op
×

Χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 για την ενίσχυση ανέργων

H υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε εννέα νέες αποφάσεις για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ σε 702 άνεργους.
Περισσοτερα...

Άνεργος

Όγδοη ημέρα κράτησης του Στράτου Δασκαρόλη

Ο Στράτος Δασκαρόλης παραμένει για έβδομη μέρα έγκλειστος στο Α.Τ. Καλαμάτας, παρότι εκατοντάδες πολίτες έχουν εκφράσει την αγανάκτηση τους απευθείας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στην γραμματεία του Πρωθυπουργού.  

Άνεργος πατέρας 3 παιδιών τιμωρείται με.... 5.000 ευρώ επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια!

Όλη τη σκληρότητα της νομοθεσίας εξάντλησε η ελληνική αστυνομία σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα.

22 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή σε άνεργο για ένα εισιτήριο στη Θεσσαλονίκη

Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο έναν άνεργο άνδρα για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, επιβάλλοντάς του ποινή 22 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή. 

Προς το παρόν το... τρέχω μόνος μου το μαγαζάκι. Του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Συναντιούνται δυό φίλοι στον ΟΑΕΔ.- Γειά σου ρε Γιάννο πως τα πάς;- Πως να τα πάω ρε μαλάκα με την γαμιόλα την τρόικα; Δεν έχω μία! Δυό χρόνια άνεργος είμαι , όπως και σύ...- Τι λες... Εγώ εχω ανοίξει ένα μαγαζί και πάει σφεράτο!   - Μαγαζί! Τι μαγαζί ;

Η Ε.Κ.Α.Ψ.Υ. δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη ανέργου/ης

Η «Εταιρία για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό και την Ψυχική Υγεία» (Ε.Κ.Α.Ψ.Υ.), σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για το διάστημα  Οκτώβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2015, με το Σχέδιο Δράσης

Έκκληση άνεργου πατέρα: "Δεν θέλω να στείλω τα παιδιά μου σε ίδρυμα"

Δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, στην εργασία, στο φαγητό, τη στέγη, στο μεγάλωμα των παιδιών του, δικαίωμα στην ίδια τη ζωή, ζητά ένας άνεργος 37χρονος στην Αμαλιάδα, που διαπιστώνει καθημερινά το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας και βυθίζεται στην απελπισία.

100% απαλλαγή για χρέος άνεργου δανειολήπτη

Μεγάλο νομικό ενδιαφέρον ,για τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών , αλλά και για τους δικηγόρους, που ασχολούνται με υπερχρεωμένα νοικοκυριά,  προκαλεί η υπαρ. 338/2014 απόφασή του Ειρηνοδικείου Χανίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

ΟΑΕΔ: Έναρξη αιτήσεων για επιδότηση 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66

Η επιχορήγηση των επιχειρήσεων θα παρέχει την επιδότηση του μισθού των προσλαμβανόμενων, ενώ θα έχει διάρκεια ένα χρόνο με την επιδότηση να ανέρχεται στα 18 ευρώ ημερησίως και μέχρι 25 ημέρες το μήνα.

Άνεργος με αυτοκίνητο ίσον ανασφάλιστος...

Ο Ευριπίδης Μανιαδής, άνεργος από το 2009 ενημερώθηκε ότι πλέον το βιβλιάριο ασθενείας του δεν ισχύει αφού βάση της φορολογικής του δήλωσης ξεπερνά το εισοδηματικό όριο των 6.000 ευρώ επειδή διαθέτει ένα αυτοκίνητο, τεκμήριο το οποίο κοστολογείται 3.500 ευρώ. Διαβάστε την επιστολή του στους βουλευτές της Κρήτης
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×