op
×

Διώξαμε κοράκια και συμβολαιογράφους από το Ειρηνοδικείο Αθηνών

Κοράκια και συμβολαιογράφοι προσήλθαν για μία ακόμη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με στόχο να βγάλουν στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας μεταξύ των οποίων και λαϊκές κατοικίες. 
Περισσοτερα...

πλειστηριασμοί

"Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη": 33 πλειστηριασμοί σήμερα στην Αττική

Με 33 πλειστηριασμούς στην Αττική συνεχίζεται η υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας από τους τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο μας καλεί για αντίσταση στα Ειρηνοδικεία. 

Ξεκινούν τον Μάρτιο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα γίνονται σε λίγο καιρό οι πλειστηριασμοί ακινήτων που ακυρώνονται εδώ και μήνες  εξαιτίας της αποχής των συμβολαιογράφων και της δράσης κινημάτων πολιτών που τους μπλοκάρουν στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

Κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εξώσεις απο ειδικό σώμα της ΕΛ.ΑΣ

Για συγκρότηση ειδικού σώματος της ΕΛ.ΑΣ με βάση το ισπανικό μοντέλο, έκανε λόγο στον 9.84 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προστασίας Δανειοληπτών.  Η εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και τις αλλαγές στο κώδικα πολιτικής δικονομίας, καταργεί ουσιαστικά την έδρα των ειρηνοδικείων.

Κάτω τα χέρια από το κίνημα!

​Στη ΒΙΟ.ΜΕ. γνωρίζουμε πολύ καλά από πλειστηριασμούς. Και γνωρίζουμε πολύ καλά και από αλληλεγγύη. Στεκόμαστε δίπλα στους διωκόμενους συναγωνιστές Η.Σμήλιο και Ζ.Κλεισιάρη

Νέες μορφές κινητοποιήσεων από το Κίνημα "Δεν πληρώνω"

"Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια" λένε τα μέλη του Κινήματος " Δεν πληρώνω" που έχουν καταφέρει να ακυρώσουν όλους τους πλειστηριασμούς και σχεδιάζουν νέες δράσεις ενόψει των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Απέχουν και σήμερα από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι

Όπως κάθε Τετάρτη, συνεχίζεται η πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς. Αποφασίστηκε να  μην διενεργηθεί κανείς πλειστηριασμός κατοικίας με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ. 

Νέα μπλόκα στα Ειρηνοδικεία, ματαιώθηκαν 33 πλειστηριασμοί

Kανένας από τους 33 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς  δεν έγινε σήμερα στα Ειρηνοδικεία της χώρας αφού πιστά στο ραντεβού τους τα μέλη από τις Συλλογικότητες μπλόκαραν για ακόμη μία Τετάρτη τις διαδικασίες.

Το σπίτι του Μιχάλη βγαίνει για τέταρτη φορά σε πλειστηριασμό αύριο - Η συγκλονιστική επιστολή του

Την  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης είναι για ΤΕΤΑΡΤΗ φορά ο πλειστηριασμός του μοναδικού ακινήτου που έχουμε. Ένα διαμέρισμα 86 τετραγωνικών μέτρων, που είναι η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατοικία μας.

Πλειστηριασμοί σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα: Φυγαδεύτηκαν οι συμβολαιογράφοι που έσπασαν την αποχή

Ενταση και επεισόδια στα Ειρηνοδικεία  Θεσσαλονίκης και Πατρών όταν συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να σπάσουν την αποχή για να προχωρήσουν  οι πλειστηριασμοί.

Απέχουν πάλι οι συμβολαιογράφοι από την διένεργεια πλειστηριασμών

Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, οι συμβολαιογράφοι απέχουν την Τετάρτη από την διενέργεια πλειστηριασμών κατοικιών, όπως έκαναν και την προηγούμενη εβδομάδα.

ΕΠΕΙΓΟΝ: Έρχονται αρπακτικά funds! Ενώνουμε τις φωνές μας για να γίνει ότι και στην Κύπρο - Πρώτα εμείς και μετά το κοράκι...

Έρχονται τα ξένα κερδοσκοπικά funds για να αρπάξουν σπίτια και επιχειρήσεις. Αφού αγοράσουν τα δάνειά μας κοψοχρονιά απ’ τις τράπεζες, θα μας πιέζουν με μαζικούς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. 

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Διαδηλωτές σταμάτησαν τους πλειστηριασμούς σήμερα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κορωπί

Πολίτες, μέλη των Συλλογικοτήτων Ενάντια στους Πλειστηριασμούς, σταμάτησαν, με διαμαρτυρία τους τη διαδικασία εκδίκασης πλειστηριασμών κατοικιών σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κορωπί

Εβδομήντα έξι σπίτια βγάζουν στο σφυρί σε μια μόνο μέρα οι τράπεζες

Το κίνημα "Δεν Πληρώνω" καλεί τον κόσμο στα Ειρηνοδικεία της Αττικής κάθε Τετάρτη για να μην αφήσουμε να πάει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Αύριο Τετάρτη, οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί 76 ακίνητα.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×