op
×

Έρευνα: Το λόμπι των φαρμακοβιομηχανιών, το ισχυρότερο λόμπι στην Ευρώπη

Η έρευνα του ΑΠΕ-ΜΠΕ εξετάζει το ρόλο των Ομάδων Πίεσης, πώς λειτουργούν και χρηματοδοτούν εκθέσεις υπέρ των συμφερόντων τους μέσα από συγκεκριμένες καταγγελίες.
Περισσοτερα...

σκάνδαλο

Μια προφητική φωτογραφία

Αν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα γραπτό μου να μείνει και να διαβάζεται στο μέλλον, είναι αυτό που δημοσίευσα το 2013, κατά σύμπτωση με αυτήν την προφητική φωτογραφία, που είχα τραβήξει σε μεγάλο ιατρικό συνέδριο. 

Με πόσα σκάνδαλα τύπου Novartis, μπαίνει μια χώρα σε μνημόνια και εξαθλιώνεται; Του Κλεάνθη Γρίβα

Το πρόβλημα δεν είναι το Φαρμακο-βιομηχανικό Καρτέλ αυτό καθαυτό. Από καταβολής οργανωμένου εγκλήματος, όλα τα Καρτέλ χρησιμοποιούν την ίδια μεθοδολογία και έχουν τον ίδιο σκοπό.

Η ηθοποιός Μίνι Ντράιβερ διακόπτει τη συνεργασία της με την Oxfam εξαιτίας του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης

Η ηθοποιός Μίνι Ντράιβερ ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με την ανθρωπιστική οργάνωση Oxfam εξαιτίας του σκανδάλου για σεξουαλική κακοποίηση από εργαζομένους της

Σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Εκρηκτικό το κοκτέιλ σεξ και εξουσίας | Του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη

Διεθνή σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον οποίο πολλές ηθοποιοί κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση και βιασμό.

Έρευνα: 5.000 περισσότεροι θάνατοι στην Ευρώπη εξαιτίας του «Ντίζελ-γκέιτ»

Οι αριθμοί αυτοί σχετίζονται άμεσα με το σκάνδαλο που είναι γνωστό και ως «Dieselgate», το οποίο ξέσπασε όταν η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen παραδέχτηκε το 2015 ότι εξαπατούσε τους καταναλωτές

Τι αναφέρει ο ΕΦΕΤ για το διατροφικό σκάνδαλο με τα μολυσμένα αυγά στην Ευρώπη

Η κρίση έχει επεκταθεί σε Βέλγιο, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία όπου παρτίδες αυγών με προέλευση την Ολλανδία αποσύρθηκαν από την αγορά και καταστράφηκαν.

"Καταντήσαμε αποικία"

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού καταγγέλει: Προσπάθεια συγκάλυψης σκανδάλου με τον μανδύα της Ελληνικής Βουλής η αναίρεση βουλεύματος για την υπόθεση της απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με τα ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ.  

Επιστολή 49 δημιουργών για την ΑΕΠΙ: Διαφωνούμε με τη λύση τραπεζικών επιτρόπων με υπερεξουσίες

Νέα επιστολή απέστειλαν 49 δημιουργοί  στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου σχετικά με την ΑΕΠΙ, ζητώντας από το υπουργείο να διαμεσολαβήσει για μια λύση συνδιοίκησης των μετόχων της εταιρείας με τους δημιουργούς. 

Κούλογλου: Προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου της Novartis

"Έχουμε ένα σκάνδαλο η έρευνα του οποίου αφορά την περιόδο μέχρι το 2014 και έχει ζημιώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια το ελληνικό σύστημα υγείας" δήλωσε  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Αν οι μετοχές της Deutsche Bank γίνουν "σκουπίδια," το ντόμινο θα είναι μεγαλύτερο απο της Lehman Brothers. Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Μπορεί για αυτό το σκάνδαλο η Deutsche Bank να χάσει την αξιολόγηση «επενδυτικού βαθμού» και να εισέλθουν οι τίτλοι της στην... επικίνδυνη περιοχή των «σκουπιδιών» (junk); ΔΝΤ και FDIC:  "Η πιο επικίνδυνη τράπεζα στον κόσμο." Παγκόσμιος συναγερμός.

Panama Papers: Στο φως τεράστιο δίκτυο μαύρων συναλλαγών

Απόρρητα έγγραφα που δημοσιεύει η Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, φέρνουν στο φως καραμπινάτες υποθέσεις διαφθοράς και κρυφές διαδρομές χρήματος. Εμπλέκονται πολιτικοί, αρχηγοί κρατών, πρωθυπουργοί. 

Financial Times: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γνώριζε για το σκάνδαλο της Volkswagen από το 2013

Σε σοβαρές αποκαλύψεις προβαίνουν οι Financial Times με έγγραφο που δίνει νέα τροπή στο πολύκροτο σκάνδαλο της Volkswagen καθώς δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γνώριζε για το λογισμικό που παραποιούσε τις τιμές εκπομπής ρύπων στους κινητήρες της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
12 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×