op
×

Παράταση ως τις 30 Σεπτεμβρίου για τις 120 δόσεις προς την εφορία

Παρατείνεται ως 30 Σεπτεμβρίου 2019 η προθεσμία για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων 
Περισσοτερα...

εφορία

Οδηγός για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία από το υπουργείο Οικονομικών - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αναλυτικό οδηγό με ερωτήσεις - απαντήσεις για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές φυσικών και νομικών προσώπων προς την εφορία εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. 

Airbnb: Πώς θα δηλώνονται τα ακίνητα και τα έσοδα από βραχυχρόνιες μισθώσεις

Η απόφαση προσδιορίζει τις υποχρεώσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών στην οικονομία του διαμοιρασμού ακινήτων, τη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, καθώς και τη διαδικασία υποβολής της Δήλωσης Βραχυχρόνιας Διαμονής.

Η εφορία κατάσχεσε προκαταβολικά 69.804 ευρώ από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Άλλη μία ανάλγητη ενέργεια της εφορίας. Όπως ανέφερε ο Οργανισμός «η προκαταβολή χρηματοδότησης για την κάλυψη μέρους του κόστους λειτουργίας του Σπιτιού του στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, συμψηφίστηκε προκαταβολικά με μελλοντικές, κι όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές του».

Η εφορία κατάσχεσε τα τελευταία 8 ευρώ που είχαν μείνει από ακατάσχετο λογαριασμό άνεργης μητέρας

Η έκπληξη που έζησε την περασμένη Παρασκευή πηγαίνοντας στο ΑΤΜ, για να δει το υπόλοιπο σε ακατάσχετο λογαριασμό, ήταν δυσάρεστη, όπως είπε η ίδια στο Ράδιο Κρήτη.

Εφορία και ΕΦΚΑ ζητούν από το "Χαμόγελο του Παιδιού" 4 εκατομμύρια ευρώ!

Το ποσό των 4 εκατ. ευρώ ζητούν Εφορία και ο ΕΦΚΑ από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ζητά ο Κώστας Γιαννόπουλος. "Τον καρκίνο τον πολεμησα. Αυτό δεν μπορώ να το πολεμήσω" λέει.

Μεγάλος Αδερφός η Εφορία: Έρχονται κατασχέσεις εξπρές

Αυτόματες κατασχέσεις επιστροφών φόρου εισοδήματος, καταθέσεων, εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων εκατομμυρίων οφειλετών του Δημοσίου κατόπιν στενής ηλεκτρονικής παρακολούθησης τους, προαναγγέλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σχέδιο για ρύθμιση οφειλών μέχρι και 120 δόσεις σε εφορία και ταμεία

Σχέδιο για να δοθεί «ανάσα» σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία φέρεται να επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο.

Σχέδιο για όσους αδυνατούν να πληρώσουν χρέη σε Ταμεία - Εφορία

Ασφαλιστική ενημερότητα και πάγωμα των παλαιών οφειλών για όσους πληρώνουν τις τρέχουσες εισφορές προβλέπει σχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. 

15515: Αυτός ο αριθμός είναι ευφορία για την εφορία

Ξεχάστε τα γκισέ και τις ατελείωτες ουρές στην εφορία. Ήρθε ο σούπερ αριθμός. Καλέστε 15515 για όποιο θέμα σας απασχολεί και ένας καταρτισμένος υπάλληλος θα σας εξυπηρετήσει. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Γενική Γραμματεία Εσόδων.

Ντροπή! Συνέλαβαν 92χρονο καστανά γιατί δεν είχε ταμειακή και του κατέσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού… Του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Ελληνική εκδοχή της σύλληψης του Γιάννη Άγιαννη παρουσίασε  σήμερα με μεγάλη  επιτυχία η ελληνική  αστυνομία και η εφορία. Congratulations! Προτείνουμε στο εξής να συλλαμβάνουν ανεξαιρέτως των πράξεων τους όλους όσους είναι πάνω από 100 χρονών...
12 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×