op
×

Δωρεάν σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής για ανέργους

Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υποστήριξης και σε συνεργασία με την εταιρία εκπαιδεύσεων ΠΛΕΓΜΑ ΑΕ, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής
Περισσοτερα...

εργασία

ΟΑΕΔ: Όλες οι πληροφορίες για τις 19.460 θέσεις εργασίας με μισθό 750€

Παρακάτω μπορεί να δείτε όλες τις δράσεις που τρέχουν για την απασχόληση και από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν άνεργοι και επιχειρήσεις, εφόσον σπεύσουν να ενταχθούν στα προγράμματα του ΟΑΕΔ που είναι ανοικτά.

Ιαπωνία: Εργαζόμενοι μέχρι τελικής πτώσης (εικόνες)

Οι εργασιακές συνθήκες στην Ιαπωνία- αλλά όχι μόνο εκεί,- είναι εξοντωτικές. Πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν και 60 ώρες την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί και όρος, το «karo-shi», για τους αιφνίδιους θανάτους από υπερκόπωση.

Ε.Ε: «Αναπηρία» η παχυσαρκία

Η παχυσαρκία μπορεί να θεωρηθεί αναπηρία, αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν καθιστά δύσκολη την επαγγελματική ζωή του προσώπου που υποφέρει από αυτή.

Ο "εργασιακός μεσαίωνας" είχε λιγότερες ώρες εργασίας και περισσότερες αργίες από όσες έχουμε εμείς!

Μία από τις πλέον δημοφιλείς εκφράσεις των τελευταίων ετών είναι αυτή του “εργασιακού μεσαίωνα”.  Kι όμως, οι δουλοπάροικοι του μεσαίωνα, στην πραγματικότητα δούλευαν λιγότερο από τον μέσο εργαζόμενο της βιομηχανικής εποχής. Πόσο μαλλον της ψηφιακής! 

Μείωση 50% μισθού υπαλλήλου καθαριότητας επειδή κατήγγειλε αδιαφανείς διαδικασίες!

Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς (ΔΔ-Ε) μέσω της Υπηρεσίας «Διαφάνεια Τώρα!» για την καταγγελία περιστατικών διαφθοράς από πολίτες, παρεμβαίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση ζητώντας να δρομολογηθεί η νόμιμη διαδικασία για άμεση επανεξέταση και αποκατάσταση των βασικών δικαιωμάτων της εργαζομένης.

Ιδού το νέο νόμισμα των Ελλήνων...

Για χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τα κουπόνια έχουν αντικαταστήσει το … ευρώ! Αφεντικά πληρώνουν τους υπαλλήλους σε είδος. Εργοδότες αντί για μισθό δίνουν ένα πιάτο φαγητό και κουπόνια σε σούπερ μάρκετ και νέοι κάτω των 25 ετών πληρώνονται με 180 ευρώ τον μήνα!

5 προσλήψεις στο Νομισματικό Μουσείο

Το Νομισματικό Μουσείο ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών του Νομισματικού Μουσείου, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Ενημερωτική καμπάνια για την Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου

Σήμερα στην Πλατεία Κοραή: Οι τρανς άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τις διακρίσεις όταν αναζητούν εργασία. Η αναγνώριση ταυτότητας φύλου και τα σωστά έγγραφα βοηθούν τη διαδικασία εύρεσης εργασίας...

Αυστραλία: Βίζα σε 500 Έλληνες για ενός έτους δουλειά

Διακρατική συμφωνία για χορήγηση βίζας σε 500 νέους 18 έως 30 ετών με δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο, υπέγραψαν Ελλάδα – Αυστραλία. Η σχετική συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να επικυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο πριν τεθεί σε ισχύ.

Πώς να βγάλεις νόμιμα χρήματα online

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη κι αν εργαζόμαστε, πάντα κοιτάζουμε πως μπορούμε να βγάλουμε επιπλέον χρήματα.Παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες για το πώς να βγάλεις χρήματα online, νόμιμα και χωρίς έξοδα εγγραφής.

Σουηδία: Τέλος το 8ωρο, εφαρμογή 6ωρου με ίδιες αποδοχές!

Το δημοτικό συμβούλιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας αποφάσισε να μειώσει τις ώρες εργασίας σε έξι, καταργώντας το οκτάωρο στις δημοτικές υπηρεσίες και διατηρώντας παράλληλα τις αποδοχές στο ίδιο επίπεδο.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×