op
×

Ένα ντοκιμαντέρ και ένα μικρού μήκους animation για την προστασία των ντόπιων ποικιλιών σπόρων στη Λατινική Αμερική

Οι ταινίες αφιερώνονται στα εκατομμύρια των χωρικών που συνεχίζουν να υπερασπίζονται τους παραδοσιακούς σπόρους στις περιοχές τους και ιδιαίτερα στα μέλη του La Via Campesina
Περισσοτερα...

animation

Είμαι δυσλεκτικός - Δείτε εδώ την παλυβραβευμένη animation ταινία [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα δυσλεκτικό παιδί σε έναν κόσμο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από βιβλία. Μόνο του μέσα σε αυτό το περιβάλλον, αναγκάζεται να αναρριχηθεί σε ένα βουνό που αντιπροσωπεύει το εκπαιδευτικό σύστημα.

«Loving Vincent»: Βραβεύτηκε η πρώτη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου που είναι ζωγραφισμένη στο χέρι

Βραβείο καλύτερης ταινίας animation στα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2017 και υποψηφιότητα καλύτερης ταινίας animation στις Χρυσές Σφαίρες 2018 για το Loving Vincent!

Η Ζωή του Χάρη: Animation περιγράφει πως είναι η ζωή με Κυστική Ίνωση [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Κυστική Ίνωση είναι το συχνότερο γενετικό νόσημα της λευκής φυλής, που μειώνει το προσδόκιμο ζωής των ασθενών. Παγκοσμίως εκτιμάται ότι 1 στα 2.500 παιδιά γεννιέται  με Κυστική Ίνωση

Η Κάνναβη και το Ενδοκανναβινοειδές Σύστημα του ανθρώπου απλά και κατανοητά σε αυτό το animation [ΒΙΝΤΕΟ]

Από το 1964 που ο Raphael Mechoulam ανακάλυψε το πρώτο φυτικό κανναβινοειδές, την Δ9-THC, έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι των ερευνών και των ανακαλύψεων στο θέμα της κάνναβης και σίγουρα υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Εντυπωσιακό animation με τις τελευταίες στιγμές πριν την καταστροφή της Πομπηίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Η πρώτη έκρηξη του Βεζούβιου σύμφωνα με τους ιστορικούς, που κατάστρεψε ολοκληρωτικά και εξαφάνισε μέσα στη λάβα τις τρεις μεγάλες πόλεις, την Πομπηία, το Ηράκλειο και τις Σταβίες, έγινε το 79 μ.Χ.

Πώς η κοινωνία σκοτώνει τη δημιουργικότητα μέσα από αυτό το βραβευμένο animation [ΒΙΝΤΕΟ]

Η σύγχρονη κοινωνία μας λέει να είμαστε καλοί στο σχολείο, να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και τελικά να διδάσκουμε τα παιδιά μας ώστε να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. 

Όλα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για την εξάρτηση είναι λάθος! Εξαιρετικό βίντεο με ελλ.υπ.

Κι αν όλα όσα πιστεύουμε για τις εξαρτήσεις είναι λάθος; Πολλές φορές είναι εύκολο να κατακρίνουμε τον εξαρτημένο από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, την πορνογραφία ή το φαγητό. 

Εκπαίδευση για τον θάνατο: Πώς δημιουργείται ένας Ναζί - Το animation του Disney στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Βασισμένη στο βιβλίο του Gregor Ziemer, η ταινία δείχνει πως οι Ναζί μετέτραπαν μικρά αθώα παιδιά σε κτήνη που καταλήγουν να πεθάνουν για τον αρχηγό τους. 

Υπέροχο animation: Ο παραπλανημένος μοναχός [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένας ηλικιωμένος μοναχός ενοχλείται όταν, καθώς κάνει τάι τσι, ένας απρόσμενος επισκέπτης του τραβάει την προσοχή. Σύντομα θα καταλάβει το πραγματικό νόημα της συμπόνοιας, της αποδοχής και της ανεκτικότητας.

Mια συγκινητική μικρού μήκους ταινία που πρέπει να δούμε όλοι [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια μέρα έρχεται στο σχολείο ένα παιδί  "αλλιώτικο" από τα άλλα. Ο Νικόλας κινείται με αναπηpικό καροτσάκι. Aπό τους συμμαθητές του, μόνο η Μαρία γίνεται φίλη του και ψάχνει τρόπους για να παίξει μαζί του.

Το βιντεοκλίπ του Moby γροθιά στο στομάχι για την εικονική πραγματικότητα που ζούμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το βιντεοκλίπ - animation για το τραγούδι "Are You Lost In The World Like Me" (Είσαι χαμένος μέσα στον κόσμο όπως εγώ), ο Moby σχολιάζει με τρόπο δηκτικό την σύγχρονη εικονική πραγματικότητα που ζούμε.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×