op
×

Πρόγραμμα παρεμβάσεων και νέα συγκέντρωση στην Αθήνα για το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού της ΒΙΟΜΕ

Στις 11/1 μπλοκάραμε επιτυχημένα έναν ακόμα πλειστηριασμό των οικοπέδων του εργοστασίου της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ. Την επόμενη Πέμπτη 18 /1 εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι θα είμαστε εκεί, μέχρι να νικήσουμε!
Περισσοτερα...

αλληλέγγυοι

"Το Εμπρός είναι μια ανάσα στο κέντρο της πόλης. Δεν θα μας την κόψετε"

Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, στα 6 χρόνια διαρκούς, καθημερινής λειτουργίας του και διοργάνωσης εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη Δημόσια Περιουσία και αποδεικνύει πως υπάρχει ένας άλλος τρόπος να ζούμε, να δημιουργούμε και να συνυπάρχουμε. Αυτός ακριβώς ο τρόπος είναι ο λόγος για τον οποίο διώκεται.

Θάνατος βρέφους στην Ριτσώνα: Σκόπιμες ψευδείς ειδήσεις από υπεύθυνους οδηγούν τους γονείς στο αυτόφωρο

Ακολουθεί η καταγγελία αλληλέγγυων και επισυνάπτονται τα έγραφα καίνε τη ρατσιστική πολιτική της γκετοποίησης των προσφύγων σε στρατόπεδα εξω από τον ιστό της πόλης 

Βιέννη: Ακροδεξιά οργάνωση αποκεφαλίζει εικονικά αλληλέγγυους στους πρόσφυγες (βίντεο)

Η ακροδεξιά οργάνωση  Identitäre Bewegung Österreichs έστησε ένα φρικιαστικό σκετς σε κεντρικό σημείο της Βιέννης, αναπαριστώντας τον εικονικό αποκεφαλισμό αλληλέγγυων στους πρόσφυγες.

Λονδίνο: Συγκρούσεις αλληλέγγυων στους πρόσφυγες με την αστυνομία (φωτο-βίντεο)

Αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Eurostar, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, μετά την βίαιη απομάκρυνση προσφύγων από τον σταθμό. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων συνελήφθησαν δύο άτομα.

Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Κρανίου τόπος! 20-08-15 περιήγηση του Beyond Europe Camp στις Σκουριές - SOS Χαλκιδική

Κάλεσμα 1ου Διεθνούς κάμπινγκ του «Beyond Europe» στην Χαλκιδική 18-25 Αυγούστου. ΦΩΤΟ: Propontida NoGold.  Διώκονται πάνω από 300 κάτοικοι και αλληλέγγυοι, πολλοί από τους οποίους με βαριά κακουργήματα.

ΠΟΣΠΕΡΤ: Να γίνει πρόσληψη στην ΕΡΤ συγγενών Α’ βαθμού των νεκρών μας και αλληλέγγυων

Πρόσληψη συγγενών Α’ βαθμού των νεκρών μας και μικρό αριθμό εργαζόμενων αλληλέγγυων ώστε να αποδοθεί συμβολικά το μερίδιο του αγώνα που αντιστοιχεί στην κοινωνία.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση: 14 προτάσεις για μια αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ – Πάλι μαύρο επέβαλε το κράτος

Ο δρόμος που άνοιξαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μαζί με τους αλληλέγγυους, δημιούργησε ένα ρήγμα στην πληροφόρηση πέρα απ την αγορά και το κράτος. Έκαναν την αυτοδιαχείριση ορατή και υπαρκτή και σ αυτή την προοπτική δεν υπάρχουν εκπτώσεις , παρά μόνο περάσματα για να περπατηθούν.

Ανακοίνωση του 105,5 στο κόκκινο για την κατάληψη απο αντιεξουσιαστές και αλληλέγγυους που συνεχίζεται

Η συνεχιζόμενη ομηρία του «αέρα» έχει ξεπεράσει τα όρια του συμβολικού απέναντι στην μοναδική φωνή που έχει σήμερα η Αριστερά για να διατυπώσει στα ηλεκτρονικά μέσα την δική της άποψη.

Αλληλέγγυοι και συλλογικότητες στην δίκη της ΒΙΟΜΕ

Έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονικης πλήθος κόσμου, αλληλέγγυοι από πολλές συλλογικότητες της πόλης έδωσαν το παρόν εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους της ΒΙΟΜΕ και τα αιτήματά τους.Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί και θα δημοσιοποιηθεί σύντομα ενώ μέχρι την Δευτέρα οι δικηγόροι και των δύο πλευρών μπορούν να καταθέσουν επιπλέον στοιχεία.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×