op
×

Η ΔΕΗ δίνει δωρεάν λάμπες LED - Ποιοι είναι δικαιούχοι

H ΔΕΗ για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας,  δίνει δωρεάν σε συγκεκριμένη κατηγορία πελατών της λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας LED ενεργειακής κλάσης Α+.
Περισσοτερα...

ΔΕΗ

Μπουμπουλίνας 36: Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα οι φιλοξενούμενοι στην κοινωνική πολυκατοικία;

Για "ανεπίτρεπτη τρομοκρατία" κατηγόρησε την δημοτική αρχή της Αθήνας  ο Πέτρος Κωνσταντίνου που κατήγγειλε ότι "η ΔΕΗ δέχεται πιέσεις να κόψει το ρεύμα στην κοινωνική πολυκατοικία".

Ένοχοι για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Την ενοχή των κατηγορουμένων, για τις παράνομες επιχορηγήσεις της άλλοτε κραταιάς συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, πρότεινε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της δίκης Γεώργιος Βούλγαρης.

Αυξάνεται το επιτόκιο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ

Αυξάνεται το επιτόκιο με το οποίο θα υπολογίζονται στο εξής οι προσαυξήσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ, ενώ για πρώτη φορά επιβάλλεται τόκος υπερημερίας και στις ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορέων του Δημοσίου, οι οποίες έως τώρα ήταν άτοκες.

Τι αλλάζει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

"Οι αλλαγές για τις χρεώσεις των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και οι προϋποθέσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, θα νομοθετηθούν τον επόμενο μήνα".  Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Απάτη μέσω e mail: Ψάχνουν θύματα χρησιμοποιώντας τη ΔΕΗ

Μια από τις συνηθέστερες μορφές διαδικτυακής απάτης είναι η αποστολή e mail που επιδιώκουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών. Κατά καιρούς ακολουθώντας την συγκεκριμένη τακτική χιλιάδες πολίτες έχουν πέσει θύματα κάνοντας μόνο ένα «κλικ».

ΔΕΗ: Μονόδρομος η συμφωνία του Παρισιού

Η επίτευξη των στόχων της συμφωνίας του Παρισιού αποτελεί μονόδρομο. Αυτό αναφέρει η ΔΕΗ, μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην οποία χαρακτήριζε την κλιματολογική αλλαγή «καλοστημένη μηχανή».

Τι απαντά η ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος που μας στέλνει

Προσωρινή και πολύ μικρή, σύμφωνα με την ΔΕΗ, θα είναι η επιβάρυνση στους λογαριασμούς από τη σταδιακή ανάκτηση των ποσών που αντιστοιχούν στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) των ετών 2012-2015. Για να δούμε..

ΔΕΗ: Και τώρα τι; | Του Νίκου Χαραλαμπίδη

Η συζήτηση για το μέλλον της ΔΕΗ μας αφορά όλους, όχι μόνο τον μεγάλο αριθμό εργαζόμενων στην εταιρεία. Για πολλούς και σοβαρούς λόγους. Συχνά όχι όμως αυτούς που απασχολούν τους “τίτλους των ειδήσεων”.

Έρχεται φθηνότερο ρεύμα για τους δικαιούχους του κοινωνικού τιμολογίου

Μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) και τους πολύτεκνους που διαθέτουν μετρητή νυχτερινής κατανάλωσης προωθεί το Υπουργείο Ενέργειας. 

H εποχή του άνθρακα και του λιγνίτη τελείωσε | Του Τάκη Γρηγορίου

Καθώς ο εγχώριος πολιτικός διάλογος έχει ανάψει για τα καλά, μία νέα έρευνα της Greenpeace, της Sierra Club και της CoalSwarm φέρνει στη δημοσιότητα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι οι μεγάλες οικονομίες του πλανήτη εγκαταλείπουν μαζικά άνθρακα και λιγνίτη και στρέφονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

ΔΕΗ: Τα φορο χαράτσια - φωτιά που πληρώνουμε με το ρεύμα

Συνολικά, μέσω του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος, καλούμαστε να πληρώσουμε 11 χρεώσεις, εκ των οποίων οι τρεις μόνο σχετίζονται με την ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό μάλιστα ισχύει είτε ο καταναλωτής προμηθεύεται το ρεύμα από τη ΔΕΗ είτε από άλλο εναλλακτικό ιδιώτη πάροχο.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×