op
×

Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο των αστυνομικών στο κλαμπ στο Γκάζι και μια συγκλονιστική μαρτυρία

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης. Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι.
Περισσοτερα...

κράτος

Συμμετοχικοί Προϋπολογισμοί: ο τρόπος να ελέγξουμε τα κρατικά έσοδα

Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός είναι μία διαδικασία στην οποία οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δημοκρατικές διαβουλεύσεις και να λάβουν όλοι μαζί αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των κρατικών εσόδων

Επανάσταση και η προοπτική ‘απονέκρωσης’ του Κράτους: Μαθήματα από την Οκτωβριανή Επανάσταση μέχρι σήμερα

Το κράτος, σύμφωνα με τους κλασικούς του Μαρξισμού, γεννάται σε μια ορισμένη βαθμίδα ανάπτυξης από τις ασυμφιλίωτες αντιθέσεις που εγείρονται μέσα στις ταξικές κοινωνίες.

Αυτό είναι το μικρότερο κράτος του κόσμου. Εμπνευσμένο από τον Αριστοτέλη, έγινε ανεξάρτητο, αλλά κανείς δεν το αναγνωρίζει!

Με έκταση ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο, αυτό το κρατίδιο έχει περίπου 7.000 κατοίκους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι καλλιτέχνες. 

Ο υποκρυπτόμενος κρατισμός του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία και το πονηρό άρθρο 3

Πως η χώρα μας που βρίσκεται στο 2% θα προσεγγίσει το 10% του Ευρωπαϊκού μέσου όρου όταν οι προβλεπόμενοι κοινωνικοί πόροι για την κοινωνική οικονομία πηγαίνουν στο κράτος.

9.300 παπάδες, 7.270 γιατροί

Ξέρετε πόσοι είναι οι ιερείς που πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο; Δηλαδή από κάθε έλληνα πολίτη είτε πιστεύει είτε όχι, είτε είναι Χριστιανός Ορθόδοξος είτε όχι;

Ω, τι διασκεδαστικό ο Άδωνις να παρακαλάει το κράτος να τον σώσει... Του Άρη Σταθόπολου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να βλέπεις άκρατο οπαδό των ιδιωτικοποιήσεων, να έχει κολλήσει σε δρόμο ιδιώτη εργολάβου και να παρακαλάει το κράτος να τον σώσει για να μην ξεπαγιάσει.

Η νίκη υποκατάστατο της αφασίας. Του Στέλιου Πιτσιάβα

Απόδειξη ανήκεστης παραφροσύνης και παρακμής της σημερινής Ελλάδας αποτελεί η καταπάτηση κάθε έννοιας και αξίας, που ιστορικά χρησιμοποιήθηκαν απο δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας μας ως μεσο αντίστασης, ξεσηκωμού, ένωσης και  δημιουργίας. 

Υπογράφουμε ΕΔΩ για διαγραφή των προστίμων της Εφορίας στο Σχολείο Αλληλεγγύης "Οδυσσέας"

Το μεγαλύτερο εθελοντικό - αντιρατσιστικό σχολείο διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας,  βρίσκεται αντιμέτωπο  με ένα κράτους εχθρικό σε κάθε προσπάθεια  αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης. Υπογράφουμε ΕΔΩ !

Ο Φρίντριχ Νίτσε για τον θάνατο των λαών

Το κράτος; Τι ειν’ αυτό; Ε, λοιπόν, τώρα ανοίξτε τ’ αυτιά σας, γιατί θα σας μιλήσω για τον θάνατο των λαών. Το κράτος είναι το πιο ψυχρό απ’ όλα τα ψυχρά κτήνη. Ακόμη και το ψέμα του είναι ψυχρό, κι αυτό το ψέμα σταλάζει από τα χείλη του: «Εγώ το κράτος, είμαι ο λαός».

"Η καπνιά της ελευθερίας του λαού είναι το Κράτος". Του Ba Jin

Από τότε που το Κράτος ήρθε στην ύπαρξη, έχουμε σταματήσει να είμαστε ελεύθεροι. Δεν έχει σημασία τι κάνουμε ή τι λέμε, το Κράτος χώνει τη μύτη του. Το μόνο που ζητάμε είναι να ζούμε με αγάπη με τα αδέλφια μας από άλλα έθνη, αλλά το Κράτος θα μας είχε πατριώτες με κάθε κόστος, θα μας έγραφε στους στρατούς του και θα μας ανάγκαζε να δολοφονούμε τους γείτονές μας
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×