόσιο δημοτικό σχολείο Robert W. Coleman της Βαλτιμόρης, οι μαθητές που κάνουν αταξίες δεν οδηγούνται στο γραφείο του διευθυντή για τιμωρία, αλλά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα διαλογισμού

"Θα ήθελα να πάω σχολείο αλλά αν πάω κανείς δεν θα φέρει φαγητό στο σπίτι μου"

Περίπου 1 εκατομμύριο προσφυγόπουλα από τη Συρία που είναι ξεριζωμένα από την πατρίδα τους λόγω πολέμου, δεν πηγαίνουν σχολείο αλλά αναγκάζονται να εργαστούν για να ζήσουν τις οικογένειές τους. 

Πώς αυτός ο δάσκαλος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των μαθητών του μετατρέποντας την τάξη σε μποστάνι! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η αρχή έγινε με τη δωρεά μερικών σπόρων στον Ritz, οι σπόροι καλλιεργήθηκαν, έγιναν φυτά και λαχανικά και κάπως έτσι ξεκίνησε το "Green Bronx Machine" 

Τα οκτώ είδη νοημοσύνης που καθορίζουν τη ζωή και το επάγγελμά μας εάν αναπτυχθούν σωστά

Ο συγγραφέας της θεωρίας της πολλαπλής νοημοσύνης , Χάουαρντ Γκάρντνερ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν 8 είδη νοημοσύνης τα οποία συνδέονται με τη ζωή και το επάγγελμά μας και ότι το σχολείο ευθύνεται για την άνιση ανάπτυξή τους. 

Τι είναι τελικά το Big Bang; Γνωρίστε το καινοτόμο εκπαιδευτικό εγχείρημα που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη

Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό εγχείρημα. Μια νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία, ένα νέο σχολείο! Με στόχο να αλλάξει τον κόσμο και να δημιουργήσει ένα νέο πολιτισμικό παράδειγμα.

Συγκρούσεις, δακρυγόνα και έξωση 277 αιτούντων άσυλο από κατειλημμένο σχολείο στο Παρίσι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία στο Παρίσι έκανε χρήση δακρυγόνων κατά διαδηλωτών και προσφύγων που διαμαρτύρονταν για την απόφαση των αρχών να εκδιώξουν τουλάχιστον 277 αιτούντες άσυλο

Να τι συνέβη όταν ένα σχολείο τριπλασίασε τον αριθμό των διαλειμμάτων

Για τους περισσότερους εκπαιδευτικούς, η ιδέα της αύξησης των διαλειμμάτων είναι εφιάλτης, εξαιτίας του εξαντλητικού εκπαιδευτικού προγράμματος και της διδακταίας ύλης που πρέπει να καλυφθεί σε σύντομο διάστημα μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×