op
×

Πέθανε σε ηλικία 107 ετών μια από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο

Πέθανε μια γυναίκα η οποία συγκαταλεγόταν στους γηραιότερους YouTubers στον κόσμο, μια μαγείρισσα 107 ετών.
Περισσοτερα...

Διαδίκτυο

Σημαντική ήττα για το ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο η ψήφιση των άρθρων 13 και 11

Στις 12 Σεπτεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ψήφους 438 υπέρ και 226 κατά (με 39 αποχές) αποφάσισε να εγκρίνει δραστικές αλλαγές στη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Νέα απάτη - Ενημέρωση των πολιτών-χρηστών του διαδικτύου από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Μία νέα απάτη, διεθνώς γνωστή, παρατηρείται, μέσω σεξουαλικής εκβίασης «sextortion scam», που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι θα έλεγε άραγε ο Φρόυντ, αν βρισκόταν σ΄ ένα τραπέζι με 4 άτομα σκυμμένα πάνω από τις ηλεκτρονικές τους συσκευές;

Το 1/3 του πλανήτη,σχεδόν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, είναι ενεργοί χρήστες του facebook-την ίδια ώρα που το ίδιο σχεδόν ποσοστό, δεν έχει πρόσβαση σε καθαρό νερό.

Ο 54χρονος μετανάστης από τη Σάμο που απογείωσε το Netflix

Έλληνας τρίτης γενιάς, ο Τεντ Σαράντος βρίσκεται πίσω από την κορυφαία παγκοσμίως συνδρομητική υπηρεσία για την κατά παραγγελία παρακολούθηση κινηματογραφικού και τηλεοπτικού υλικού μέσω διαδικτύου. 

Τέλος η ελευθερία στο διαδίκτυο

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) έβαλε τέλος στην «ουδετερότητα του Διαδικτύου» με τη δικαιολογία ότι εμποδίζει τις επενδύσεις και την καινοτομία, μια απόφαση που έχει προκαλέσει φόβους για «Διαδίκτυο δύο ταχυτήτων».

"Αραγε ο κόσμος ήταν εκ γενετής σίχαμα ή έγινε σιγά σιγά;"| Της Έλενας Ακρίτα

Αραγε ο κόσμος ήταν εκ γενετής σίχαμα ή έγινε σιγά σιγά; Πότε ακριβώς τον κέρδισε η μιζέρια, πότε ακριβώς η σκατοψυχιά; Αυτοί οι «ψόφοι» κι οι «καρκίνοι» ανέκαθεν έρπονταν ανάμεσά μας, απλώς ήρθε τώρα το Διαδίκτυο να αναδείξει το μεγαλείο τους;

Αυτά είναι τα χαρτιά που μπορείτε να βγάζετε πλέον από το «ηλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα»

Η νέα διαδικτυακή πύλη (Portal) της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε λειτουργία και οι πλέον εκεί μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς, μέσω ίντερνετ.

iDependence: Στηρίξτε την καμπάνια crowdfunding του πρώτου ντοκιμαντέρ για τον εθισμό στο διαδίκτυο

Μία ομάδα νέων επιστημόνων και καλλιτεχνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του εθισμού στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα ντοκιμαντέρ.

Τι είναι η κυκλική οικονομία, το διαδίκτυο των πραγμάτων και πώς θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή μας

Στο μέλλον, θα ξέρουμε την πηγή του κάθε συστατικού στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε ή κατασκευάζουμε, το πώς παράχθηκε, την ενέργεια που καταναλώθηκε για την παραγωγή του
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×