op
×

Συνεχίζεται η ανοδική τάση των καταγγελιών στο Συνήγορο του Καταναλωτή

Θα ξεπεράσουν τις 12.000 το 2019 οι αναφορές στην ανεξάρτητη αρχή Συνήγορος του Καταναλωτή.
Περισσοτερα...

καταγγελίες

Τι απαντά το Impact Hub στις καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις από το Υπουργείο Εργασίας που κάνουν οργανώσεις και φορείς της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας

Τι απαντά το Impact Hub στις καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις από το Υπουργείο Εργασίας που κάνουν οργανώσεις και φορείς της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας

Στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος Ξηρός μετά από 25 μέρες απεργία πείνας

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, μετά από 25 μέρες απεργία πείνας καταγγέλοντας το καθεστώς απομόνωσης που βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια.

ΠΦΠΟ: "Συγχαρητήρια κ. Τσιρώνη, κατορθώσατε το ακατόρθωτο"

Η ΠΦΠΟ καταγγέλει τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Τσιρώνη σχετικά με το νόμο που επεξεργάζονται για την προστασία των ζώων. "Καλύτερα θα είναι να τον ονομάσετε Νόμο για την μη προστασία και για την εκμετάλλευση των ζώων από τα κυκλώματα, που λυμαίνονται τα ζώα. Θα ανταποκρίνεται τουλάχιστον στην πραγματικότητα."

ΠΑΚΟΕ: Το 64% των τροφίμων που κυκλοφορεί στην αγορά είναι νοθευμένο και ακατάλληλο

Σοκάρει η λίστα του ΠΑΚΟΕ με τα ακατάλληλα τρόφιμα που κυκλοφορούν στην αγορά. Σε ελαιόλαδο και αναψυκτικά διαπιστώθηκαν τα υψηλότερα ποσοστό νοθείας ενώ σε δείγματα εμφιαλωμένων νερών είχαν αναπτυχθεί μικρόβια και βακτήρια.  

ΠΦΠΟ: Κυνοκομείο Σπάρτης: Εκατοντάδες ζώα στο έλεος μιας ανάλγητης δημοτικής αρχής

"Κυνοκομείο Σπάρτης, το σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο μιας ευρωπαϊκής, στα λόγια, χώρας, για τα ζώα". Απίστευτες καταγγελίες για το κυνοκομείο Σπάρτης από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. 

Το νομοσχέδιο για την ιατρική κάνναβη παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα

"Πολλές και βαρύτατες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων "περιέχει το νομοσχέδιο  για την καλλιέργεια και διάθεση της ιατρικής κάνναβης στην Κύπρο, καταγγέλει δικηγόρος που είχε προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο διεκδικώντας για τον 19χρονο αθλητή Γ. Μιχαήλ ( που στο μεταξύ πέθανε) δικαίωμα πρόσβασης στην ιατρική κάνναβη.

Δεύτερη βάρδια σε ένα 24ωρο είχε ανατεθεί στην οδοκαθαρίστρια που πέθανε ενώ εργαζόταν καταγγέλει το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

"Η συνάδελφος έπεσε θύμα της εντατικοποίησης της δουλειάς σε ακατάλληλες συνθήκες εργασίας, αφού μέσα στον καύσωνα κλήθηκε για δεύτερη βάρδια μέσα σε ένα 24ωρο".

ΜΑΤ και βία (και) στη ΒΙΟ.ΜΕ; Τι καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ καταγγέλουν πως δικαστική και πολιτική εξουσία έχουν ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι το σχέδιο του πλειστηριασμού για να γίνει το εργοστάσιο βίδες και να πεταχτούν εργαζόμενοι και ιατρείο στο δρόμο. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ πληροφορούν τους κυβερνώντες πως δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Συντεταγμένες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία;

Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) δημοσιοποίησε επώνυμη καταγγελία σχετικά με την άτυπη επαναπροώθηση από την Ελλάδα στην Τουρκία Τούρκων πολιτών που είχαν ζητήσει διεθνή προστασία από τις αρχές της χώρας μας.

