op
×

Καβάλα: Έθιμα και παραδόσεις της Πρωτοχρονιάς που έφεραν μαζί τους οι πρόσφυγες από τις αλησμόνητες πατρίδες

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελεί μια ευκαιρία για πολλούς ανθρώπους και ειδικότερα για τους απογόνους των προσφύγων
Περισσοτερα...

Καβάλα

Νοσοκομείο Καβάλας: Εμβολιάστηκαν προσφυγόπουλα κόντρα στο ισχύον νομικό πλαίσιο

Γιατροί της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου εμβολίασαν παιδιά προσφύγων τα οποία δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να πάνε σχολείο με γνώμονα την υγεία όλων των μαθητών

Πρωτοφανές περιστατικό: Έφυγε από τη Χρυσή Αυγή και έστειλε την επιστολή αποχώρησης σε... αντιφασίστες

Το ότι η Χρυσή Αυγή είναι πια, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών που την άφησε εκτός Βουλής, υπό διάλυση, είναι γνωστό

Τέρμα στις σφαγές Κοσέρ και Χαλάλ στην Καβάλα

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, με αφορμή την απόφαση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Καβάλας και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας ότι η σφαγή ζώντων ζώων χωρίς αναισθητικό αποτελεί βαριάς μορφής κακοποίηση.

Νέα πνοή για την αλιεία στην Ελλάδα;

Αλιείς που συνεργάζονται για το παρόν και το μέλλον του επαγγέλματός τους και της θάλασσας, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ που τολμά να πρωτοπορήσει για την βελτίωση της βιωσιμότητας των προμηθευτών της και ένα πρόγραμμα που βλέπει την αλιεία με διαφορετικό τρόπο!

Δικαστήριο στην Καβάλα απαγορεύει στο Αστικό ΚΤΕΛ να μεταφέρει πρόσφυγες

Το Πταισματοδικείο Καβάλας με απόφαση που εξέδωσε απαγορεύει στα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ να μεταφέρουν τους Σύρους πρόσφυγες από το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», προς την πλησιέστερη στάση στο σταθμαρχείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Παιδιά Εν Δράσει Together || Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νέων για τη Συνύπαρξη και την Αλληλεγγύη στην Καβάλα

100 νέοι/ νέες από 10 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία και η συμβίωση νέων με ή χωρίς αναπηρία, η ενσυναίσθηση της κατάστασης που βιώνουν οι νέοι με αναπηρίες, η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών που εφαρμόζονται σε δομές που ασχολούνται με την αναπηρία σε χώρες της ΕΕ.

ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητική αλυσίδα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό και τη βία

Τα παιδιά φορούσαν καπέλα, έπαιξαν μουσική και παρουσίασαν δρώμενα, θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, ενώ την εκδήλωση "χαιρέτισαν" από ψηλά και αεροπλάνα που πέταξαν ειδικά για αυτό τον σκοπό.

Καβάλα: Παιδική χαρά για Άτομα με Αναπηρία!(ΦΩΤΟ)

Τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο αυτό μέχρι αυτή την στιγμή προορίζονται για παιδιά μικρότερων ηλικιών. Ο διαγωνισμός για την αγορά των παιχνιδιών που θα προορίζονται για τα μεγαλύτερα παιδιά -τα οποία και θα διέπονται από αυστηρότερες προδιαγραφές- έχει κηρυχτεί άγονος και θα επαναληφθεί.

Τσίπρας στην Καβάλα: «Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας πάρει τις γυναίκες»

«Πάνε στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες."

Καβάλα: η τράπεζα του πήρε τα αναδρομικά απο την σύνταξη αναπηρίας!

 Μετά από δυο χρόνια περίπου, επιτέλους πιστώθηκε ο λογαριασμός του στην Τράπεζα με το ποσό των 11.700 € . Όμως επειδή ο καταναλωτής είχε οφειλές σ αυτή την Τράπεζα, η Τράπεζα μονομερώς και χωρίς να προβεί σε καμία ενημέρωση προκειμένου ο καταναλωτής να προβάλλει τις αντιρρήσεις του, έκανε ανάληψη το ποσό αυτό από τον καταθετικό του λογαριασμό και πίστωσε το δάνειο του καταναλωτή.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×