op
×

Κεφίρ: Γιατί είναι αξεπέραστης θρεπτικής αξίας τροφή

Το κεφίρ είναι ένα φυσικό γαλακτοκομκό προϊόν που παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα το οποίο υφίσταται ζύμωση με την προσθήκη κόκκων κεφίρ.
Περισσοτερα...

θρεπτική αξία

Η άγνωστη θρεπτική αξία της γλυκοπατάτας

Η γλυκοπατάτα δεν έχει καμιά σχέση με την πατάτα. Είναι εντελώς διαφορετικό φυτό, δεν είναι υπόγειος βλαστός αλλά βολβός. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, πώς, ένα τόσο λιτοδίαιτο φυτό, δίνει τόσες βιταμίνες κι ιχνοστοιχεία στον άνθρωπο.

Το περιζήτητο «διαμάντι» της γαστρονομίας κοστίζει όσο ένα κόσμημα

Η αυξημένη ζήτηση της τρούφας, σε συνδυασμό με τις μικρές ποσότητές της που διατίθενται στην αγορά, κάνουν την τιμή πώλησής της, ιδιαίτερα υψηλή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι σοδιές προπωλούνται
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×