op
×

Μία περιβαλλοντική απειλή πλανάται πάνω από την Ευρώπη

Οι χώρες της περιοχής των Δυτικών Βαλκανίων εξακολουθούν να βασίζουν τους ενεργειακούς τους πόρους σε μεγάλο βαθμό σε θερμοηλεκτρικούς σταθμούς
Περισσοτερα...

περιβάλλον

Αν είσαι 18-30 ετών, σ΄ ενδιαφέρει η περμακουλτούρα και θέλεις να ταξιδέψεις, να μάθεις και να περάσεις καλά, δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Ένα μάθημα για όσους θέλουν να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο βιώσιμη και αναγεννητική, για όσους θέλουν να κατανοήσουν και να συνδεθούν με τον εαυτό τους και το περιβάλλον.

Γενική Συνέλευση φορέων και συλλογικοτήτων, για τη διάσωση των ρεμάτων της Αττικής

Ελάτε να αποφασίσουμε τις επόμενες κοινές δράσεις, γιατί μόνο ενωμένοι και συνεργαζόμενοι και μόνο με τη δική μας επαγρύπνηση, πίεση και απαίτηση μπορούν όλα αυτά να επιτευχθούν!

«Ναι μεν, αλλά» από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις για τη μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας

«Θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις την εκτιμώμενη μείωση στη χρήσης της πλαστικής σακούλας ανά την Ελλάδα, σε τεμάχια κατά περίπου 54%

Ηλεκτρικά πατίνια: ο νέος «πράσινος» τρόπος μετακίνησης που εδώ και δύο μέρες εξυπηρετεί τους Αθηναίους

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ./ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

35.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βερολίνο ενάντια στη βιομηχανική γεωργία

Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη δικαιότερη, πρέπει να κάνουμε την γεωργική της πολιτική δικαιότερη. Υποστηρίζοντας τους νέους αγρότες, τους μικρούς παραγωγούς και τις διατροφικές κοινότητες. 

Μια "επανάσταση" με παγκόσμιες επιπτώσεις: Το πρώτο εργοστάσιο τσιμέντου μηδενικών εκπομπών στον κόσμο

Κατασκευή του πρώτου εργοστασίου τσιμέντου χωρίς άνθρακα στον κόσμο: μια κίνηση που θα μπορούσε να αντηχεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση!

Γιατί το περιβαλλοντικό ρεπορτάζ εξελίσσεται στην πιο επικίνδυνη μορφή δημοσιογραφίας

Στο πιο επικίνδυνο ρεπορτάζ εξελίσσεται το περιβαλλοντικό, με τους δημοσιογράφους τόσο σε ανεπτυγμένες όσο και αναπτυσσόμενες χώρες, να διατρέχουν σοβαρούς κινδύνους.

Μια συνεργασία που θ΄ αλλάξει τα δεδομένα στην ανακύκλωση των χάρτινων συσκευασιών ποτών και τροφίμων στην ΕΕ

Η Tetra Pak ενώνει τις δυνάμεις της με τη διεθνή εταιρεία διαχείρισης πόρων Veolia, σε μία συνεργασία που θα αλλάξει τα δεδομένα στη χρήση των  χάρτινων συσκευασιών.

ΕΕ: Βελτίωση αλλά και προκλήσεις για το περιβάλλον στην Ελλάδα - Ανησυχία για την ποιότητα του αέρα

Τομείς στους οποίους καταγράφονται υψηλές επιδόσεις είναι η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης και τα ποσοστά συμμόρφωσης ως προς τις μικροβιολογικές και χημικές παραμέτρους για το πόσιμο νερό. 

Καινούργια στοιχεία, νέα κρυφή δυσκολία, μικρότερο χρονικό «παράθυρο ευκαιρίας» για την ανθρωπότητα

Οι ωκεανοί του πλανήτη μας απορροφούν περισσότερη θερμότητα από ό,τι νόμιζαν έως τώρα οι επιστήμονες, γεγονός που αποτελεί μια νέα κρυφή δυσκολία για τον έλεγχο της κλιματικής αλλαγής. 

Πέθανε μετά από 15 εβδομάδες απεργία πείνας ένας από τους μεγαλύτερους ακτιβιστές για την προστασία το περιβάλλοντος

Ένας από τους γνωστότερους ακτιβιστές για την προστασία του περιβάλλοντος πέθανε σε ηλικία 86 ετών, αφού επί 15 εβδομάδες έκανε απεργία πείνας.
12345...10 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×