op
×

Αυγό: Το «χάπι βιταμινών» της Φύσης

Τα οφέλη της κατανάλωσης αυγών για την υγεία μας έρχονται και πάλι σε πρώτο πλάνο με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Αυγού
Περισσοτερα...

βιταμίνες

Γιατί πρέπει να τρώμε φασολάκια;

Ελάχιστα τρόφιμα μπορούν να συγκριθούν με τα φασολάκια όσον αφορά στα θρεπτικά στοιχεία που περιέχουν για την πρόληψη της αρτηριοσκλήρυνσης, της διαβητικής καρδιοπάθειας και του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η άγνωστη θρεπτική αξία της γλυκοπατάτας

Η γλυκοπατάτα δεν έχει καμιά σχέση με την πατάτα. Είναι εντελώς διαφορετικό φυτό, δεν είναι υπόγειος βλαστός αλλά βολβός. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, πώς, ένα τόσο λιτοδίαιτο φυτό, δίνει τόσες βιταμίνες κι ιχνοστοιχεία στον άνθρωπο.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×