op
×

Έκκληση για υλικά από το Αλληλέγγυο Σχολείο

Το Αλληλέγγυο Σχολείο του Δικτύου της Τράπεζας Χρόνου της Μεσοποταμίας, αφού πέρυσι ξεπέρασε τους 100 μαθητές, συνεχίζει με περισσότερη όρεξη και δύναμη τη λειτουργία του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας γυμνασίου και λυκείου, ξένες γλώσσες, μουσική, αλλά και οργανώνοντας σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς. 
Περισσοτερα...

έκκληση

Έκκληση για την Δ.Κ., επιτυχούσα στο Παιδαγωγικό Ιωαννίνων, παρά τη βία και τις δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον

H  Δ.Κ. μαθήτρια λυκείου της περιοχής μας είναι επιτυχούσα στο Παιδαγωγικό Τμήμα  Ιωαννίνων. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της, το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και τη βία που υπέστη, θεωρούμε ότι η είσοδός της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν πραγματικά ένας ΑΘΛΟΣ. 

ΕΠΕΙΓΟΝ: Μεγάλη ανάγκη για κουβέρτες διάσωσης - Κάλεσμα σε προμηθευτές

Αν ξέρετε κάποιον προμηθευτή που να μπορεί να δώσει κόστος ώστε να δούμε πώς μπορούμε να το καλύψουμε ή που θα μπορούσε να κάνει κάποια δωρεά.... για την πρώτη γραμμή εισόδου με βάρκες στη Λέσβο

Έκκληση για είδη οικιακού εξοπλισμού που δεν χρειάζεστε πια

Η συλλογή ειδών αφορά οικιακό εξοπλισμό σε καλή κατάσταση όπως ηλεκτρικές συσκευές, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και τηλεοράσεις, έπιπλα, ντουλάπες, κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζαρίες, στρώματα, λευκά είδη και είδη κουζίνας.

Έκκληση: Αναπηρικό καροτσάκι για άστεγο ασθενή

Ενημερωθήκαμε από την κοινωνική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ελπίς» ότι 62χρονος νοσηλευόμενος κατάκοιτος ασθενής, ο οποίος είναι άστεγος και ακρωτηριασμένος, έχει άμεση ανάγκη από χειροκίνητο αναπηρικό καροτσάκι, διότι το προηγούμενο του το έκλεψαν.

Έκκληση για ενότητα του κόμματος από 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του ΝΑΙ, του ΟΧΙ και του ΠΑΡΩΝ!

«Η ενότητα έχει πληγεί, όμως τη μελλοντική πορεία πρέπει να την καθορίσουμε από κοινού», λένε στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές από όλες τις «πτέρυγες» του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούνται όμως ότι η διάσπαση είναι προαποφασισμένη.

Έκκληση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων - Τι είδη χρειάζονται

Έκκληση στους Τρικαλινούς, ειδική αυτή τη θερινή, περίοδο να συνεχίσουν να προσφέρουν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης,  τα οποία οι ωφελούμενοι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν, απευθύνει  Δήμος Τρικκαίων.

Έκκληση του Μανώλη Γλέζου σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και στους φίλους του ελληνικού λαού

Έκκληση απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και στους φίλους του ελληνικού λαού, ώστε να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Ας βοηθήσουμε όλοι: 39χρονη μητέρα δύο παιδιών παλεύει με μια επιθετική μορφή καρκίνου και συγκεντρώνει χρήματα για τη θεραπεία της

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε συναντήσει  το ιστολόγιό  μου (foodforbodymindandsoul.com) και ήδη γνωρίζετε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο διαγνώσθηκα με πολύμορφο γλοιοβλάστωμα (Glioblastoma multiforme – GBM) στο 4ο στάδιο, μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.

Έκκληση: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα ασυνόδευτα παιδιά της Αμυγδαλέζας - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στο Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας βρίσκονται 45 ασυνόδευτα ηλικίας 15-18 ετών τα οποία στερούνται βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Έκκληση: Πολυτραυματίας από το ατύχημα στα ΕΛΠΕ χρειάζεται αίμα

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας καλεί εργαζόμενους και συνδικάτα να δώσουν αίμα για τον εργαζόμενο που τραυματίστηκε σοβαρά στο εργατικό ατύχημα στα ΕΛΠΕ.

Επείγουσα έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Οι δύο οργανώσεις απευθύνουν επείγουσα έκκληση στους πολίτες της Πιερίας και τους καλούν να προσφέρουν είδη προσωπικής φροντίδας, ρουχισμό και υποδήματα παντός είδους (παιδικά, γυναικεία, ανδρικά) όπως και κλινοσκεπάσματα (σεντόνια & κουβέρτες) με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των παραμεθόριων περιοχών της χώρας
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×