op
×

Η καλλιέργεια αλόης τον έσωσε από την ανεργία

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Φέστα αυτή τη στιγμή  η καλλιέργεια της Αλόης για τον ίδιο αποτελεί μια εναλλακτική λύση.
Περισσοτερα...

εργασία

Σχολική διαρροή 30.000 μαθητών κάθε χρόνο

Σύμφωνα με στοιχεία του Συνηγόρου του Παιδιού και του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, περίπου 30.000 παιδιά, στην πλειοψηφία τους ηλικίας 15 με 17 ετών, αναγκάζονται κάθε χρόνο να εγκαταλείψουν το σχολείο για να βρουν δουλειά

Η φωτο της ημέρας

Αυτές οι γυναίκες φτιάχνουν μπλούζες με φεμινιστικά μηνύματα αξίας 70 δολαρίων και αμοίβονται με λιγότερο από ένα δολάριο την ώρα.

Νέα προγράμματα για 116.700 ανέργους από ΟΑΕΔ, υπουργείο Εργασίας και υπουργείο Οικονομικών

Νέα προγράμματα για ανέργους που θα εφαρμοστούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Τα πρώτα προγράμματα θα βγουν μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες. 

Τα 12 προγράμματα απασχόλησης για 104.000 ανέργους και οι ημερομηνίες που ξεκινούν (λίστα)

Δώδεκα νέα προγράμματα απασχόλησης με ιδιαίτερη στόχευση στην εξασφάλιση εργασίας για μακροχρόνια ανέργους, αλλά και νέους, έχει ετοιμάσει το υπουργείο Εργασίας και αναμένεται να υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ, εντός των επομένων έξι μηνών

Βιογραφικό - Tο τεστ των 6 δευτερολέπτων

Σε μια εποχή κατά την οποία οι διευθυντές προσλήψεων και οι recruiters βλέπουν συνεχώς τα γραφεία τους να γεμίζουν από βιογραφικά υποψηφίων για θέσεις εργασίας, μία "τέχνη" που μαθαίνουν γρήγορα, είναι αυτή του "ξεσκαρταρίσματος" των  βιογραφικών.

Η θλιβερή ιστορία που κρύβεται πίσω από ένα φακελάκι τσαγιού

Το Μουνάρ είναι μια πόλη μέσα στα βουνά στα δυτικά της Ινδίας. Τουριστικός προορισμός, άλλοτε θέρετρο για τη βρετανική ελίτ, είναι γεμάτη φυτείες τσαγιού. Τις τελευταίες ημέρες, η εικόνα της άλλαξε. 

Εντός διμήνου η νέα πρόσκληση του προγράμματος για 16.220 ανέργους

Η απόφαση ελήφθη διότι διαπιστώθηκε ότι ο σχεδιασμός του προγράμματος που είχε γίνει από την προηγούμενη ηγεσία ήταν σκανδαλώδης, καθώς δεν εξασφάλιζε στους ανέργους τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους εξής λόγους:

Αυτός ο αυτόματος πωλητής προσφέρει μπλουζάκια με 2 ευρώ αλλά κανείς δεν θέλει να τα αγοράσει... | ΒΙΝΤΕΟ

Η μη κυβερνητική οργάνωση Fashion Revolution, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με την προέλευση και τον τρόπο παραγωγής των ενδυμάτων που αγοράζουν, τοποθέτησε στο Βερολίνο αυτό τον αυτόματο πωλητή που προσφέρει μπλουζάκια με 2 ευρώ.

145 θέσεις εργασίας στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει τα παρακάτω προσόντα και ιδιότητες να προσφέρει οικειοθελώς τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό έργο που επιτελείται κατά την φιλοξενία παιδιών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για τις εξής κατ’ αριθμόν ατόμων θέσεις:

32.433 θέσεις απασχόλησης σε Δήμους - Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής | Προκήρυξη

Στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στους Δήμους της Χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση, που εκδόθηκε στις 2 Απριλίου, για τα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×