op
×

Έκκληση από την «Καρδιά του Παιδιού»

Γιατροί του Παίδων στέλνουν περιστατικά στον ιδιωτικό τομέα, αναφέρει η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού»
Περισσοτερα...

έκκληση

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Έκκληση για παιδικά-βρεφικά γάλατα - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Βοηθήστε μας να διαδοθεί η έκκληση μας, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε μπορεί!

Έκκληση: Ζητούνται εθελοντές όλων των ειδικοτήτων για τη στήριξη των πληγέντων στο Μάτι

Ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής στο Μάτι δήμου Μαραθώνα

Έκκληση του BBC στον ΟΗΕ να προστατεύσει τους δημοσιογράφους του στο Ιράν

Το BBC ανακοίνωσε σήμερα ότι απευθύνει έκκληση στον ΟΗΕ να προστατεύσει τους δημοσιογράφους του στο Ιράν, μετά την κλιμάκωση των διώξεων και της παρενόχλησής τους από τις ιρανικές αρχές το 2017.

Πλειστηριασμοί: Έκκληση της Ζ. Κωνσταντοπούλου προς συμβολαιογράφους και αστυνομικούς [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας καλούν τους συμβολαιογράφους, τους δικηγόρους και τους αστυνομικούς της χώρας, «να αντισταθούν στο προαπαιτούμενο έγκλημα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων». 

Επείγον: Να απελευθερωθεί η 16χρονη Παλαιστίνια ακτιβίστρια Ahed Tamimi - Υπογράφουμε την έκκληση

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ahed Tamimi και η οικογένειά της αγωνίζονται ενάντια στους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς. Όμως τώρα, η Ahed αντιμετωπίζει έως και 10 χρόνια φυλάκισης

Έκκληση για τον μικρό Χριστόφορο που παλεύει με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο

Οι γονείς του μικρού Χριστόφορου, που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, “Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους”, απευθύνουν έκκληση σε όσους και όσες μπορούν να τους στηρίξουν οικονομικά στον αγώνα που δίνουν για τη σωτηρία του παιδιού τους.

Δίνει μάχη για τη ζωή της η μικρή Νεφέλη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανταποκρίθηκε στο αίτημα των γονιών ενός 10χρονου κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή του και απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου η μικρή Νεφέλη να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για θεραπεία.

Κείμενο - Έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη: Δεν μπορεί ο Λαός αυτός να είναι μια ζωή χαμένος στην απογοήτευσή του

Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να του λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να περνάνε τα πάντα. Ότι μια μικρή χώρα δεν μπορεί χωρίς τον κηδεμόνα της και τον Γερμανό της

"Χωρίς Μεσάζοντες": Έκκληση βοήθειας

Το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο αν το στηρίξουν οι πολίτες. Σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο! Την Κυριακή χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Ναι, πρόκειται για μια έκκληση βοήθειας!

Έκκληση από το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα

Σημειώνουμε ότι το ΚΙΦΒ μαζεύει τα φάρμακα και τα δίνει δωρεάν στους άνεργους και άπορους ανασφάλιστους της πατρίδας μας. Στα τέσσερα και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει εξυπηρετήσει συνολικά 19.000 περίπου επισκέπτες.

Έκκληση για βρεφικό γάλα από το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Έκκληση για τη συγκέντρωση παιδικών - βρεφικών ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προκειμένου να συνεχίσει να υποστηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Παιδικά Χωριά SOS: Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων [ΛΙΣΤΑ]

Για άλλη μια φορά θέλουμε να ζητήσουμε την πολύτιμη βοήθειά σας για τις οικογένειες που στηρίζουμε.  Αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες μας σε τρόφιμα για τις οικογένειες που στηρίζουμε  είναι μεγάλες.

Έκκληση προς το Υπουργείο Υγείας: Βοηθήστε τα εγκαταλελειμμένα μωρά του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα - Υπογράφουμε ΕΔΩ

Η κοινωνική υπηρεσία εξετάζει αυτές τις περιπτώσεις και βλέπει ότι δεν γίνεται τα μωρά να ζήσουν με τη μητέρα και τον πατέρα τους, γιατί δεν υπάρχει σπίτι γι' αυτά και σωστό οικογενειακό περιβάλλον.

Επείγον! Έκκληση για φάρμακο - Δεν γίνονται χημειοθεραπείες στο Λαϊκό λόγω έλλειψης

Τα εξιτήρια σε καρκινοπαθείς τελικού σταδίου από τα νοσοκομεία είναι πια στην ημερήσια διάταξη. Έγινε ήδη επώνυμη καταγγελία από συγγενή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×