ΕΚΠΟΙΖΩ: Μεγάλη απάτη για χρεώσεις sms από πενταψήφια

Μεγάλος είναι ο αριθμός των καταγγελιών, που έχουν δεχθεί η ΕΚΠΟΙΖΩ και το ΙΝΚΑ τις τελευταίες ημέρες, από πολίτες που διαμαρτύρονται για φουσκωμένους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, εξαιτίας του βομβαρδισμού τους με sms από εταιρίες - φαντάσματα. 

Προσοχή! Νέα απάτη με SMS φέρνει υπέρογκες χρεώσεις στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας

Προσοχή, στα μηνύματα που λαμβάνετε στο κινητό σας. Η ΕΚΠΟΙΖΩ δέχεται βροχή καταγγελιών από καταναλωτές για φουσκωμένους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας από SMS που λαμβάνουν στο κινητό τους.

Ποια κυκλώματα κρύβονται πίσω από τις δολοφονίες θαλάσσιων ζώων

Με αφορμή την έξαρση στις θανατώσεις σπάνιων ειδών που καταγράφεται τον τελευταίο καιρό  σε νησιωτικές περιοχές, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας " Αρχιπέλαγος" Θ. Τσιμπίδης έκανε απίστευτες καταγγελίες.

Απίστευτες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στο Τμήμα Ασφαλείας της Πάτρας

Μια απίστευτη ιστορία βασανισμού μέσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Πάτρας, φέρνει στη δημοσιότητα η "Εφημερίδα των Συντακτών". Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο στα δικαστήρια της Πάτρας.

ΣΕΠΕ: Ερευνά καταγγελίες για εξαναγκασμό εργαζομένων να επιστρέψουν μέρος του μισθού τους

Καταγγελίες εργαζομένων ότι oι εργοδότες τους εξαναγκάζουν να επιστρέψουν μέρος των μισθών τους  εξετάστηκαν την Δευτέρα  σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο τοπικό υποκατάστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) στην Πάτρα.

Αποχωρήσεις με καταγγελίες από την "Πλεύση Ελευθερίας": Τους έκανε τη...Ζωή πατίνι

Με καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και κλίμα τρομοκρατίας κατά των εργαζόμενων αλλά και αιχμές προσωπικά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των στενών συνεργατών της αποχώρησε η ηγετική ομάδα της νεολαίας του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας". 

Για διαπλοκή, προσωπική ιδιοτέλεια και απευθείας αναθέσεις κονδυλίων κατήγγειλε την Αντωνοπούλου στον Τσίπρα η Χαλικιά που παραιτήθηκε

Τι απαντά η Ρ. Αντωνοπούλου. Η παραίτηση της γενικής γραμματέως, ήρθε μετά τις καταγγελίες που έκανε,με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό εις βάρος της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου σχετικά με τον σχεδιασμό των προγραμμάτων για ανέργους.

Πώς θα καταγγείλετε τις ασύδοτες εισπρακτικές εταιρείες και τα δικηγορικά γραφεία - Υπόδειγμα Καταγγελίας

Καλούνται οι καταναλωτές να καταγγέλλουν στην Ένωση Καταναλωτών τα προβλήματα που τους δημιουργούν οι εταιρείες αυτές συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας αυτό το υπόδειγμα.

Ποια διαφάνεια; Καταγγελίες Στίγκλιτς και παραίτηση από την επιτροπή Panama Papers

Καταγγέλοντας την κυβέρνηση του Παναμά για απόπειρα υπονόμευσής τους και αδιαφάνεια, παραιτήθηκαν  από την επιτροπή  των Panama Papers o οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς και ο ειδικός σε θέματα κατά της διαφθοράς, Μαρκ Πιέθ.
12 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×